Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_alinus spune:
Buna fetelor! Ne inscriem si noi la ursuleti cu un DPN 06.11.2010.
Mamiralu si eu sunt interesata de amnio, maine am discutia cu doctorul si o sa am mai multe detalii.
Ma duc sa imi actualizez semnatura!
mirunam spune:
Neata! Bun venit bb_alinus, mamiralu si unique, sarcini usoare si bebei la termen.
Eu am revenit la birou, tare bine era acasa.
Sashenka mie dr. mi-a recomandat sa fac la Medlife ecografiile fara a specifica un medic anume. I-am cautat pe toti pe google si Botica pare a fi cel mai bun din comentariile altor mamici.
Eu am mers pana acum la Steriu Mihaela, nu este rea, a doua oara a fost chiar foarte comunicativa, insa cred ca ma reprofilez pe Botica. Cu programarile e mai dificil la el, asta spune destul
Fetelor, revin si eu cu rugamintea pentru parola noua...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 8+
sunset_zuzi spune:
neata burtici si bun venit noilor gravidute bebei sanatosi si sarcini la termen
Doamne ai grija si de noi 7+
ALEXA1985 spune:
Burticutze eu il recomand si pe doctorul Arash Hassankhani , el a fost doctorul surorii mele, face si eco. E un doctor de exceptie.
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Neata! Bun venit bb_alinus, mamiralu si unique, sarcini usoare si bebei la termen. Eu am revenit la birou, tare bine era acasa. Sashenka mie dr. mi-a recomandat sa fac la Medlife ecografiile fara a specifica un medic anume. I-am cautat pe toti pe google si Botica pare a fi cel mai bun din comentariile altor mamici. Eu am mers pana acum la Steriu Mihaela, nu este rea, a doua oara a fost chiar foarte comunicativa, insa cred ca ma reprofilez pe Botica. Cu programarile e mai dificil la el, asta spune destul Fetelor, revin si eu cu rugamintea pentru parola noua... MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 8+ |
8+
douradoudou spune:
bine ati venit bb_alinus si unique
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
ALEXA1985 spune:
Acum vreo 6 ani in urma mortii a 2 bunici ai mei m-am ingrasat intr-un an aproape 30 kg, dar am facut analize si nu iesea nimik.
8+
alinushca spune:
Buna dimineata burticutze!
Maine merg si eu sa fac analizele de sange, si la consult si poate eco la dr sa ne lamurim daca e bine sarcina. Am ceva emotii.
Nu am mai intrat ca baietul meu a luat o diaree urata cu febra de la un alt copil si am avut un Paste minunat... Paziti-va copiii mai ales daca nu au imunitate la virusii astia care dau diaree ca inteleg de la o doctora ca e cam epidemie.
Mami de (28.10.2008) si bb2 8+