FIV la Sibiu (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

yarrina nu suni mai devreme la laborator? poate e gata analiza mai repede. Mie mi s-a mai intamplat sa fac analize, sa imi zica o zi si sa fie gata mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

In aceeasi zi sigur nu. Voi incerca maine pe la 12...poate poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonete

Oria am citit numai lucruri bune despre grecii de la Biogenesis , fac totul cu profesionalism si nu neaparat pt. bani , ca si cei de la Polisano.
In 2008 , eu nu stiam de Biogenesis , cred ca nu erau inca in Bucuresti , asa ca m-am orientat spre Sibiu.
Eu iti doresc sa ai rezultate de prima data si sa nu mai fie nevoie de stimulari si de alti bani pt. alt FIV.

simonete, asa am auzit si eu dar cel mai mult m-a castigat linistea cu care am plecat dupa prima discutie! Saru-mana de incurajari!

yarrina, eu azi pun o pila la "Bunutu" ca trec pe la biserica! Nu-l deranjez eu prea des asa ca sper sa m-auda!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Yarrina deocamdata sunt in asteptare....maine ma duc sa fac un echo , sa vad daca e totul bine prin "zona" si daca e bine il sun pe dr. sa-i spun ca vreau sa incep fiv.
In mare asa , l-am pus in tema , ce sa mai zica saracul , ca nu sunt sanse mai mari de 2 foliculi , etc. etc.....dar stii cum suntem noi, n-are de ales.......o sa-mi faca si FIV.
El zice de fapt ca sunt aceleasi sanse ca la IA , la mine vreau sa zic , din cauza rezervei reduse.

Tu ai grija si pune-o la punct pe fie-ta , sa nu bata baiatul.
Eu maine nu pot intra mai devreme de ora 16 , dar nici nu-mi fac griji......sunt sigura ca e beta mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Salutare fetelor!
Yarrina-abia astept sa te felicit;din pacate nu pot intra maine decat seara in jur de ora 21,dar o sa fie bine si atunci...
Simonete-,acuma eu zic ca e cum vrea Dumnezeu,daca va fi sa fie vei reusi si cu 1-2 foliculi.Chiar mi-a povestit cineva despre o cunostinta comuna care a facut FIV in Ungaria ca a avut doar 2 embrioni,iar acuma este o mamica fericita cu o fetita sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, care stiti? Ce e FET? Care e diferenta fata de FIV? Ca io-s mai bleaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

yarrina fac multa galagie sa ma auda ingerasii tai. Dar sa vezi maine dupa ce aflam rezultatul ce ma . Sunt convinsa ca maine ai sa vii cu un BETA MARE cat pentru doi.

Fetelor ce sunt alea culturi cervicale. Ce analiza este asta. Se recolteaza din sange?

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Simo trebuie unul mic si lipicios sa va faca fericiti. Si nu te lasa...indiferent ce spune dr. Sa ne spui maine cum ai iesit la eco.
Alina sper sa va dau o veste foarte buna maine. Am niste emotii mai mari ca atunci cand m-am maritat.

Mergi la inceput

Gaby sunt culturile din colul uterin.
Rodicuta asa sa fie....tu ce planuri mai ai ?.......n-ai mai intrat de mult.

Mergi la inceput

Yarrina indiferent ce spune dr. tu stii ca nu e dupa el...
Glumesc , stiu si eu ca e varsta , dar n-are rost sa mai dau banii pe IA.

Mergi la inceput