Redoutistele sunt "back in bussines"(178)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns semiramida spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

baaai, nu se poate!!!!!!!!!! eu cred ca d-nul cu franciza a reclamat faptul ca aparuse ro in lista si nu mai putea el prosti lumea cu preturile lui umflate...

mai bine nu faceam publica treaba asta...

Mara si Matei

Exact la asta m-am gandit si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Avem o singura solutie:

sa le scriem masiv si sa le cerem sa repuna romania pe lista tarilor unde livreaza. Cred ca suntem destule si mai cred ca avem fiecare 1-2 adrese de mail. Daca primesc 50 de mailuri care le cer sa reia livrarile catre Romania poate se schimba ceva. Eventual sa le trimitem unei singure persoane su catorva persoane din conducere/de la departamentul de relatii cu clientii. Ma indoiesc ca vor da cu piciorul unor bani.

Ce ziceti?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Da Clau ai dreptate,eu zic ca merita sa incercam.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Of, ce ghinion...asta e din ciclul "daca taceai filozof ramaneai"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

On vous demande ardement de reprendre les livraisons vers la ROumanie. Je parle au nom d'un group d'anciennes clièntes fidèles LRF.

Un model de text de trimis lr. http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=1&etap=1&category=5&subcategory=2

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nici nu stiu daca-mi vine sa rad sau sa plang. astia isi bat joc de noi, pe cuvant.
Intrasem sa va intreb daca ati mai comandat vreo tricicleta de la ei si cand colo ce vad....au scos Ro din lista.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Of, iar au oprit livrarile?
Sper sa-mi vina ce-am comandat sapt trecuta, ca banii i-au luat, iar adresa era pe Romania.

Eu tot ma invart in jurul unei triciclete de pe mytoys.de.Poate ar fi bine sa o comand inainte de-a sista si-astia livrarile

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

Citat:

On vous demande ardement de reprendre les livraisons vers la ROumanie. Je parle au nom d'un group d'anciennes clièntes fidèles LRF.

Un model de text de trimis lr. http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=1&etap=1&category=5&subcategory=2

Mara si Matei

DONE!

Alina & Serena (18.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:

Mara si Matei

REZOLVAT!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna ziua,
Am ramas blocata.Acum sper ca ajunge comanda....
Eu una ma simt ca din "ciclul filme cu prosti" Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar ma gandeam cine stie franceza sa compuna o mica scrisorica in care sa speculeze greseala lor,ca asemenea greseli nu se fac si sa o repare prin reluarea comenzilor....ceva in genul.A incercat cineva sa dea comanda?poate merge asa.Eu una acum nu vad tarile ,ori nu mai stiu eu unde sa le caut.
O zi buna si speram cat mai multe comenzi!

Mergi la inceput