*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

aha iote cum aparura randunicile

tonicutz da asa-i sunt multe randunici care absenteaza ,sper sa mai treaca pe la noi si sa ne scrie cateva randuri..uite si claudel,naty...

gudinde sa stapanesti cu placere si fara peripetii

ioana da azi este botezul lui Siluan si sanatate lui David si sotului

mimo ma bucur pentru marea realizare mai bine mai tarziu decat niciodata

si o noua boroboata...Andru are o deosebita placere sa se joace cu cosmeticele mele..a gasit tubuletul cu demachiant,a desfacut dopul si tot demachiantul e pe parchet ..el ma striga "mama mama" eu concentrata sa citesc cand ma uit sa-mi vina rau nu alta...ma duc sa sterg...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

...pup Andru cel stilat si pt mami

Mergi la inceput

... am uitat sa va spun ca ai nostrii sunt cei mai frumosi/destepti pui din cati am citit/vazut si nu spun prostii; si al meu a zis ca puiutii de randunici sunt deosebiti, ca m-am uitat la poze aseara, si m-ai arunca si el cate o privire , in consecinta mamele puilor sunt the best

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudurutza

... am uitat sa va spun ca ai nostrii sunt cei mai frumosi/destepti pui din cati am citit/vazut si nu spun prostii; si al meu a zis ca puiutii de randunici sunt deosebiti, ca m-am uitat la poze aseara, si m-ai arunca si el cate o privire , in consecinta mamele puilor sunt the best

mami de Daria

Asa e!!!
Edit: Da' poze cu Dariuta cand mai vedem, ai?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Poze cu David: http://entertainment.webshots.com/album/577249318krQIop

Bubu, iti doresc sa te faci musafir! Dudurutza, si tu, daca vrei!

David aseara m-a dat pe spate: mi-a smuls paharul cu vin din mana (si eu eram disperata ca il varsa sau ca il bea) si pe al sotului la fel si ce credeti ca a facut cu ele? Le-a ciocnit, ca uitasem noi sa dam noroc! David zice mai nou cum face cocosul si vaca. Vaca face "muu", dar cocosul face intr-un fel... nu se poate reproduce, ca nu gasesc corespondent in scriere

A, si sa-l mai laud: are o rabdare de neimaginat pentru un copil de varsta lui! Avem un joc de lemn de memorie cu imagini (40 de piese, cate doua piese cu aceeasi imagine) pe care il face de aproape 20 de ori pe zi! Il face asa: ia o piesa (prima o ia pe cea cu masinuta, e lege!) si apoi o cauta in tot maldarul pe aceeasi si le compara, apoi le pune in cutie, apoi ia piesa cu caciula si perechea ei si le compara si le pune in cutie....apoi tot asa pe toate. Dar primele doua astea sunt de fiecare data: masina si caciula! Ma intreb de ce ia caciula, ca in cap n-o suporta! Se vede si in poze cum se juca cu tata jocul asta.
Duminica a avut rabdare si a invatat sa faca un puzzle din ala de lemn cu 30 de imagini de le pui in gaura potrivita, mai mici, mai mari... care te plictiseste la un moment dat. L-a facut de multe ori si ieri deja stia fiecare unde vine. Azi s-a postat pe Fantacolorul Junior si nu se lasa pana nu-l toceste si pe-asta.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Kya, am facut ceva poze, dar nu mai vrea sa stea ca atunci cand era mai mica , zilele astea o sa pun poze, normal

Mergi la inceput

Ioana mortal David cel frumoas cretolinul. Poate ia aceleasi piese sa iti arate ce ii place-masina si ce nu ii place-caciula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Hristos a inviat!

Am auzit ca intrebati de noi, suntem bine, dar mai tot timpul plecati sau, daca stau acasa nu am timp sa ma plictisesc, zici ca sunt titirez.

Maine ma duc sa ma tatuez, imi fac contur la buze.
Azi mergem la vaccin. Albert a facut 2 luni pe 31, la multi ani albert.

O sa incarc si vreo 10 poze din martie, de 2 saptamani nu am mai facut niciuna, parca ieri vreo 2.

Ma duc sa spal biberoane ca doarme albert.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010

POZE
Mami de ursuleti

Vlad
Albert Cristian 31.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

neata si de la noi!
l-am vazut pe cretulinul David si pe Teuta draguta!
a si sa nu uit de pozele de la Brasov cu baietii
cand am zarit ochisorii albastri am stiut ca au venit austriecii
la Brasov!
bravo ,frumoasa surpriza
Simo tinem pumnii sa fie totul ok la botez
incerc sa pun si eu niste poze cu iepurasi

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudurutza

mami de Daria
asa este

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput