Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
sunset_zuzi spune:
fetele ...toate celelate valori sunt in parametri normali...iar la ficat toate sunt bune...cel putin asa arata analizele....cred ca nu o sa mai iau elevit macar pana ma duc la medic...dar eu nu am gasit nimic pe net despre fier in exces...voi ce ati gasit?
Doamne ai grija si de noi 7+
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vmadelain Draga Sunset, Vreau sa ma corectez cu ceva...referitor la problemele cu ficatul...dc eu am, nu trebuie sa ai si tu...poate te-ai suprasolicitat la munca cu ceva...iar ficatul s-a obosit un pic mai tare, poate a fost ceva temporar, o analiza suplimentara repetata recomandata de dr, cred ca te-ar lamuri. Mie nu mi s-a mai dat Elevit, si iau vitamine separat: Magne B6 si acid folic. Scuze daca te-am nelinistit cu ceva. Pup pe toate! Madelain6+ |
mie doc mi-a zis ca nu am voie magneziu in 1 trimestru..a zis ca imi dain al 2 lea pt ca sun un pic stresata...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
allexxia_m spune:
Hristos a inviat!
Am lipsit ceva zile de pe aici, cu sarbatorile astea ...
Am citit ce ati mai scris pe aici.
Si eu mi-am luat analizele, le am cu tot cu marjele normale iar pe cele care nu se incadreaza sunt evidentiate, asa ca e mai usor sa-mi dau seama unde nu este ceva inregula.
Eu nu am sa iau nici un fel de pastile pana nu le vede si doctorul, cred ca asa e cel mai bine si asa va recomand si voua. Doctorul stie cel mai bine cand trebuie sa recomande ceva pentru ca analizele in cazul gravidutelor nu sunt in aceleasi limite ca pentru un om normal.
Asa ca eu astept parerea si eventual prescriptiile doctorei.
10+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele ...toate celelate valori sunt in parametri normali...iar la ficat toate sunt bune...cel putin asa arata analizele....cred ca nu o sa mai iau elevit macar pana ma duc la medic...dar eu nu am gasit nimic pe net despre fier in exces...voi ce ati gasit? Doamne ai grija si de noi 7+ |
pai excesul de fier am gasit eu ca poate fi cauzat de afectiuni ale ficatului sau alte boli si ca daca nu e tratat se depune pe organe..dar la tine nu sunt sigura ca e peste limita..eu am gasit limita superioara la 300 si ei vb de cazuri de exces de fier de 2 sau 3 ori fata de normal...anyway cel mai sigur e sa intrebi medicul
magdaz_ina spune:
Felicitari pt. nume, viitoare de ursuleti!
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
douradoudou spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Felicitari pt. nume, viitoare de ursuleti! "Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare" _ Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
taminia21 spune:
si eusi sunt foarte fericita.mai am o fetita de 3a si 10l si amandoua impreuna cu tati il asteptam cu nerabdare pe bebe2
D
DN29/11/1979;UM04/02/2010;DPN12/11/2010
douradoudou spune:
citat din mesajul lui taminia21 si eusi sunt foarte fericita.mai am o fetita de 3a si 10l si amandoua impreuna cu tati il asteptam cu nerabdare pe bebe2 D DN29/11/1979;UM04/02/2010;DPN12/11/2010 |
bine ai venit...scrie si data nasterii fetitei tale si numele ca sa o adugam si pe ea in lista langa tine