*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gudinde sa o conduci sanatoasa!
Ioana super dragutz cretzul, ca de obicei!
mi-au placut si iepurasii de Blanka!
Ursulica sa pui poza cu inainte si dupa!!
Bubu spor la vizionat! cred ca prima serie a fost cea mai meseriasa!
si sa stii ca este si un film Prison Break pt ca se termina asa mai brusc, iar filmul explica de ce s-a terminat cum s-a terminat.. asta asa ca sa stii..

apropo duminica asta reincepe The Tudors- seria 4.. abia astept..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

aha iote cum aparura randunicile
tonicutz da asa-i sunt multe randunici care absenteaza ,sper sa mai treaca pe la noi si sa ne scrie cateva randuri..uite si claudel,naty...

Multam pt ne-uitare!

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Imagine life as a game in which you are juggling 5 balls in the air. They are Work, Family, Health, Friends and Spirit and you are keeping all of these in the air.
You will soon understand that Work is a rubber ball. If you drop it, it will bounce back. But the other 4 balls - Family, Health, Friends and Spirit - are made of glass. If you drop one of these, they will irrevocably be scuffed, marked, nicked, damaged or even shattered. They will never be the same!
You must understand that and strive for it.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty

Daca esti un picut mai libera in aceasta seara spune-ne ce mai faci, cum mai e Iulia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Am facut cafeaua!
si un ceai pentru amatoare!
Gudinde, sa stapanesti sanatoasa masinuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Multumi Tuchi pt , sa ai o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Si o pt naty si un pt Iulia

gudinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello..luati si de aici sa va treziti.
Am vazut si blondinul cretz de Ioana dragut foc.
Vad ca nu se pricepe nimeni la homeopate..unde a fi Ariel?

Sa aveti o zi buna.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela eu nu stiu sa aiba homeopatele vreun efect secundar. Motivul pentru care se dozeaza asa este altul. Ariel este la Moldova, nu stiu cand se intoarce, ca nici pe mess nu apare. Da-i un telefon, mai bine, sau un sms.

Gudinde ca n-am apucat sa-ti spun: sa stapanesti sanatoasa masinuta, si sa nu ai nici un eveniment neplacut cu ea!

Ioana cred ca ai dreptate ca pentru ei orice joc are si o componenta de invatare. Eu ma refeream la jocuri de puzzle, sau ala cu incuietorile, sau cuburi de contruit, culori de sortat... etc. Cu plastilina nu are rabdare sa se joace, sa se uite pe carti, la fel - lipseste rabdarea. Pot sa fac cu ea activitati de maxim 4-5 minute (si stiu ca asa e normal la varsta asta, nu?)
Ii plac puzzle-urile, si deocamdata asta e jocul care o captiveaza cel mai mult. Am incercat si cu coloratul, dar nu vrea pe foi albe. Fie coloreaza vreo carte (care evident nu este de colorat), fie "scrie" direct pe parchet sau pe pereti. O las in pace si apoi sterg dupa ea. Avem niste creioane din plastic care se curata.
Mi-a placut mult idea ta cu sortatul in functie de culori. O sa incerc si eu.
Cum ea evolueaza in fiecare zi, cateodata ma simt depasita de situatie. Nu mai stiu ce jocuri sa inventez, sa o atrag si sa-i captez atentia. E prea mare pentru anumite jucarii si mult prea mica pentru altele... offf! Gheu! Din punctul asta de vedere, abia astept sa se duca la gradi, sa aiba si alte activitati.

Bubu ca deobicei, cand vorbesti tu de mancarica!

Naty ce mai faceti voi, sunteti bine?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

La multi ani Antuca!!! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si foarte norocoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna dimineata tuturor!

Merci de ceai Tuchi, chiar am nevoie ca nu ma simt prea koser in dimineata asta.

Fetelor, multumesc mult pt urari. Si eu sunt tare, tare emotionata, e prima mea masina cu AC. Adevarul este ca-mi place tare mult masinuta si simt ca mi se potriveste. E genul de japoneza, mai simpla, nu e o masina cu multe gadget-uri si accesorii de care nici n-am nevoie, nici n-aveam bani.
Acum sa vad cum vand Dacia, ca as achita cu banii luati o parte de capital, in avans.

Onwards ...
Stela desi nu sunt experta in homeopatie, am luat si eu tratamente homeopate si am mai citit una alta despre subiect.
In homeopatie tocmai asta-i frumusetea: nu exista efecte secundare sau supradoza.
Exista o exacerbare a simptomelor bolii, la inceputul tratamentului care arata de fapt ca tratamentul functioeaza.Dar ce povestesti tu, nu are nimic de a face cu raul de masina, deci n-as baga-o in aceasta categorie.
Parerea mea este sa stai cat se poate de linistita, ca nu a patit Teo nimic din cauza acelor 3 bobite homeopate.

Mergi la inceput