Maple-syrup babies (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

La noi ratza e la mare cautare. Mai are una mica aproape identica cu care se joaca in ratza mare si eu fac teatru pe roluri cu Daniel, ratusca Maricica si ratusca Floricica si el rade cu hohote.
Dragaica, al meu a fost 2.700kg si in primele cateva saptamani au fost f bune hainutele de newborn.
Week end placut! Pupam!

De care rata fratilor, vreau si eu sa vad.........

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:

La noi ratza e la mare cautare. Mai are una mica aproape identica cu care se joaca in ratza mare si eu fac teatru pe roluri cu Daniel, ratusca Maricica si ratusca Floricica si el rade cu hohote.
Dragaica, al meu a fost 2.700kg si in primele cateva saptamani au fost f bune hainutele de newborn.
Week end placut! Pupam!

e ratza ratzelor

uite www.walmart.ca/details?assetId=52625&fromSearch=true" target="_blank">aici

Soimita a a vut 2950 kg la nastere, o greutate medie as zice si hainutele alea 0-3 luni au fost bune 2-3 sapt maxim. E drept ca eu le si usuc la masina, ceea ce le mai micsoreaza.

Chiar cauutati casa la Candiac? Mie imi place mult aici, desi inca mai am de descoperit oraselul. Eu mi-s oraseanca din fire, dar ce ne-am dorit noi nu am gasit pe insula. Suna-ma maine si vb, sa nu plictisim fetele.

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:

Week end placut! Pupam!

e ratza ratzelor

uite www.walmart.ca/details?assetId=52625&fromSearch=true" target="_blank">aici

Soimita a a vut 2950 kg la nastere, o greutate medie as zice si hainutele alea 0-3 luni au fost bune 2-3 sapt maxim. E drept ca eu le si usuc la masina, ceea ce le mai micsoreaza.

Chiar cauutati casa la Candiac? Mie imi place mult aici, desi inca mai am de descoperit oraselul. Eu mi-s oraseanca din fire, dar ce ne-am dorit noi nu am gasit pe insula. Suna-ma maine si vb, sa nu plictisim fetele.

Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Amu am priceput care rata......offf.....uite asa invata omu
E bine de stiut, majoritatea le-am luat pentru new-born maine merg sa mai schimb din ele pentru 3-6 luni.

Oare o rata mai mare nu e ca sa-i bag pe amandoi

Am sa te sun maine pe la 12-13.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

delia, ca eu am dat ideea cu cadita rata Las-o prin casa sa se joace cu ea, apoi pune-o in cada. Sa se obisnuiasca sa puna jucarele in ea in afara cazii si apoi o sa o convingi si sa faca baie.

Merci de sfat , voi incerca maine cu jucarii. In seara asta am pacalit-o, am pus o paturica pe capul ratei si a mers , nu s-a mai speriat asa.

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Dragaica, iti trebuie hainele mele de gravida? Ca tocmai le-am gasit si ma intrebam... Foarte placut ca te-am vazut din nou, sotul tau e f. dragut. Husband material, ca al meu!

Addie a bagat aseara piept de pui la cuptor si cartof copt, foarte bun :) SI coji de piine, le molfaie pina la loc comanda si pe urma le scuipa :)

Si incepe sa se prinda ca lucrurile nu dispar cind nu le mai vede ea... Asa ca se joaca cucu-bau cu frac-su si toata lumea e fericita. Cica :a inceput sa se poarte ca o sora!", adica se joaca. I-am spus ca o sa se poarte ca o sora cind o sa dea iama in lucrurile lui :)

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Apai al meu e-n greva de vreo doo zile. Nu mai vrea decat nimic. Laptele nu se pune.

Atinge mancarea cu limba pe care o scoate pana jos pe barbie, buzele stranse punga in jurul ei. Si gata masa. Dimineata la fructe, cereale, iaurt d-alea n-am dat rateuri inca, dar vaz ca sunt suspendate s-alea. Ieri numai bagel cu cream-cheese a reusit sa treaca granita.

Simonna, sa va fie de bine, copil de nota 10, auzi tu ce meniu, si eu salivez. Cu inghetata aia e discriminare pe fata, numai la voi sa livreze! :D
Io merg iar saptamana asta la consulat, dar pe cuvant ca e ultima incercare! In Toronto.

Atata m-am kkit daca sa mai mergem la noua serie de aquaplay (din motive de fosta eczema), ca am ratat inceputul. Acu' m-am hotarat ca ii face bine totusi, noroc ca inca mai avea loc.

As vrea sa-l duc la "Ontario Early Years Centers", mi se par superbe activitatile si ce ofera, nu mai spun de gratis , sa se joace cu alti copii, sa-l bag acolo in loc child proof cu cardul de copii. Io musai sa ma mobilizez cumva, ca pretenii mei n-au copii de tzatza si nici sa-l cresc exclusiv intre adulti nu vreau. Au si activitati planificate, dar si drop-in, free-play. Ati fost careva dintre ontarience?

Delia, eu am www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0009V0SVG/?tag=xur0f-20" target="_blank">asta, tot gomflabila. In caz ca inca ii e frica soimitei de rata , la toysrus.

Llaura, Maricica si Floricica, ai? Te mai miri de hohote? :))

Al meu are fixatia scarilor si a cablurilor, nu-l pot pierde din vedere o secunda. De doo ori l-am scooped up din capul scarilor (al alora care duc in basement, ca alea de urcat nu-l intereseaza).

nah, a facut ochi...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Dragaica, iti trebuie hainele mele de gravida? Ca tocmai le-am gasit si ma intrebam... Foarte placut ca te-am vazut din nou, sotul tau e f. dragut. Husband material, ca al meu!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Multumesc in numele sotului, nu i-am zis ce-ai scris ca se umfla-n pene Cat despre hainele de gravida m-ai prins la fix chiar acum injuram prin casa ca nu mai am cu ce ma imbraca, am o pereche de pantaloni si 3 rochite din care nu ies .
Da, vreau

Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Dragaica, daca ai nevoie de marimea XXL (la vara) pot sa-ti dau si eu cateva rochite de vara

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Salut fetele

Dragaica, si eu am hainute de gravi, cu multa placere ti le dau, daca doresti .

Cristina, merci de sugestie , deocamdata lucram la operatiunea ''imprietenirea cu ratza''. Oare de ce o fi intrat Pepitel in greva? O fi o etapa si asta .

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Dragaica, daca ai nevoie de marimea XXL (la vara) pot sa-ti dau si eu cateva rochite de vara

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Eu port small sau mediu de la gravide, nu stiu daca-mi vin, ai vazut poze cu mine, cam cum arat acum daca crezi ca-mi vin le primesc, am 67kg si 1,70m, multumesc frumos

Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput