Redoutistele sunt "back in bussines"(178)
Raspunsuri - Pagina 4
Delyutz spune:
Buzz,trebuie sa soliciti extras de cont la banca si apare acolo la tranzactii.
Banuiesc ca daca ai optiunea sa iti verifici tranzactiile online, iti apare si acolo dupa vreo 4 zile
Citat: |
citat din mesajul lui buzzz Buna fetelor, Pls help. Mi-am facut cont pe paypal nu stiu cum sa aflu codul de paypal. Puteti sa ma ajutati si pe mine?... |
kokiy spune:
Am si eu o intrebare vis a vis de Paypal ...acum vreo 3-4 luni m-am inregistrat cu un card de credit de la Alpha Bank,vroiam cu disperare ceva de pe ebay ,intre timp am gasit in Ro ce doream si nu am mai verificat codul de paypal ...la o luna am intrebat de codul asta la banca si mi-a spus ca nu e necesar ...eu acum de unde aflu acest cod ?
....................................................................................
De vanzare
miki68 spune:
citat din mesajul lui kokiy Am si eu o intrebare vis a vis de Paypal ...acum vreo 3-4 luni m-am inregistrat cu un card de credit de la Alpha Bank,vroiam cu disperare ceva de pe ebay ,intre timp am gasit in Ro ce doream si nu am mai verificat codul de paypal ...la o luna am intrebat de codul asta la banca si mi-a spus ca nu e necesar ...eu acum de unde aflu acest cod ? .................................................................................... De vanzare |
Tot de pe extras. Cel tiparit (daca il mai ai) sau cel din contul de online banking (trebuie sa ai optiunea de a vedea istoria ultimelor extrase). Daca nu ai nici-nici, ceri de la banca extrasul din luna tranzactiei respective.
Cat despre necesitatea introducerii codului, eu zic ca-i musai pentru a deveni "verificat"si, implicit, pentru a-ti fi asigurate tranzactiile prin PP.
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)
missdeutza spune:
Salutare! Am intrat ieri pe forum sa mai vad ce mai e nou ...si wow...ce veste buna....nu-mi vine sa cred...
Ieri am primit pe mail un cod (23302)...nush daca merge la toata lumea pentru k mi l-au trimis de ziua mea...cadou un ceas si o bratara.Bye bye
Al_Ma spune:
Hello! Pana la urma ati dat vreo comanda la Next? Daca da, ati primit comanda?
Alina si Mara (27 iunie 2007)
anne16 spune:
citat din mesajul lui Al_Ma Hello! Pana la urma ati dat vreo comanda la Next? Daca da, ati primit comanda? Alina si Mara (27 iunie 2007) |
Da
kokiy spune:
Merci Cristina,o sa ma duc sa vorbesc la banca cu cineva abilitat ,nu la ghiseul unde fac platile ...din pacate eu nu prea opresc extrasele de cont ,dupa ce vad cat am de platit dau ochii pe spate si arunc hartiile
....................................................................................
De vanzare
Al_Ma spune:
Anne, ai primit-o? Scuze ca intreb, dar nu am inteles la ce se refera da-ul .
Alina si Mara (27 iunie 2007)
anne16 spune:
citat din mesajul lui Al_Ma Anne, ai primit-o? Scuze ca intreb, dar nu am inteles la ce se refera da-ul . Alina si Mara (27 iunie 2007) |
Am dat comanda pe data de 19.03 la next, pe data de 26.03 a sosit la posta