Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna ma duc din nou ca sunt gata analizele si ma duc sa le vada, mai ales ca am problema aia cu fierul marit si o superba infectie urinara

Doamne ai grija si de noi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna ma duc din nou ca sunt gata analizele si ma duc sa le vada, mai ales ca am problema aia cu fierul marit si o superba infectie urinara

Aaah, credeam ca mergi la eco ca deja eram invidioasa. Asa cum am mai spus visul meu e sa fac eco zilnic sa stiu sigur ca e totul bine . Bafta la dr!! Eu inca astept rezultatele de la analize.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata si de la mine...nu mai tin minte cine zicea de dureri de spate...depinde unde sunt localizate...daca sunt din alea ca la contractii nu e ok deloc..daca te doare sus spatele atunci e altceva ..pe mine de ex in perioadele cand am putina lipsa de calciu ma doare spatele sus destul de rau ..vitamine nici eu nu iau..metafolinul meu are si vit c si cateva b-uri si doc. nu mi-a recomandat altele deci nu am nevoie..oricum eu mananc multe adica de toate ..accept cafeaua cu hell(cardamom) e preferata meaaaaaaaaaaa...va

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Rala, am gasit si eu tabelele.

La sarcinile anterioare asa faceam si eu, repetam analiza dupa 2 zile sa vad daca s-a dublat. Acum mi-a spus dr. sa fac doar astazi si in functie de valoare sa vada cand sa ma programeze pt prima eco, in care se vede daca nu e extrauterina.

Sa dea Dumnezeu sa vina acum cu bine si Iorgos al vostru, dar si fetita daca este, sanatoasa sa fie si sigur o sa-i gasiti un nume frumos.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:

Aaah, credeam ca mergi la eco ca deja eram invidioasa. Asa cum am mai spus visul meu e sa fac eco zilnic sa stiu sigur ca e totul bine . Bafta la dr!! Eu inca astept rezultatele de la analize.

pai facem si eco ...si eu la fel ca tine sunt fan eco dar cred ca dupa asta ma mai cheama la 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ole_bisu spune:

Hristos a inviat!
Suna noua pe forum si se pare ca sunt insarcinata in 4 saptamani si 2 zile. Acum 2 zile am fost la doctor, mi-a dat o lista mare de vitamine si avem ca termen aproximativ 15 decembrie 2010.
Speram sa fie totul bine, am pierdut de curand o sarcina la 6 saptamani, sper sa nu se repete.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:

Citat:

Citat:

pai facem si eco ...si eu la fel ca tine sunt fan eco dar cred ca dupa asta ma mai cheama la 12 sapt

Aha, te-am prins, uz si abuz de ecografii. Sincer, eu merg saptamana viitoare si ma gandeam sa ma milogesc de dr. sa faca si o eco repede asa sa vedem ca e ok . Bafta la intalnirea cu ursuletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetele va mai intreb o data..ce ziceti sa ne numim " ursuleti si ursulete nov-dec 2010" sau "ursuleti nov-dec 2010" in loc de burtici......???????

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

miruna saru`mana
doura daca fetele vor eu nu am nimci impotriva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui florina22

bravoo,, e bine si pt tine data asta, stiu ca noi suntem la fel cu saptamanile. by the way, nu ti-ai schimbat semnatura, ai tot 9 sapt nu?
eu ajung pe 1 iulie si o sa iti zic cum a fost!

[+9 sapt]

Da Florina, tot 9 saptamani, nu schimbasem semnatura Mi se pare ca mai e asa mult pana atunci... mi se pare o eternitate si pana la ecografia de la sfarsitul lunii aprilie, ce sa mai zic de iulie.

Tu ecografia de 12 saptamani cu cine o faci? Pentru Herghelegiu trebuia sa ne prorgam inainte sa ramanem insarcinate. Eu chiar ma gandisem sa fac lucrul asta dar am abandonat ca nu a fost asa usor si chiar imi pierdusem speranta...

Bunaaaa,
eco de 12 sapt o am pe 30 aprilie la doctorita mea,care imi urmareste sarcina.roxana bohaltea o cheama, este la medlife, si ea imi face si ecografiile pt ca nu este la ginecologie, ci la medicina materno fetala
si mie mi se pare ca mai este o vesnicie pana atunci, nu mai am rabdare...plus ca trebuie sa imi refac IGM-urile la anumiti virusi, nu am IGG-uri si va trebui pe toata perioada sarcinii in fiecare luna sa repet IGM.SPer sa fie bine, mereu am emotii cand vine vorba de analizele astea mai ales ca stiu ca nu am anticorpi si mi-e frica...

[+9 sapt]

Mergi la inceput