Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sunset nu vreau sa te sperii dar eu zic sa-lsuni pe doctor cat mai repede..da si tu search pe google..nu e ok deloc cu exces de fier..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

m-am uitat acum pe un site de interpretare analize..cica pana la 300 e nivel normal...anyway cel mai bine intreaba doctorul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Hristod a inviat!
Nu am mai scris de ceva zile, dar am citit toata odiseea ursoaicelor.
Desi am notat datele mele inca de la vol. 2, nu m-a trecut si pe mine cineva pe listuta .
Nu am zis nimic pana acum, asteptand confirmarea sarcinii la echo. Ceea ce s-a intamplat pe 2 apr., cand dr. m-a linistit ca totul e ok si ca inimioara manzocului meu bate normal .
Ca simptome de sarcina eu de aproape 3 saptamani am greturi constante, pe care le contracarez mancand din 15 in 15 minute cate putin si cam orice, adica nu am nici pofte si nici mofturi nu fac. Pana acum nici cu mirosurile nu am vre-o problema.
Ursoaicelor, la ce dr. echografist mergeti sa faceti echo de trim. I?

6+

scrie-mi te rog datele inca o data si te trec acum in lista..eu am luat acum cap 2 pagina cu pagina si nu te-am gasit acolo..mi-ar fi mult mai usor daca mi le mai dai o data ..merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna burtici!

Sunset,problema cu fierul marit s-ar putea sa fie din cauza unei mici probleme de la ficat

Si eu am problema asta cu fierul marit (mie mi-a iesit 294) :( datorita faptului ca am o problema destul de urata cu ficatul, iar ficatul cu probleme proceseaza mult mai lent Fierul. Eu am descoperit asta ft rapid, chiar inainte sa raman cu bebe, iar dr meu, Florina Mihalache nu mi-a dat Elevit tocmai din aceasta cauza, caci elevitul are mare continut de fier.
Discuta te rog cu dr tau care te supravegheaza si sfatuieste-te ce e de facut.

Nu te descuraja, si eu am problema asta si cu atentie din partea mea suntem amandoi bine.

Madelain5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

in timpul sarcinii poate creste valoarea fierului seric
Vitamina C faciliteaza absorbtia fierului, spre deosebire de calciu si tanin (continut in ceai), care ii incetinesc asimilarea.

Mergi la inceput

inacat ce ai facut cu ureaplasma si mycoplasma????

Mergi la inceput

inacat esti in lista...am cautat si in cap 3 si te-am gasit la pg 8 parca..

Mergi la inceput

Miruna, ca tot iti ziceam ca vreau sa ma programez la dr Badea, mi-a zis ca pe 9 mai, i-am, zis ca-s gravida, bla bla si atunci asa, la sfarsit de program sa ma vada si pe mine!mamaaaa, este intr-adevar busy rau dr acesta!

Mergi la inceput

Pai stii ce fac?Imi fac programare o data la 3 sapt pana nasc ca sa fiu sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Draga Sunset,

Vreau sa ma corectez cu ceva...referitor la problemele cu ficatul...dc eu am, nu trebuie sa ai si tu...poate te-ai suprasolicitat la munca cu ceva...iar ficatul s-a obosit un pic mai tare, poate a fost ceva temporar, o analiza suplimentara repetata recomandata de dr, cred ca te-ar lamuri. Mie nu mi s-a mai dat Elevit, si iau vitamine separat: Magne B6 si acid folic.

Scuze daca te-am nelinistit cu ceva.
Pup pe toate!

Madelain6+

Mergi la inceput