Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

m-au ciuruit! 5 eprubete de sange......
vb dupa dr. va pup si va ofer o cafea cu cardamom (nu m-am putut abtine).

Mami de (28.10.2008) si bb2 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Mie mi-a dat medicul sa fac urmatoarele analize:creatinina, glicemie, uree, sumar urina, hemoleucograma, Ag-HBs, anti-HCV, anti-HIV, VDLR-RPR care ar fi trebuit sa le fac gratuit prin medicul de familie, dar le-am facut contra cost- 245 lei, din cauza problemelor medicilor de familie.Am mai facut si analize pentru: listeria, chlamydia, mycoplasma si ureaplasma.Ar fi trebuit sa le fac si pe cele pentru toxoplasma, citomegalovirus si rubella, dar am rezultatele de la sarcina trecuta.Pe langa toate astea am fost si la Coltea la dr. Simona Avram sa imi fac analizele pentru trombofilie, pentru ca pe Sofia am reusit sa o aduc pe lume cu tratament cu aspenter si clexane. In fine, am inceput si acum tratamentul cu aspenter.
Si pe langa toata nebunia asta am si racit cobza, iar medicul meu e plecat pana pe data de 19 aprilie. Am noroc ca nu am facut si febra.

Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna dimineata !

Multumim pt primire

Fetelor, ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie ?

Am fost astazi sa fac hcg si peste 2 ore iese rezultatul. Va mai aduceti aminte cand ati facut voi, in ce zi (a cata de intarziere a CM) si ce valoare a avut ?

Imi e teama sa nu fie mai mica decat ar trebui.

Multumesc

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

sunt medici de familie si medici de familie... al meu mi-a facut analizele gratuite fara probleme fara comentarii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Buna dimineata !

Multumim pt primire

Fetelor, ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie ?

Am fost astazi sa fac hcg si peste 2 ore iese rezultatul. Va mai aduceti aminte cand ati facut voi, in ce zi (a cata de intarziere a CM) si ce valoare a avut ?

Imi e teama sa nu fie mai mica decat ar trebui.

Multumesc

nu poti decat sa stai linistita. in primul rand, si cel mai important, fiecare laborator are alte valori de referinta la analize. in al doilea rand beta-hcg-ul poate varia f f f mult de la o femeie la alta. deci eu zic sa nu te compari cu nimeni. o sa scrie pe buletin daca e in valorile normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Alysa, waw ! La 3 saptamani ! Ce test ti-ai facut atunci, de sange ?

CM tau e mai scurt ? Al meu e de 30 de zile.

Cu bb3 sper sa nu fie f greu si sa ma descurc, desi , in afara de sot, cand e acasa , nu am nici un ajutor aici. A mai venit mama cate 2 luni sa ma ajute cand am nascut si apoi inca vreo 2 luni ceva mai tarziu. Eric cati ani are ?

Cu bb2 nu a fost f greu. Oricum a fost mult mai usor decat cu bb1. Au fost doar cateva momente in zi cand , daca eram singura cu amandoi nu prea puteam face fata. De exemplu daca il schimbam pe bb sau ii dadeam sa manance si striga si Ioanna ca vrea la toaleta. Sau cand vrei sa-l culci pe unul si celalalt face galagie.

Apoi, cand a mai crescut un pic si Iorgos, mi-a fost mai usor cand eram cu amandoi acasa decat daca eram numai cu el (Ioanna merge la gradi vreo 4 ore pe zi). Cand sunt amandoi se joaca impreuna si eu imi pot face treburile. Cand esti numai cu unul mic sta tot tipul in picioarele tale si nu te poti misca.

La noi e bine ca bucataria e intr-un fel impreuna cu sufrageria (sunt despartite numai de juma de perete) si pot sa-i vad ce fac cand gatesc, de exemplu.

La mama, bucataria e separata si cand am fost in vacanta la ai mei nu prea puteam sa-i las singuri pe ai mei copii pt ca erau prea mici. Cand venea si nepotelul meu care atunci avea cam 5 ani si jumatate (deci erau 3 copii), ii lasam pe toti 3 in sufragerie pt putin timp, si aveam incredere in el ca ma striga daca se intampla ceva. Era f grijuliu cu bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am o stare de rau!!!Asta-noapte pt prima data am vomitat!Si ameteala!cred ca se datoreaza faptului ca in ultimul timp am avut pofta si am tot mancat ceapa verde, mi-o fi iritat stomacul sau de la vopseaua de par, ca mie acum daca mi-a intrat ceva in cap!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Eu m-am programat ieri la doctorul Albu la bitest pe 12 mai (in saptamana 12). Il face la cabinetul lui particular, nu la Giulesti. Despre amniocenteza daca sa o fac sau nu ma voi sfatui cu el, cu doctorita mea - Cezara Bucur si bineinteles ca depinde si de rezultatele de la bitest si triplul test. Dar cel mai mult vor conta parerile lor. Am inteles ca bitestul este mult mai relevant decat triplul test.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si eu am auzit acelasi lucru, ca bi testul e mai relevant decat triplu, de ce, nsh, ca eu credeam cu cat creste bebe mai mare, cu atat iti poti da seama mai bine ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Buna dimineata si bun venit noilor colege
Azi am si eu eco, abia astept sa vad o schimbare, pe la fetele cu saptamani mai multe vad povesti cu manute si agitatie, abia astept sa vad daca si la mine se vede ceva.
ralucaspm, sunt pe net tot felul de tabele cu valori ale bhcg, cu 2 extrauterine la activ eu le-am "tocit" pe toate de trei ori si pot sa iti spun ca difera mult de la femeie la femeie, de la sarcina la sarcina, important este sa repeti testul peste 2 zile iar valoare sa se dubleze (sau pe acolo). Tu scrie totusi rezultatul, sunt convinsa ca este unul bun. PS: Imi place mult numele baiatului tau, Iorgos, acum 2 ani cand am fost in vacanta in frumoasa Elada si noi am incercat sa facem un baiat cu numele asta. Cine stie... poate pana la urma o sa ne iasa.

8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput