Redoutistele sunt "back in bussines"(178)
Raspunsuri - Pagina 13
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro On vous demande ardement de reprendre les livraisons vers la ROumanie. Je parle au nom d'un group d'anciennes clièntes fidèles LRF. Un model de text de trimis lr. http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=1&etap=1&category=5&subcategory=2 Mara si Matei |
Rezolvat!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Giova spune:
e ok sa trimitem toate acelasi text?
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
Kontiki spune:
Vai!!! Ce joc de glezne la francezi astia, credeam ca-s mai seriosi. Chiar merita speculat momentul, si chiar reamintit ca ne amagesc. Sunt responsabili de o "eventuala" eroare de "apicatie". Chiar ma uitam in lista tarilor catre care fac livrari si constat ca ... au o pb. personala cu noi.
sunnyday07 spune:
Nici eu nu prea inteleg ce se intampla ..aseara ma chinuiam sa explic cum e cu shopping prix si acum imi apare africa de sud la tara
Neseriosi tare, ce naiba de firma e asta care nici macar nu-si anunta clientii care sunt inregistrati cu adresa de RO ca nu mai livreaza acolo ...
Si io care in seara asta mi-am luat coletul comandat pe 31 martie, ce vremuri
mihaela_ce spune:
Sunt asa de amarata ! Nu-mi vine sa cred ca nu mai suntem pe lista.Am facut o comanda pe 05.04.2010,sper sa imi ajunga totusi macar asta si poate se rezolva pana la urma.
catimati spune:
Niste neseriosi! Si eu care ma pregateam pentru o comanda dupa atata timp de asteptare!!!
LauraBubu spune:
Mie azi mi-a ajuns coletul cu comanda de pe 31 martie. ...Si acum vestea asta... Nu pot sa cred! Poate o fi doar o eroare pe la ei prin server...
As vrea sa trimit si eu textul trimis de voi ca eu la franceza sunt bocanc.
Unde ati intrat sa-l trimiteti?
Va
Laura, mami de 2 fete cucuiete
LauraBubu spune:
Gata! M-am descurcat si am trimis si eu. Acum sa speram ca ne iau atia in serios, ca toate am scris acelasi lucru...
Laura, mami de 2 fete cucuiete
Kontiki spune:
Si eu le-am trimis un mesaj, desi nu-s clienta fidela, insa mi s-a parut atitudinea lor de mare exceptie. Recunosc ca am modificat putin mesajul, insa ultima fraza am pastrat-o intacta.