Redoutistele sunt "back in bussines"(178)
Raspunsuri - Pagina 14
nushulica spune:
n-o sa ne ia in seama!doar stiti cat sunt de zeflemisti si prosti pe deasupra!!ca doar pierd clienti si pe criza asta cine naiba le cumpara boarfele?poate domnu'asta inteligent de la .ro
de David si 15+
ralualexandrei spune:
Gata am trimis si eu mail.
N-avem nimic de pierdut.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
danadc spune:
Buna.
Am ridicat miercuri comanda LR din 30. 03.
Iata ce am luat>
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-en-velours-de-laine.aspx?productid=324168011&documentid=344709&categoryid=22906255&pos=8_n_n&numberpage=3
foarte frumos, mas. 40 cat port la sacouri si paltoane. Imi vine bine, dar modelul e usor clopot inclusiv la maneci. Trebuia sa iau un 38 sau 36 ca sa arate ca pe manechin.
o helanca din vascoza, mustar, mas. 38-40, vine perfect si culoare e superba
un top, caramiziu, cu o platcuta eleganta, bumbac, 38-40, f. frumos, vine perfect.
De la copii pt mine .mas 174 am luat
http://www.laredoute.fr/vente-duffle-coat-7-coloris-garcon-et-fille.aspx?productid=324161550&documentid=201209&categoryid=66720367&pos=4_n_n&numberpage=1
pe mov
e foarte frumoasa cu captuseala. Nu este o haina usoara, fiind de iarna si din stofa. Atentie masura 174 imi vine foarte la inaltimea mea 168, dar daca in sold aveti 96cm vine cam fixa, daca depasiti 96 cm nu va cuprinde. Am luat-o pt parc si vreme rea cu pitica (care imi pudreaza toate hainele cu praf....)
Pt Amira (2 ani)
am luat colanti de la copii (stiam materialul) si un set de 2 pantaloni (raiati) care nu sunt grozavi, dar pt parc sunt ok. Un pantaln are o ciupitura in material chiar putin mai jos de talie. Merge acoperit cu o bluza.
Mi-am mai luat o bluza stil galabbye, dar nu merita daca aveti talie si sunteti suple. Cred ca acest stil se potriveste celor putin plinute si cu sani.
MAi astept o comanda plasata pe 13.04 cu costum de baie si alte bluze chilipiruri.
Va pup, spor la cumparaturi.
BTW cand incep reducerile mari?
ChrisDun spune:
...si eu care imi anuntasem toti prietenii ca LR a reluat livrarile Acum am trimis si eu mesaj la Service Client...
Giova spune:
am trimis si eu...vom vedea daca au ecou mesajele noastre.
edit:
am primit si mail de la ei cu nr. sesizarii facute.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
LauraBubu spune:
Da, si eu am primit mai cu nr sesizarii. Acum ramane de vazut daca ne iau in serios.
Laura, mami de 2 fete cucuiete
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pomicultoru la next exista coduri de reducere? |
pomi, da, exista, dar numa' pt. co.uk
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danadc Va pup, spor la cumparaturi. BTW cand incep reducerile mari? |
Nu-i asa ca nu ai citit ultimele pagini?
Mara si Matei