Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

sashenka_h ecografiile astea de sapt 11-13 sau 22-24 nu le faci tot la Gherasie la Anais? Eu asa am inteles.

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

eu pana acum ecografiile mi le-am facut la dr parvu ioan si am fost foarte multumita, dar acum nu stiu la cine sa ma duc la medlife, poate stiti voi pe cineva bun ptr ca vreau deja sa-mi fac programarile ptr eco.
miruna sa stii ca eu am fost foarte dezamagita de sectia de pediatrie de la medlife grivita am fost chiar sapt trecuta. mi s-a parut total strigator la cer sa astept 4 ore ca sa mi se dea un antibiotic ptr un rosu in gat, am stat si am asteptat o ora si juma ca sa-mi iasa niste analize desi mi-au zis ca ies in max 30 min, apoi m-au trimis de la un cabinet la altul ca sa dau bani peste bani ptr ca faimoasa dr marcu nu stia sa se uite in gatul unui copil si a trebuit sa mergem la orl. ca sa nu spun sa erau o ultime de copii bolnavi iar altii foarte mici care venisera numai ptr vaccin si ii tineau pe toti in acelasi loc. a mai venit si un copil cu o boala contagioasa si tot acolo... iti dai seama singura cu doi copii agatati de gat gravida si cu stari de rau am stat si am asteptat atat ptr un zinnat. nu mi se pare normal

Mami Andreea 7sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Nu, vorbeam ca te duci la un spital, clinica si ai pretentia sa se comporte cu tine frumos, sa-si faca meseria!

Mergi la inceput

Inacat Gherasie e un medic ft bun , nu ai de ce sa iti faci griji. Cat costa la Anais?

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Multumesc burtici ca m-ati adaugat la listuta.
douradoudou cu ureaplasma si mycopl. nu am facut inca nimik. Adica voi repeta analizele peste cateva sapt. si daca ies tot pozitive (ca cica se mai intampla si greseli) voi lua antibiotice, dar sa intru in trim. II.

Fetelor, mi-a dat dr. sa fac un set de analize pt. trim I. Unde le-ati facut? Se poate lua trimitere de la med. de fam. ca sa fie mai ieftine? Spre ex., cand mi-am facut o parte din aceste analize inainte de sarcina am platit Rh pt. ca nu eram insarcinata, ca daca as fi fost ar fi fost gratuit.

In legatura cu echo. de trim I. stau deja prost cu nervii.
Dr. mi-a recomandat un echografist, la o anumita clinica, la care nu ma pot programa ca e ocupat pana peste 2 luni, iar mie imi trebuie luna viitoare. Daca stiam faceam programare inca dinainte sa fiu insarcinata .
In fine, am reusit sa-mi fac programare la alt medic, la alta clinica, de care am citit aici ca e ok (dr. Gherasie Cristian -Anais).
Sper, cand voi ajunge cu rezultatul la ginec. meu sa nu ma simt ca la scoala, cand am gresit lectia si ma cearta tov. invat. ca nu am facut ca ea.

6+

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Buna burtici!
Inacat se pot face anumite analize cu trimitere de la medicul de familie care sunt gratuite dar asta daca gasesti laborator cu plafon.
Daca nu iti pun eu lista de analize generale, cele obligatorii care pot fi gratuite dar pe care eu le-am facut cu plata pentru ca nu am gasit laborator cu plafon:
HLG
grup sangvin
RH
VDRL
test HIV
glicemie
VREE
creatinina
examen sumar urina
GPT
GOT
acid uric

toate acestea pe mine m-au costat 110 ron

eu am mai facut si complexul TORCH la laboratoarele SYNEVO si acostat 290 ron
La ei pe site gasesti toate preturile si sunt cele reale.

10+

Mergi la inceput

Inacat. S-ar putea sa ai noroc sa gasesti la Synevo, deoarece mie imi spusesera sa incerc dupa data de 8 aprilie sa vada ce plafon au. Eu am facut miercurea trecuta la LOTUS MEDICA in Berceni si azi deja am luat rezultatul la toate cele gratuite si la cateva din cele cu plata, iar pt celalalte vineri sau la inceputul sapt viitoare.

8+

Mergi la inceput

Daca ai nevoie de mai multe date despre lotusmedica gasesti pe net sau contacteaza-ma pe adresa de mess alicascarlat@yahoo.com.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Multumesc pentru raspunsuri si sugestii de laboratoare pentru analize.
La Anais, cand am facut programarea mi s-a spus ca echo simpla e 250 ron, iar morfologie costa 400 ron

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:

La Anais, cand am facut programarea mi s-a spus ca echo simpla e 250 ron, iar morfologie costa 400 ron

6+

cam asa era pretul anul trecut si la bio medica..anyway de anais stiu ca au un ecograf f performant

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:

6+

cam asa era pretul anul trecut si la bio medica..anyway de anais stiu ca au un ecograf f performant

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

nu stiu cat de performant este ptr ca la mine nu a vazut sarcina si la medsana da. m-as duce la medlife ptr ca acolo nu platesc dar daca gasesc un medic bun. nu stiu sa vad ce zice maine doctorul

Mami Andreea 7sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Burticutze care mai sunteti pe pozitii poate ma ajutati si pe mine cu cateva rezultate ale analizelor pana maine cand ajung la doctor. Mi-a iesit :
VSH 28 ( 00-11) in paranteze valorile normale,
colesterol 217 (130-200) ,
ASLO 413 (<200),
Proteina C Reactiva 8(<5),
Fibrinogen 474 (200-400),
timpul de cuagulare 12.6( 10-12.2),
TSH 6.98(0.4-4),
Anti Rubella IgG 226(negativ<9, incert 9-11, pozitiv>11),
anti toxoplasma gondii IgG 94.8 (<7.2 negativ, 7.2-8.8 incert, >8.8 pozitiv)
la anti Rubella IgM a iesit negativ
si la Anti Toxoplasma gondii IgM mi-au scris ca e rezultat incert, sa il repet.

8+

Mergi la inceput