Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Joy la mai mare . Sa stea cuminte acolo pana la termen.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 8+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna seara
am venit si eu de la eco si am vazut inimioara si tot ce trebuie .
ne-a dat si analize de facut si a zis ca ne vedem peste 6 sapt (nu este cam mult?). Ecografic suntem mai mici cu 10 zile ca si cronologic deci s-a schimbat putin DPN care va fii pe 30 noiembrie. Ce m-a surprins a fost ca nu mi-a dat nici un fel de vitamine, doar acid folic si atat.
fetelor am si eu o intrebare la voi? pe voi va doare spatele? pe mine ma omoara si nu stiu ce sa-i mai fac iar dr nu mi-a dat nici o solutie, mi-a zis sa nu iau nimic.

Mami Andreea 7sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Joy ma bucur pentru tine, aceiasi bucurie am traito si eu marti cand am vazut mugurasii si mai ales ce se misca.
Shasenka pana la urma i-am trimis nasei mele analizele sa i le dea, mie mi-a transmis ca ne vedem peste 2 saptamani si ceva, apoi ne vom vedea la eco de 12-13 saptamani( deci iar la 2 saptamani)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

joy, sashenca sa va traiasca ursuletii...

doamne ajuta sa fie bine si sa nastem la termen copii sanatosi.

mami fericita de eric si 3+
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Gata cred ca mi-a aruncat Mos ENE cu nisip in ochi, ca nu mai pot sa ii tin deschisi. Va pup si va doresc noapte buna.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Dau si eu raportul:
Am fost azi la eco. Bebelasii sunt bine, au 2,2 cm fiecare, activitate cardiaca, totul in regula!
Pe unul din ei mi l-a aratat mai deaproape si l-am vazut cum isi misca manutele si cum ii batea inima de numa numa!
A fost o senzatie de vis!
Eu am zis ca asta e fetita care seamana pe mine, mai agitata!!!

Sper sa fie bine pana la capat!

Va pup!

Irina, cu +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimineta
venim si noi cu ceva date
am fost ieri la eco si sarcina este de 6 sapt si 1 zi (ieri), bebe are 6 mm . Activitate cardiaca prezenta ,numai ca nu a precizat nr. lor si eu emotionata am uitat sa intreb .
Mi s-a zis DPN 3.12.
dar am uitat cu desavarsire sa intreb de analize .dar astazi o sa sun sa intreb.
probabil ca trebuie sa merg la medicul de familie si daca am noroc sa mai prind plafon pe undeva sa fac si cateva gratuite

urmatoarea ecografie o avem programata peste 1 luna.

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

buna seara
am venit si eu de la eco si am vazut inimioara si tot ce trebuie .
ne-a dat si analize de facut si a zis ca ne vedem peste 6 sapt (nu este cam mult?). Ecografic suntem mai mici cu 10 zile ca si cronologic deci s-a schimbat putin DPN care va fii pe 30 noiembrie. Ce m-a surprins a fost ca nu mi-a dat nici un fel de vitamine, doar acid folic si atat.
fetelor am si eu o intrebare la voi? pe voi va doare spatele? pe mine ma omoara si nu stiu ce sa-i mai fac iar dr nu mi-a dat nici o solutie, mi-a zis sa nu iau nimic.

Mami Andreea 7sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Durerile de spate nu sunt bune deloc.Durerea vine spre burta?
Daca iei no-spa trece?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata burtici maine avem intalnire cu bebe abia astept sa-l revad

Doamne ai grija si de noi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata burtici!

Sashenka si Joy, felicitari pentru ursuletii activi! Sa fie sanatosi si sa stea cuminti pana la termen...in barlog desigur . Sashenka eu nu cred ca e nevoie de vitamine decat daca ai probleme, cuma ar fi o sarcina toxica in care e greu sa iei necesarul de vitamine din alimentatie. Altfel nu cred ca sunt necesare. Eu am luat la inceput si le-am intrerupt, iar dr. nu mi-a recomandat oricum.

Sunset iar mergi la eco? Nu ai mers odata cu mine acum 10 zile sau am incurcat borcanele ?

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

Mergi la inceput