*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)
Raspunsuri - Pagina 4
numeioana spune:
Adevarat a Inviat! Spun si eu, cu intarziere. Sper ca ati avut un Paste fericit impreuna cu familia si prietenii.
La multi ani sarbatoritilor Tea si Andrei! Am vazut pozici delicioase!
Noi suntem bine. Randunoiul mananca normal, i-a trecut gatul in proportie de 90% si a reluat munca de azi. Eu maine incep, asa ca astazi lenevesc in pat cu David. Piticul tuseste putin, dar sper sa-l scap cu Stodal.
Simo, sa fie bine la botez! N-am retinut cand este...azi?
Va pup pe toate!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tonic spune:
HRISTOS A INVIAT!
N-am avut calculator zilele acestea (ca a fost la revizie) asa ca sunt restanta rau, noroc ca n-ati avut timp de scris.
Noi am fost pe acasa duminica eu singura cu copiii, parc, o vizita la o colega de-a Antoniei si apoi seara ea la defilarea Jandarmeriei.
Ieri a venit al meu de la munca dar i-a fost cam rau si s-a culcat, asa ca n-am mai ajuns in parc. Si voiam sa ma vad cu Sanzi si Kya sa le scoatem la un Herastrau. sa nu mai fii suparata pe cei mici care strica, sunt murdari, etc, ca ei nu au nici o vina, cei mari care ar tb sa aiba grija de ei merita scuturati bine, dar mai e drum lung pana acolo.
Si asa cum spune Stela, nici cu romanii nu mi-e rusine de cele mai multe ori, plus ca de la ei as avea alte pretentii, ca ne consideram mai educati si mai civilizati.
Oful meu permanent e cu aruncatul gunoiului pe geam in spatiul verde, in copaceii din gradina...care acum sunt infloriti si in loc sa ne bucure sufletul ma intristeaza cu toate gunoaiele atarnate de ei. Unele le-am putut agata si strange, dar altele raman acole intre crengi cu lunile. Si sa stiti ca nu avem nicio familie de etnie in bloc, de-asta spun ca mai ciuda am pe romani.
Dar nu vreau sa ma supar acum, inca e Pastele, ar tb sa am alte ganduri .
Va pup cu drag pe toate si va doresc o saptamana frumoasa si cu mult soare.
Fug sa ma uit la poze si revin.
gudinde spune:
Kya,
Superb citat si cat se poate de adevarat.
Eu in ultima perioada am incercat (recunosc ca de multe ori nu-mi iese, dar sper sa fie un inceput) sa plec la program. Si asa eu nu-mi iau pauza de masa, deci sunt oricum 30 min de munca in plus zilnic (numai din asta, la cele 23 de zile de munca de luna trecuta inseamna 11 ore si jumatate extra in conditiile in care pe omologii mei austrieci n-ai sa-i vezi serile pe la birou).
Anul trecut facusem un calcul intr-una din luni si acumulasem la cele 4 saptamani oficiale de munca din luna, ore suplimentare pt 2 extra saptamani!!!
Am ajuns la treizeci si de ani sa zic ca "a sparge usa la program" inseamna doar a respecta contractul de munca.
Prevad insa niste certuri cu seful meu pe tema asta, pt ca de luna viitoare voi ramane singura si deh, daca anul trecuta cand colegul meu a lipsit un trimestru de la servici ca s-a operat si am stat pe aici zi-lumina, da' lucrarile au fost facute, s-au obisnuit ca e normal, ca le fac eu.
Nu intentionez sa repet experienta.
Adevarul este, ca exista intr-o companie un intreg sistem motivational. Nu stiu cum e la voi, dar la noi aprecierea omului nu exista, nici macar nu se simuleaza, salariul meu este o gluma proasta pt ce atributii am, primele sunt sublime si lipsesc cu desavarsire ... da, io-s invidiata ca lucrez in multinationala. Happy-happy, joy-joy!
Asa ca nu pot decat sa va urez, si tie si Stelei, muuuulta putere si sa reusiti totusi sa plecati la timp, chiar daca mai fortati lucrurile, ca daca eu n-am copii, voi sunteti mame.
Adevarul este ca tare-s greu de jonglat bilele astea.
Si ca sa schimb totusi nota pesimista a postarii, ca doar e inceput de saptamana si e bine sa fim optimisti, nu stiu daca am apucat sa va zic, dar ... habemus novus
zozela spune:
Viata lina,Micule-cu mii de realizari,bucurii si sa fii mereu protejat,indrumat si iubit de parintii si fratiorii tai!!
lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
tonic spune:
Simo sa va fie crestinarea plina de har iar Siluan cuminte si linistit, sa va bucurati cu totii de acest moment frumos!
Am vazut pozele cu Tea-verzulie ce frumos ii sta cu costumasul acela si ce plimba ea baietelul cu trici.
Am vazut si Andru frumusel cu familia si cu tortuletele, un scump ca de obicei. Mi-a placut si mie curtea si la inceput nu m-am prins ca gainile nu sunt reale se vede ca nu m-am trezit inca.
Gudinde asa e cu munca, a fi responsabil si serios nu inseamna a te lasa calcat in picioare.
Eu cand am ramas insarcinata cu Antuca abia imi incheiasem contractul cu firma la care lucram, se schimbase patronul, cel nou avea oamenii lui si nu prea-mi mai gaseam locul. Acolo lucram fff mult, dar pe bani adevarati la timpul acela(din ei ne-am luat prima locuinta), eram singura, al meu mai mult in cantonamente, atmosfera era f corecta si eforturile rasplatite mereu si material si ca atitudine a conducerii fata de angajati.
Cand m-am angajat aici am ajuns printr-o firma de recrutare, s-au mirat tare cei de acolo de pretentiile mele, dar timpul a aratat ca am dreptate. Sunt f aproape de casa, programul e acceptabil, salariul ok (au fost si vremuri mai bune, dar acum e putin mai greu) si gasesc mereu intelegere daca apar probleme personale. E adevarat ca ce fac nu prea se potriveste cu ce-am visat si invatat, dar se potriveste cu viata mea actuala. Cand lucram mult am primit mereu bani mai multi, am avut si perioade grele in firma si am ramas o mana de oameni, toate aceste au contat cand am fost in concediu medical si am stat acasa doi ani pe salariu integral. Cu adevarat pot spune ca la noi e bine si am avut noroc!
Bubu sa fie intr-un ceas bun cu bona, sa va intelegeti si sa nu mai ai pb!
Stela, Kya sa tineti de programul vostru ca fetele va asteapta acasa si pt ele sunteti mai de pret!
Va mai pup pe toate de o mie de ori si fug la hartiile mele.
RAmo sunt mult randunici pe care nu le-am mai vazut, nu numai Ursulica cred ca intr-un moment de respiro voi face o lista de strigare.
Kya spune:
Tonicel Stai sa se faca vremea frumoasa, si ne vedem in Herastrau. Neaparat si cu trotineta Sanzianei pentru Luca
Abia astept. Si o luam si pe Stela! Am zis!
Gudinde ai PM.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Uite-ma si pe mine, vie si nevatamata, mai grasa cu nspe kile dar ce mai conteaza
A venit Mari (hihi Bubu, sa dea Dumnezeu sa-ti fie si persoana dupa numele ce-l poarta ) si pot scrie doua randulete ca tare mi-era dor de voi
Despre noi nu va spun decat ca am nimerit-o rau pe teo cu ,cadourile de iepuras , mare realizare pentru mine nene ca exersez de aproape 17 ani si rar imi iese. Deci :ciorapi 3/4 cu model, dresuri cu model, chiloti elastici impregnati cu cofeina despre care se spune ca topesc grasimile de pe burta , sutien bengos , pijamale la fel si geluri de dus de la Sephora ,cu menta. Un intreg arsenal "fetitesc" , "am avut-o" de data asta
Pe Dudu l-am dus ieri in "paradis", va vand un pont daca vreti o ora de liniste Duceti-va intr-un magazin de electrocasnice , noi am fost la Domo Oameni buni, cand a dat iama in masinile de spalat si a inceput sa butoneze pe acolo nestingherit , a fost extazul extazului.La fel la frigidere, televizoare....ce sa mai, nu va mai spun. Adica, va mai spun doar ca l-am scos aseara cu cretele colorate in balcon si nu mai necesita zugraveala balconul Deci iata, alta mare realizare
Asaaa, nitel mai ingrijorator, mi se pare faptul ca nu mananca nepasat, nimic Adicaaaa....nu stiu sa explic, nu pofteste...nu vrea sa muste....n-am mai pomenit asa ceva Daca i se face foame, trage de scaunul de masa si se posteaza acolo in asteptarea posmagilor mu.ieti N-a vrut ou, branza, rosie...NIMIC! In fine....
Referitor la etnia roma de la locurile de joaca ....eu am alta nedumerire De cand au invatat nene astia sa se joace in parc? Ca pe vremea mea se jucau in curte, in fata casei, in intersectie, oriunde....dar nu-mi aduc aminte de picior de tigan in parc Acu' se imbraca Piranda in colanti, mananca seminte "la punga" (cine a mai pomenit) si aduce puradeii la "leagane" O mama! In rest nu mai e nimic de comentat ...poate doar ca si Tonic are dreptate, in loc sa se emancipeze tiganii s-au tiganizat romanii Si recunosc cinstit ca si pe mine ma surprinde Teo de exemplu, cand nu ma lasa sa o "iau" pe scurtatura in parc si ma mustruluieste zicand ca primavara , pana nu iese iarba, nu e normal sa mergi pe pamant Ca doar d-aia e facuta alee O fi, dar iaca mie mi-a intrat in sange sa merg pe scurtatura Ofofo!
Gudinde sa stapanesti sanatoasa masina (abia acum a venit? ) si sa te ocoleasca "smecherii" pe sosea.Vezi ca-ti las un mesaj, daca nu-l gasesti sa ma tragi de maneca diseara,da?
Mai am multe restante, poze, povesti dar recuperez eu .Va pup si fug ca a venit in Ro prietena mea din Cipru, ma duc sa o recuperez de la ai ei sa stam la povesti din tinerete
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
numeioana spune:
Kya, am retinut citatul. Imi place mult! Eu nu ma pot plange. Am program de 5 ore practic, teoretic de 8, lucrez cu copiii (aproape toti de bani gata, cu fite si orgolii) cateodata plec cu parul mai cret decat il am, dar ii iubesc, sunt ca si copiii mei, imi dau silinta sa-i educ cum stiu/pot mai bine. Deseori simt ca sunt privilegiata, ca nu sunt ingradita nici in idei si nici in activitati, am mana libera la serviciu... si, daca n-ar fi unii parinti care sa aiba ei insisi nevoia de a fi educati, ar fi excelent! Intr-adevar, salariul nu e stralucit, dar am timp destul pentru David, imi place ce fac si satisfactii sunt destule, mai ales sufletesti! Nu plec la munca cu teama sau cu griji, nu sunt stresata...
Fetelor, reorientati-va profesional! Desi, se stie, cu cat vrei sa castigi mai mult, cu atat muncesti mai mult si ai mai multe responsabilitati si stres. Asta o simt la randunoi mereu... Ce sa zic? Muncesti mai putin, castigi mai putin... C'est la vie! Cel mai bine e sa ai afacerea ta. Si acum imi-amintesc, in clasa a 9-a, cand ne-a intrebat diriga ce vrem sa ne facem, un coleg a raspuns ca vrea sa fie "patron". Nu-mi amintesc ce am raspuns eu, sau colega mea, dar pe el nu l-am uitat! Si, ce credeti? Peste 2 luni avem revederea si am aflat ca el chiar este... patron!! Atunci am ras cu totii de el, pana si diriga a fost sictirita, dar azi cred ca toti il invidiem. Stia el ce stia...
Gudinde, sa o conduci sanatoasa! Ce masina ti-ai luat?
Mimo, ce cadouri extrasupermega!!
Ma duc sa incarc niste poze cu Dav
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
dudurutza spune:
...eu sunt cu voi, normal,
Am citit tot, am o varza in cap, decat sa invat citesc pe aici Nu mai fac scrisorica, ca nu imi place sa ma intorc in timp, traim clipa, asa trebe nu?
Sanatate tuturor puiutilor, bunicilor (parinti/socrii), doamne -ajuta la servici tuturor, si bonele sa fie de treaba
Cine va vizita clujul, este invitatul meu la o cafea, un dulce, ce-i doreste sufletelul
ramo
tonic, scumpa , ce povestesti acolo cu spatiul verde, obraznicie curata La noi in spate au plantat barbatii tuie, pomi fel-de-fel; e tare dragutz, avem o gradina mare, o curte la fel, suntem 'feriti' de alti vecini, noi din case si suntem super Mie nu imi place agitatia, eu sunt de la tara, de aia ; dar sunt ceva case mai sus, fereasca sfantul, cum zici tu, ne-am crucit ieri cand am venit cu al meu, ne uitam la curte/pomi/verdeata fiecare arunca pe unde apuca si copiii erau pe langa pungi se jucau bine ca-s departe de noi, ca i-as impusca
gudinde nu te lasa, ca tu esti cea mai importanta Ai masina noua... s-o stapaniti sanatosi, sa va fereasca Dumnezeu de rau si de tampiti pe sosea
pt 'mama de mama' Mimo merita Teo tot ce ii mai bun, pup pe ea de frumoasa
dudurutza spune:
ioana mi-a placut ce ai scris
Si a avut dreptate colegul a fii patron si musafir sunt cele mai misto meserii