Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Buna seara, Hristos a inviat!
Sunt o mamica in devenire, cam 9 saptamani, si voiam sa va rog sa ma primiti si pe mine la ursuleti ... Sunt noua ... emotionata si cam agitata (hormonii, cred ) ... poate ma ajutati!

Datele mele pentru listuta sunt: data nasterii 05.06.1972, ultima menstruatie 01.02.2010, data nasterii 08.11.2010 (aproximativ), primul bebe... va rog!

Eu m-am gandit sa nasc la Filantropia (Bucuresti). Mai are cineva dintre voi aceeasi idee ca mine?

Am mai vazut un subiect care ma intereseaza ... despre amniocenteza ... am aproape 38. Mai este cineva interesat? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa, cel mai bine iti va explica medicul tau. eu cred ca ai o infectie, de aia ai unele rezultate peste limita superioara. Ig G inseamna ca ai avut boala, deci ai anticorpi. Dc IgM la toxo ti-a iesit incert, va trebui sa-l repeti, pt ca toxo e periculoasa in sarcina.Teoretic, tu ai deja anticorpi, deci nu cred ca e cazul sa te stresezi. Eu nu am anticorpi, adica IgG pt toxo mi-a iesit 2, asa ca trebuie sa repet cam la o luna analizele, ca nu cumva sa mi se pozitiveze IgM.

Mamiralu, bine ai venit! Sarcina usoarasi bebe sanatos!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 9+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

despre fibrinogen am hgasit ca poate fi influentat de sarcina..:La gravide fibrinogenul este crescut in mod fiziologic. ..proteina C reactiva: Valoare introdusa: 8

Interval optim: 0 - 0.5

PCR este peste limita considerata normala.

Cresterea PCR se poate intalni in:
- poliartrita reumatoida;
- reumatismul articular acut;
- artrite seronegative (sindromul Reiter);
- vasculite;
- boli inflamatorii intestinale: boala Crohn, rectocolita ulcerativa;
- afectiuni inflamatorii cronice;
- infarctul miocardic acut;
- ischemia sau infarctul altor organe;
- rejetul transplantului renal sau de maduva osoasa;
- tumori maligne;
- dupa interventii chirurgicale;
- arsuri;
- traumatisme;
- infectii bacteriene, virale, parazitare sau fungice, cu diverse localizari.

ASLO:Valoarea introdusa: 413 UI/ml (mai mari de 16 ani)
Interval optim: 0 - 200

ASLO este peste limita considerata normala.

Cresterea ASLO se poate intalni in:
- infectie streptococica recenta: faringita sau amigdalita streptococica, scarlatina, erizipel;
- reumatismul articular acut, titrurile persistent scazute pledeaza impotriva acestei afectiuni;
- glomerulonefrita poststreptococica.

Rezultate fals pozitive pot sa apara in:
- TBC;
- afectiuni hepatice;
- contaminare bacteriana.

timp de coagulare:Valoare introdusa: 12.6

Interval optim: 6 - 8

Timpul de coagulare este peste limita considerata normala.

Un timp de coagulare prelungit se poate intalni in:
- deficitul sever al oricarui factor plasmatic al coagularii cu exceptia factorului XIII si VII;
- afibrinogenemie;
- tratamentul cu anticoagulante, tetraciclina.

TSH(1 trimestru de sarcina): Valoare introdusa: 6.98

Interval optim: 0.33 - 4.59

Tirotropina este peste limita normala.

Valori crescute ale TSH apar in:
1. Hipotiroidismul primar netratat; cresterea este proportionala cu gradul hipofunctiei;
2. Cazul pacientilor cu hipotiroidism care primesc tratament substitutiv cu hormoni tiroidieni suficient;
3. Cazul pacientilor cu tiroidita Hashimoto;
4. Utilizarea a diferite medicamente (medicamente ce contin iod, antagonisti ai dopaminei);
5. Tirotoxicoza datorata unui adenom tireotrop hipofizar sau rezistentei hipofizare la hormonul tiroidian;
6. Sindromul bolii eutiroidiene, faza de convalescenta;
7. Prezenta anticorpilor anti TSH;
8. Valori crescute in cursul primelor 2 - 3 zile de viata datorita saltului post natal al TSH-ului.

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamiralu

Buna seara, Hristos a inviat!
Sunt o mamica in devenire, cam 9 saptamani, si voiam sa va rog sa ma primiti si pe mine la ursuleti ... Sunt noua ... emotionata si cam agitata (hormonii, cred ) ... poate ma ajutati!

Datele mele pentru listuta sunt: data nasterii 05.06.1972, ultima menstruatie 01.02.2010, data nasterii 08.11.2010 (aproximativ), primul bebe... va rog!

Eu m-am gandit sa nasc la Filantropia (Bucuresti). Mai are cineva dintre voi aceeasi idee ca mine?

Am mai vazut un subiect care ma intereseaza ... despre amniocenteza ... am aproape 38. Mai este cineva interesat? Multumesc!

bine ai venit mamiralu...o sa te trec acum pe lista...a propos de filantropia am auzit ca dr.catalin haiduc e bun si coopereaza f bine cu pacientele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Bine ai venit mamiralu si sarcina usoara! Si pe mine ma intereseaza subiectul amniocenteza.

7+

Mergi la inceput

fetelor am o propunere: sa ne numim "ursuleti si ursulete de nov-dec 2010"...fara burtici ...pt k ursuletii sunt cei mai imp. ..ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Va multumesc pentru raspuns. Intre timp am mai vorbit cu cineva si mi-a spus ca in mare parte valorile acelea au iesit din cauza rinofaringitei avute la jumatatea lunii februarie. De acolo apare acea infectie. Sper sa fie asta si acum un pic ma ingrijoreaza treaba cu TSH-ul, dar nu trebuia sa iasa ciudat si FT4?
Bun venit noii burticutze, bebe sanatos si sarcina usoara.

8+

Mergi la inceput

simt niste paienjeni pe la ochi asa ca e timpul de ...va si noapte buna

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine la ursuleti?
Datele mele sunt urmatoarele:
DN 25.11.1970,UM 29.01.2010,DPN 05.11.2010 + Sofia Andreea(17.10.2007).

Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

in sfarsit si eu...dupa 10 zile fara net..dupa mutari indelungi, cutii, sacii si toate aruncate , nimic la locul lor.

am citit totul de la cap 4 sau 5 incoace.

am vazut ca vb de greturi..eu nu am si nici la [rima sarcina cu eric nu am avut. asa de ex am avut acum 2 zile o stare ciudata la stomac, nu greata dar ciudat...azi la pranz iar m-a apucat ceva asemanator si m-am intins in pat a fost ok. eu la eric de ex nu am avut nici greata nici vomat pe tot parcursul sarcinii...a fost tare bine. nu stiu acum ce va fi. sper sa fie bine.
avem si noi aproape 5 sapt...

noi o sa mergem la eco peste 2 sapt. sa auzim inimioara.

mada am vazut ca esti din state..nu ai comunitate romaneasca acolo unde stai? nici eu nu simt sarbatorile aici asa cum erau acasa, aici totul e comercial, superficial...nu imi place.

va las pt dimi o cana mare de lapteeeeeee!!!!

va pupez

mami fericita de eric si 3+
bb2

Mergi la inceput