*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)
Raspunsuri - Pagina 7
numeioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dudurutza Ioana, preotii zic ca ii la fel de mare Sarbatoare de azi, ca cea de ieri si alaltaieri; eu stiu ca nu e bine de spalat/lucrat nimik (de aia nu pot invata mi-e sa nu fie pacat Doamne-iarta-ma) mami de Daria |
Aa, mersi, deci iar nu pot sa fac treaba! Vasele pot sa le spal?
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Kya, ma gandeam eu asa... cate joculete si idei de joaca avem noi de-a gata pentru copiii nostri astazi! Noi nu eram nici pe departe atat de stimulati ca ei si nu suntem deloc prosti... Oare ei vor deveni niste genii??
Cand se trezeste David vreau sa-l filmez sa va arat cum se inchina el.
PS: http://www.cartiabc.ro/-Goki-Joc-Memo-animale-p-16850-c-0-p.html
Asa este jocul de memorie de care va spuneam. Numai ca al nostru formeaza 20 de perechi si David se joaca cu piesele pe fata. Le imperecheaza si le pune la loc, asta e f. distractiv pt el. Si chiar lui i-a venit ideea asta de joc.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Gudinde,ofof,nu stiu cum mai rezisti la asa job...desi eu nu ma declar multumita de firma unde lucrez,as zice ca e sublim aici in comparatie cu ce aud,eu ff rar trebuie sa stau peste program,imi fac rapid treaba importanta si ce pot lasa pe a doua zi,las si plec ca statuie nu-mi ridica nimeni,si cu toate astea sunt apreciata..dar poate si aici am o bila alba fiindca tot timpul am zis ce-a fost de zis cu riscul de rigoare,niciodata nu am acceptat sa fiu desconsiderata..si a mers aici,nu stiu in alta parte cum o fi..poate am eu noroc,,macar atat,ca salariul e cum e,iar promovarea la fel.
Gudinde,sa stapanesti sanatoasa masina si sa nu aveti parte de nicio isprava.
Tonicutz,dar in ce domeniu lucreaza sotul tau?(pura curiozitate).
Kya,f bine spuse acele fraze..mai auzisem de acest mesaj.
Si apropo de herastrau,bineinteles ca vrem si noi ca ne place,numai ca ma gandesc cu teama sa plec cu masina (mai ales a altuia) in conditiile in care Teei ii e rau..
Si acum as vrea o parere:
V-am spus ca i-am dat Teodorei la drum homeopate cocculine si acadea si i-a fost bine..nu i-a mai fost rau..
La dus i-am dat un singur homeopat,iar la intoarcere i-am dat 2,pentru ca abia mancase si mi-era tare frik,iar in prospect scrie: doza recomandata e de 2 comprimate de 3 ori pe zi..la copii sub 6 ani se dizolva..deci i-am dat 2 la intoarcere...
Dar,,seara dupa ce am aterizat,a avut Tea o criza nervoasa rrrrau,cu zvarcoliri,m-am speriat taaare,nu stiam ce are,imi arata ca o durea capul,a plans tare-tare si abia am linistit-o...parea ca o doare ceva si-mi arata la cap..
Asa ca am ramas cu un ghimpe:e posibil ca homeopatele sa aiba reactii adverse?e posibil sa o fi durut capul ca i-am dat 2?
Sau poate soarele a fost de vina,ori s-o fi lovit,ori a deochiat-o cineva (ca s-a comportat super si a fost fff prietenoasa)??
Ce credeti??Ma macina gandul ca i-am dat 2 homeopate..
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
bubu05 spune:
Helou, helou!
Multumesc frumos pentru urari, ma rog si eu sa fie bine cu bona!
Am citit din doi in doi, am salvat pozele dar nu le-am vazut...promit!!
Am avut musafiri de dimineata, prietenele mele cu copiii de varsta lui Vlad, balamuc total a fost la noi! acum astept sa vina nasii
Va pup pe fuga
ramo_cata spune:
bubu petrecere frumoasa..aha deci acum m-am prins bucatarasul e nasicul tau..si ce ai bucatarit pentru cel mai mare nash bucatarash?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
blankar spune:
multumim fetelor!
la iepurila sunt pozele,sunt ultimele
Stela eu stiam ca homeopatele nu au reactii adverse desi ma gandesc
ca contin si ele ceva si de aceea au pe ele dozajul
sa vina dr esele sa zica ,eu ti-am zis numai parerea
nu cred ca de la alea a facut Tea asa urat
http://community.webshots.com/user/blanka75
gudinde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Gudinde sa stapanesti sanatoasa masina (abia acum a venit? ) si sa te ocoleasca "smecherii" pe sosea.Vezi ca-ti las un mesaj, daca nu-l gasesti sa ma tragi de maneca diseara,da? Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI ) Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea |
Nu mai, n-a venit acuma! A venit de o luna si ceva.
N-am primit nici un mesaj. Deci considera-te trasa de maneca.
gudinde spune:
Ioana,
Am luat un SX4. Nu varianta de top, ci dupa buget, plus discount negociat la dealer.
Este in perioada asta si o reclama la TV cu SX4 si Splash.
Acum sa vad cum reusesc sa-mi vand Dacia.
bubu05 spune:
Gata distractia...suntemc u burtile mari, chiar ma duc sa iau un triferment
Ramo, am facut quesadilla , Gudinde, sa stii ca mi-a ramas una, ce zici??? dementiala, ca de obicei! stef papa acum din una cu cartofi copti si o bericica - bericica pt. noi, nu pt. Stef
Si nashu a venit pregatit si a gatit si el, cot la cot cu mine, niste creveti din aia grecesti . Suntem full, nu mai putem sa ne miscam...
Miha, am inceput sa vedem Prison Breake Bestial!!!!! Aseara am vazut 3 episoade si m-as mai fi uitat, dar era 2 noaptea
Acum ii duc la nani pe baieti ca au fentat somnul de pranz cu atatea vizite...Stef a dormit o ora, s-a trezit transpirat tare si inniste plansete...abia l-am calmat, nu stiu ce-o fi visat...
Sunt rupta de oboseala...am vazut pozele cu Teo si Andru restul le vad maine ca nu mai poci...
Va pupez cu mult drag