Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna seara,
noi am fost azi la eco. am vazut samburica, care are 2,80cm si e tare jucausa. Dadea de zor din manute si picioruse. Mi-a facut eco abdominal, si nu-mi venea sa cred ce bine se vedea. Am cateva poze superbe, se vede cum isi tine manutele in dreptul fetei

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 9+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Am fost si eu la eco, s-a vazut activitatea cardiaca prezenta, desi nu mi-a spus numarul de batai pe minut sau asa ceva. Mi-a dat dimensiuni GS = 32mm, CRL = 6mm si mi-a zis ca e totul ok. Mi-a zis sa ma programez in saptamana 12 la bitest si in saptamana 16 la triplu. Nu am indraznit sa ii spun pe loc ca as vrea amniocenteza, pentru ca am 36 de ani, fac in mai 37 si in afara se face automat la peste 35. Dar o sa ii spun data viitoare, la sfarsitul lui aprilie. Unde va faceti bitestul? Mie mi s-a recomandat dr Dinu Adela de la cmu. O stie cineva?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata burtici am inceput munca si noi de azi

Doamne ai grija si de noi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Neatza burticutze.Eu sunt inca acasa , mi-a dat medicul repaus pana maine cand merg la el, asa ca am concediu pana pe 12.04.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Neatza burticutze.Eu sunt inca acasa , mi-a dat medicul repaus pana maine cand merg la el, asa ca am concediu pana pe 12.04.

8+

mamaaaa ce bine de tine

Doamne ai grija si de noi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata! Azi facem 9 saptamani asa ca facem cinste cu limonada tuturor mamicilor de ursuleti

Mi-am reactivat PM-ul, nu stiu de ce nu mergea, please, cine poate imi trimite si mie parola noua , nu de alta dar visez shaorma.

Beatrice, sunt socata!!! Pe 9 mai!!! Tocmai iti scrisesem ca vreau sa merg la el sa discut despre duphaston. Azi imi incerc si eu norocul sa vedem ce obtin

Doura, la mine nu sunt motive de duphaston, mi-a fost dat preventiv. Am o cunostinta care a pus in sarcino vreo 40 de kg de la pastile si nu l-ea dat jos in 3 ani...din cauza asta imi este frica. Ca asa cateva kg in plus le rezolv eu dar astea nu sunt de la mancare ci sunt pe fond hormonal, cred ce e mai grea lupta cu ele

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Am fost si eu la eco, s-a vazut activitatea cardiaca prezenta, desi nu mi-a spus numarul de batai pe minut sau asa ceva. Mi-a dat dimensiuni GS = 32mm, CRL = 6mm si mi-a zis ca e totul ok. Mi-a zis sa ma programez in saptamana 12 la bitest si in saptamana 16 la triplu. Nu am indraznit sa ii spun pe loc ca as vrea amniocenteza, pentru ca am 36 de ani, fac in mai 37 si in afara se face automat la peste 35. Dar o sa ii spun data viitoare, la sfarsitul lui aprilie. Unde va faceti bitestul? Mie mi s-a recomandat dr Dinu Adela de la cmu. O stie cineva?

6+

Pai amnio iti face doar daca la triplu test iese ceva aiurea si doamna doctor este printre cele mai bune asa ca mergi cu incredere

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mie mi s-a recomandat Medlife pt toate analizele!
Daca imi cere sa fac aminocenteza, parca mi-e frica sa o fac in tzara. Vad ca Siema, in continuare nu da nicio veste!
Miruna, da a zis ca are si cateva zile de concediu doctorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna dimineata,
va tot citesc dar imi este destul de greu de scris ptr ca stau mai mult pe la toaleta. off sper sa termin repede cu faza asta
alexa maine sa inteleg ca te duci la anais la gherasie? ptr ca si eu merg maine la el la eco .
stiti cumva cum este la medlife? ptr ca firma sotului meu si-a schimbat asigurarile de la medsana la medlife si acum tre sa ma duc acolo, desi eu eram super multumita de medsana

Mami Andreea 7sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Pe mine m-au ingrozit la Medlife cand i-au recoltat unei fete sange si au chinuit-o, 3 pe langa ea, i-au patat hainele de sange, eu merg la Victor Babes si-mi recoltez sange, e un spital super curat, mai ceva ca la o clinica privata.
La Unirii a patiti-o sora mea, cand 10 asistente s-au chinuit sa-i recolteze sange, timp de juma ora. Horror!

Mergi la inceput