Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
douradoudou spune:
alinushca imi pare rau pt baietelul tau..sper ca acum e ok...cum il cheama???..te asteptam cu vesti de la eco..eu maine ma duc pt analize de sange pt ca nu prea am avut chef zilele astea..daca nu mananc imediat cum ma trezesc mi-e rau ..oricum starea de greata e cam toata ziua ...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
ralucaspm spune:
Hristos a inviat !
Sper si eu sa fiu colega voastra de odisee. Este insa cam devreme ca sa fiu sigura.
Sunt in ziua a 4 a de intarziere a CM si cu un test de sarcina pozitiv din prima zi. Maine ma duc sa fac hcg sa vedem ce valoare iese si in functie de asta sa ma programeze la prima eco, la care se vede daca sarcina e la locul ei.
Inca nu vreau sa fiu trecuta in listuta pt ca eu am pierdut 2 sarcini din 4 si acum imi e cam teama sa ma bucur asa devreme. Ultima sarcina pierduta a fost in noiembrie si auzisem deja inimioara.
Alysa, am vazut la semnatura ca esti in saptamana 3+. Cum poti sa fii sigura asa devreme ca esti , sau ai facut un tratament ceva si asa stii ?
Eu sunt nascuta in 1972 si ma bucur sa vad ca la odiseea aceasta mai sunt gravidute apropiate de varsta mea si vom putea schimba impresii. Pt noi sarcina o sa fie un pic mai diferita decat a celorlalte gravidute.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
alinushca spune:
ralucaspm, bine ai venit! sa dea Dumnezeu sa fie bine! stiu foarte bine despre ce vorbesti. si eu aproape la 9 saptamani si inca stau cu teama ca ar putea fi ceva in neregula. am pierdut si eu 2 sarcini. dar trebuie sa fim foarte optimiste chiar si asa.
doura, acum este destul de bine. cred ca azi incep sa ii dau mancare mai normala ca l-am chinuit destul cu morcovi si pui. el nici nu avea vaccinul impotriva diareii facut. chestie care a fost si in asentimentul pediatrului spre mirarea mea. acum macar stiu ca este protejat natural in eventuale urmatoare ocazii. pe baiatul meu il cheama serafim. prefer sa nu il trec in listuta totusi.
Mami de (28.10.2008) si bb2 8+
bb_alinus spune:
Fetelor va multumesc de primire!
Va urez si voua sa aveti sarcina usoara si bbebei sanatosi!
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
ancadragoman spune:
ALINA DE CE VACCIN VORBESTI?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman ALINA DE CE VACCIN VORBESTI? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
probabil rotarix.
Victoria, mami de Anna Sofia, 8+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman ALINA DE CE VACCIN VORBESTI? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Cred ca se refera la Rotarix.
Bun venit noilor gravidute!
Alinushca, te duci la Filantropia sau la Medicalcity? Eu am fost marti la eco la medicalcity si mi-am vazut samburica. Desi am avut unele probleme (dureri, sangerari, bla...) sarcina e ok si bebe se misca de zor. Mi-a zis sa ne vedem in sapt 12-13, dar nu mi-a zis nimic de dublu test. Nu stiu ce sa fac Eram asa fericita ca am uitat complet sa-l intreb. La Arianna m-a trimis la eco la dr.Steriu si sa fac dublu test la Medlife. Acum oare crede ca nu e cazul???!!!!????
Eu sunt singura de pe aici care nu se duce la nici un medic 'celebru' pt eco?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 9+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ioanast spune:
La noi au trecut cu bine primele 2 zile de gradinita. Deocamdata e foarte incantata fetita mea. Nici nu i-a trecut prin cap sa planga. Azi chiar a intrat topaind in camera de la gradi. Am avut mari emotii si am in continuare in asteptarea bolilor care stiu ca vor urma odata cu inceperea gradinitei.
7+
sashenka_h spune:
bun venit noilor burticutze!!!
miruna astazi merg si eu din nou la eco si o sa-l intreb si pe el pe cine imi recomanda si sa vad ce analize imi da de facut.
doura sunt pentru noua denumire
Mami Andreea 7sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ancadragoman spune:
Rotarix nu am vrut sa ii fac si se pare ca bine am facut.
Ioana daca nu a plans in primele zile nu mai ai probleme cu ea si de boli o sa cam scapi ca in primavara -vara nu prea au ce sa dea de la unul la altul
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!