Redoutistele sunt "back in bussines"(178)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buzzz spune:

Buna fetelor,

Pls help. Mi-am facut cont pe paypal nu stiu cum sa aflu codul de paypal.

Puteti sa ma ajutati si pe mine?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Ralucis inca o data iti multumesc pentru informatia cu pantofii

Am mai cumparat pantofii acestia:
http://www.okazii.ro/catalog/40324089/Pantofi-dama-din-piele-100-grup-15-modele-ale82-.html
foto 5 pe crem- super comozi, am facut furori, de 5 zile numai in ei ma incalt

http://www.okazii.ro/catalog/40324194/Pantofi-dama-din-piele-100-grup-15-modele-ale82-.html
foto 7 pe negru - acestia am sa-i incalt mai rar din cauza tocului(eu nu prea mai port tocuri) sunt super
Am avut cadou o curea barbateasca si o pereche de pacuci(i-am dat de pomana)

mai astept o comanda, impresii cand ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

anne si eu mi-am luat pantofii de la foto 4 dar pe maro (pot sa jur ca i-am vazut la Bata la 250 de ron) si maine ar trebui sa primesc niste sandale superbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Ralucis inca o data iti multumesc pentru informatia cu pantofii

Am mai cumparat pantofii acestia:
http://www.okazii.ro/catalog/40324089/Pantofi-dama-din-piele-100-grup-15-modele-ale82-.html
foto 5 pe crem- super comozi, am facut furori, de 5 zile numai in ei ma incalt

http://www.okazii.ro/catalog/40324194/Pantofi-dama-din-piele-100-grup-15-modele-ale82-.html
foto 7 pe negru - acestia am sa-i incalt mai rar din cauza tocului(eu nu prea mai port tocuri) sunt super
Am avut cadou o curea barbateasca si o pereche de pacuci(i-am dat de pomana)

mai astept o comanda, impresii cand ajunge

Hi, hi, si eu mi-am mai comandat ceva in seara asta, niste botine din piele intoarsa peep-toe, le-am vazut discutand pe mess cu Alessandro, n-am rezistat, pur si simplu, prea erau frumoase, si as mai fi comandat ceva, dar a trebuit sa ma abtin... macar pana mai baga ceva sandale Am luat si o geanta si inca o percehe de pantofi, pt un cadou, va anunt saptamana viitoare cum sunt. Si eu sunt multumita ca sunt chiar pantofi de calitate la pret excelent.
Ma bucur ca v-am fost de folos tuturor celor care ati luat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

anne si eu mi-am luat pantofii de la foto 4 dar pe maro (pot sa jur ca i-am vazut la Bata la 250 de ron) si maine ar trebui sa primesc niste sandale superbe!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Sa ni le arati si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Ralucis, ai idee daca face si pe comanda (bineinteles in limita modelelor)? Eu am piciorul f. lat din cauza plaftusului si imi gasesc greu incaltaminte care sa mi se potriveasca.
I-am pus si eu o intrebare, pe forumul de pe okazii, referitoare la o geanta neagra... insa as dori mai multe poze pentru ca cea care exista pe site este intinecata si greu imi dau seama de model. Crezi ca-mi va da, daca-i cer? (nu stiu daca ai procedat vreodata asa). Si ... ultima intrebare, prin posta ro ajunge intr-o sapt.? Vreau s-o iau pentru o ocazie si timpul este destul de scurt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kontiki

Ralucis, ai idee daca face si pe comanda, bineinteles in limita modelelor? Eu am piciorul f. lat din cauza plaftusului si imi gasesc greu incaltaminte care sa mi se potriveasca.

Uite ca nu stiu, parca l-am intrebat eu de o pereche de pantofi pe care nu o mai avea masura mea si a zis ca nu se mai fabrica, deci ma gandesc ca e poate si in fctie de comanda firmei din Italia. Sigur face gentile pe comanda, asta pe care am luat-o pt cadou a zis ca mi-o face in 3 zile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kontiki

Ralucis, ai idee daca face si pe comanda (bineinteles in limita modelelor)? Eu am piciorul f. lat din cauza plaftusului si imi gasesc greu incaltaminte care sa mi se potriveasca.
I-am pus si eu o intrebare, pe forumul de pe okazii, referitoare la o geanta neagra... insa as dori mai multe poze pentru ca cea care exista pe site este intinecata si greu imi dau seama de model. Crezi ca-mi va da, daca-i cer? (nu stiu daca ai procedat vreodata asa). Si ... ultima intrebare, prin posta ro ajunge intr-o sapt.? Vreau s-o iau pentru o ocazie si timpul este destul de scurt.

Da, cere-i orice detaliu, e fff amabil, face si poze suplimentare daca nu e clara imaginea, e amabil, nu-i problema. Eu zic ca ajunge, eventual poti sa-i spui sa o trimita cu un curier, ceva mai rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns closcote spune:

Buna. Cred ca era valabil pana la sf. lunii aprilie (poti verifica pe ma reduc, de acolo l-am luat: sunt foare multe dar trebuie sa ai rabdare sa le aplici pe fiecare).Iti scade 20 euro din valoare intreaga a unui produs si eu aveam in cos produse in jur de 70 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

Da, cere-i orice detaliu, e fff amabil, face si poze suplimentare daca nu e clara imaginea, e amabil, nu-i problema. Eu zic ca ajunge, eventual poti sa-i spui sa o trimita cu un curier, ceva mai rapid.

Multumesc mult pentru rasp.

Mergi la inceput