Redoutistele sunt "back in bussines"(178)
Raspunsuri - Pagina 15

Kontiki spune:
Cred ca accesul LRF ni l-au dat numai pe perioada sarbatorilor... drept cadou
, si noi nu am apreciat gestul
... am sarit pe ei

madau spune:
Bonjour Mme ......,
Vous souhaitez passer vos commandes sur laredoute.fr.
Je ne peux répondre favorablement à votre demande.
En effet, La Redoute a mis à votre disposition un site qui vous est spécifiquement dédié : www.laredoute.ro.
Je vous remercie de votre confiance et vous prie de recevoir mes meilleures salutations.
Cordialement.
Michèle,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Raspunsul lor....asa cum ne si asteptam de altfel Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

danadc spune:
Asa, nu citisem ultimele pagini cand vm urat spor la cumparaturi.
Horror
Si atunci de ce am beneficiat de culoarul acesta e o luna? Ca sa se convinga ca romanii cumpara direct si nu prin intermediarul .ro?
Da, eu nu voi cumpara niciodata de la nenea.ro.
Nu mai stiu cine a strans conturile si adresele acum 2 ani in noiembrie. Poate facem un mesaj cu adresele noastre ale celor care am comandat pe .fr ca sa reamintim de greseala si sa le spunem ca nenea.ro nu ne intereseaza si nici n-or sa faca bani cu el....

claujro spune:
Si eu raman. Azi au plecat cu Atlassibul spre Bucuresti 2 colete LR, comandate in Franta, 29 kg de haine. Sunt comenzile de la reducerile din februarie.
Eu nu voi comanda niciodata la .ro.
Mara si Matei

Al_Ma spune:
Sunt sigura ca Diaconu sau cum il cheama pe cel cu LR.ro sau vreun apropiat al sau urmareste subiectul asta. Macar sa vada feedback-ul pe produse. Daca acel contract (franciza/distributie exclusiva sau ce-o fi) mai este in vigoare, ma indoiesc ca mesajele noastre catre LR o sa aiba veun rezultat, pentru ca risca sa fie dati in judecata pt daune. Sunt sigura ca stiu ca RO este o piata de desfacere buna pentru LR.fr, dar deocamdata sunt tinuti, probabil, de acel contract si, in plus, este posbil sa aiba motive separate de acel contract pentru care nu ar mai livra in RO (de ex, prea multe colete pierdute). In fine, subiectul va continua, pentru ca nu discutam numai de LR, ci si de alte site-uri Ramane, totusi, un mister de ce RO a fost pt scurt timp din nou pe lista tarilor de livrare.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)

mihaela_ce spune:
Buna ,
Voi catre ce v-ati reorienat in perioada cand am fost "scoase din joc"?
Eu am mai incercat pe asos si pe amazon,dar parca sunt cam mari preturile,daca nu sunt la reduceri.
Daca a mai comandat cineva de pe asos spuneti-mi si mie va rog de unde se obtin codurile de reduceri ca nu am reusit sa ma prind deloc.
Multumesc
o seara buna

iriss27 spune:
Vous souhaitez passer vos commandes sur laredoute.fr.
Je ne peux répondre favorablement à votre demande.
En effet, La Redoute a mis à votre disposition un site qui vous est spécifiquement dédié : www.laredoute.ro.
Je vous remercie de faire passer le message à votre groupe d'amis et vous prie de recevoir mes meilleures salutations.
Cordialement,
Cordialement.
Michèle
Din pacate si la mine a fost tot raspuns nefavorabil
Bazarul meu