*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)
Raspunsuri - Pagina 6
numeioana spune:
Ursu, sunt terminata!!! Ce frumosi copii ai si ce dulce e Vladut cand il pupa si il admira pe "bebe"! Sper sa vad si sa traiesc si eu curand minunea asta!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Blanka, ce mare s-a facut Mark!! Am fost surprinsa sa-l vad cat a crescut! Ce serios e!! Seamana atat de bine cu tati, pe cat seamana Eric cu tine! Sa fiti sanatosi cu totii!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
dudurutza spune:
Apropo de poze, toate sunt frumoase, dar m-au dat pe spate, fotbalista cu coditze , invazia vienezilor la brasoveni, Teodora sugubeatza,ursuleti mumosi, pui de blanka deliciosi dar nu l-am vazut pe andru, ramo nu mai pui link-ul odata, te rog, ca am cautat dar nimik :(
Kya spune:
Am vazut baietei dragalasi si fratiori iubitori! Ce dragi imi sunt!
Si am mai comandat 2 puzzle-uri de la Ookee... daca am copil inebunit dupa puzzle-uri... Nu stiu daca ar avea rabdarea lui David cu Memory.
Si sunt in cautare de idei de jocuri educationale, pleaseeee!
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
am vazut pozicile cu familia ursuletilor ce frumos sa ai casa plina cu copii,am vazut puiutzii de blankar si cretulinul David toti niste frumosi
dudu " POZE CU ANDRU"
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
As trancani si gura mea cate ceva,dar parca-i lipita bine cu o supersolutie dintr-asta de reclama
La mine,informatia intre cei doi neuroni,nu mai vrea sa se transmita defel..Partea buna e ca cica o sinapsa distrusa,s-ar reface intr-o luna asaOare?!
Am vazut toate pozele si filmuletele si..are dreptate Maria,sunt frumosi tare,puii nostri!
Cred ca i-au facut si-ai mei ceva poze lui Mihai pe la tara,dar nu am verificat..
As vrea s-o citesc pe gecko,dar cred ca-i cu burta la soare..sau a baut peste masura
Abia astept sa se intoarca randunicile calatoare cu poze si povestiri!
Bai,gata ca e groasa treaba
tuturor!
lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
dudurutza spune:
ramo, multumesc s-p-l-e-n-d-i-d-e pozele. Imi place cum sta el la pozat, si pe frumusel si pt mami
un pup special lui zozelici cu burtik si cu blondutz
numeioana spune:
Zozelina, asa te lauzi? Ce face bebelinul din burtica?
Fetele, astazi pot sa spal? Ca am asa un chef de munca si nu stiu daca sa ma apuc sau nu
dudurutza spune:
Ioana, preotii zic ca ii la fel de mare Sarbatoare de azi, ca cea de ieri si alaltaieri; eu stiu ca nu e bine de spalat/lucrat nimik (de aia nu pot invata mi-e sa nu fie pacat Doamne-iarta-ma)
numeioana spune:
Kya, la ce te referi cand spui jocuri educationale? Cred ca tot ce ne jucam noi cu ei la varsta asta ii educa intr-un fel sau altul. pana si banalul "cucu-bau". Dupa mine o carte cu imagini, gen "Primele mele cuvinte " (am luat-o de la Diverta si e foarte incantat de ea), un puzzle de lemn sau de carton cu doua piese (de la Galt avem cu animale, trebuie sa impreunezi partea din fata a animalului cu cea din spate), mai sunt imagini tot asa gen puzzle cu cuvinte opuse (mic/mare, gras/slab...etc) sau trebuie sa asezi fiecarui animal puiul lui sau casa lui, Magnetino (jocul cu cifre pentru inceput, are si niste imagini de pus pe tablita), jocul sortator de forme... (David are doua diferite, unele foarte greu de introdus si acum le face fara sa fiu langa el, iar mai nou i-am luat ceasul de la Ookee - unul din lemn cu sortator de forme si cifre). Mai sunt niste jocuri foarte faine, tot la Ookee, sa imbraci printesa (cu magneti), noi avem cu un ursulet... de la Melissa&Doug gasesti "Sa imbracam printesa Elisa" sau "Sa-l imbracam pe Joey". David e fascinat de puzzle-ul "Remorcherul" tot de la Melissa&Doug, iar ai mei de la gradi au un fel de tarc pe care trebuie sa-l construiasca ei din lemn si pesti/raci/delfini/caracatite din lemn cu un punct de metal, pe care ii baga in tarc si ii pescuiesc cu o undita cu magnet in loc de ac. Toate sunt f educative.
Sau te referi la jocuri pe calculator? Cred ca nu
In rest, colorat pe cartea de colorat, citit o poveste, daca are rabdare (la asta David nu are!), modelat cu plastilina, pictat (cu degetelele) daca ai rabdare sa stai dupa el (eu asta o sa incerc afara, in curte, cand o sa fie cald, nu in casa).
Ce ma mai joc eu cu David (tot asa, daca are rabdare): am pietricele colorate albe si rosii, unele intr-un bol, celelalte in alt bol, le pun pe covor si le amestec si il rog sa le sorteze el, albele separat de rosii si sa le puna pe fiecare in bolul lor.
Mai poti sa inventezi un joc (eu astea le am pe fise pt copiii de la gradi, dar cum ai nostri nu pot sa tina nici creionul in mana...): pui pe o coala de hartie doua pietricele de o culoare si o alta de alta culoare si intrebi copilul care este cea diferita si care nu-si are locul acolo. Ii arati tu, daca nu intelege. Apoi faci asa si cu alte chestii... cu 2 creioane si o guma. Sau cu 2 mingii si o papusa... Intelegi?
Apoi poti s-o iei pe culori: doua rosii si una verde... Iar el trebuie sa aleaga chestia care e diferita si nu face parte din grupul respectiv. Sau pui mai multe, daca nu se prinde de smecherie (4 rosii si una verde...)