Maple-syrup babies (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Salut fetele

Dragaica, si eu am hainute de gravi, cu multa placere ti le dau, daca doresti .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Le primesc, multumesc , in felu asta nu mai dau o caruta de bani pe haine. Am fost la Theyme dupa haine de maternitate, am dat pe o pereche de pantaloni la reducere 65$ mi se par cam piperate preturile mai ales daca tinem cont de timpul limitat de utilizare.

Sper sa mai avem gravidute pe aici ca sa le pot da si eu mai departe, pentru moment vad ca sunt singura

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

a venit primavara!

...numa eu stau in casa. Of, sa treaca mai repede si cele 2 sapt pana implinim luna (si data "oficiala" de nastere) sa iesim si noi la aer, la plimbare prin padurea din spatele blocului si sa admiram florile (si casele desigur) din Westmount.

Am inceput cautarea de camp de jour pentru baieti. Am gasit unul si rezonabil la pret si frumos descris ca activitati, in NDG. Asteptam sa se deschida inscrierile on-line, sper sa prindem locuri.

Sabina e bine, mananca, doarme si umple pampersi, imi pare ca a si crescut, e in continuare o super calma care nu plange ci se frichine si mormaie cand nu ii convine ceva sau ii e foame.

Sa aveti o saptamana frumoasa si sa ma anuntati si pe mine va rog cand vedeti liliac inflorit ca am o pofta sa il miros...!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Hello,

a venit primavara!

...numa eu stau in casa. Of, sa treaca mai repede si cele 2 sapt pana implinim luna (si data "oficiala" de nastere) sa iesim si noi la aer, la plimbare prin padurea din spatele blocului si sa admiram florile (si casele desigur) din Westmount.

Am inceput cautarea de camp de jour pentru baieti. Am gasit unul si rezonabil la pret si frumos descris ca activitati, in NDG. Asteptam sa se deschida inscrierile on-line, sper sa prindem locuri.

Sabina e bine, mananca, doarme si umple pampersi, imi pare ca a si crescut, e in continuare o super calma care nu plange ci se frichine si mormaie cand nu ii convine ceva sau ii e foame.

Sa aveti o saptamana frumoasa si sa ma anuntati si pe mine va rog cand vedeti liliac inflorit ca am o pofta sa il miros...!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Pupam micuta cuminte, esti o norocoasa mami!

De ce iti e frica sa o scoti afara? Sunt doar curioasa, poti ignora intrebarea daca e prea personala . Noi am iesit chiar din prima zi acasa, nu au fost probleme.

Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Pai ni se pare micuta, fragila; in plus, faptul ca s-a nascut cu 4 sapt mai repede mi se pare ca as abuza de plamanii ei daca as scoate-o deja in poluare.

Asa, o lasam sa se obisnuiasca si ea micuta cu "aerul" casei, cu microbii adusi de baieti de la scoala...

Nici musafiri nu am am invitat in casa sa o vada, tot pt a o proteja un pic; baietii au avut un musafir (coleg de scoala) vineri si pe nepotul nostru sambata. Insa pe ei chiar nu ii putem priva de socializarea cu care sunt invatati.

Insa ne facem noi mai maricele un pic si iesim, cum ziceam, sa batem padurea si vecinatatile.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Delia, m-am uitat acum la cateva poze de la botez (am netul slab rau unde stau in camera cu cea mica) si taaaare faina a fost Sofia

Avem si noi ok-ul de la nasi, o sa vina sa o boteze in iulie; pana atunci cautam biserica si preotul (personal am eu o problema cu preotii ce i-am vazut pana acum si nu am reusit sa imi placa vreunul, sa simt asa, ceva special cand il aud).

Ati auzit cumva de o manastire cu maici romance pe aici? Mi-a zis cineva de o manastire insa greceasca, undeva in Lachute parca.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Arturicii, soimita multumeste frumos pt aprecieri . V-am vazut si noi mai demult pe contul comun de e-mail si sunteti niste frumosi cu totii, dar frumosi rau . Din pacate, nu am nici o idee cu manastirea, dar ar fi ceva deosebit, intr-adevar . Sa ne spui si noua daca gasesti, nu se stie niciodata cum are omu' nevoie .

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Delia ma uitam la pozele tale de graviduta , la 24 de saptamani aveam burta mea de la 16 saptamani
Eu incerc sa-mi imaginez cum am sa arat pe la 8 luni , deja am inceput sa ma simt greoaie, am nevoie de o macara sa ma sucesc de pe o parte pe alta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Delia ma uitam la pozele tale de graviduta , la 24 de saptamani aveam burta mea de la 16 saptamani
Eu incerc sa-mi imaginez cum am sa arat pe la 8 luni , deja am inceput sa ma simt greoaie, am nevoie de o macara sa ma sucesc de pe o parte pe alta.

Mai, esti comica, auzi la ea , pai e si normal ca ai 2 iepurasi la purtator. La mine burta a crescut cel mai tare in trimestrul 2 de sarcina, in al 3-lea trimestru nu cine stie ce, desi auzisem ca atunci se pun kile gramada. Eu am luat doar 2,5 kg in ultimele 3 luni, chiar ultima luna deloc si am nascut la 38s si 5z. Asa ca nu e obligatoriu sa cresti puternic in ultimele luni. Oricum ar fi, se duc rapid kilele, daca conformatia ta a fost mica inainte de sarcina. Toate prietenele mele au revenit la forma initiala cam in 6 luni. Dar nu e graba , fiecare in ritmul lui.

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

scurt si la obiect

mQQm, eu am fost si inca mai merg la Ontario early years cu Olivia si ieri a fost Adam prima data, dar el normal a dormit in carut .
cauta un centru aproape de tine si du-te ca e f fain, sau vezi ca mai sunt in cadrul scolilor programe free tot pentru copii pana in 6 ani, tot asa stau si parintii acolo.

haine de gravida aveam si eu, dar i le-am dat mamei sa le poarte acum, nu ca ar fi insarcinata

fuug, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Iete, d'aia as lua si xxl-ul de la Diana :)))))) Ca-ti garantez eu, nici ea nu arata de xxl la jumatea sarcinii, dadea tare bine in uniforma aia a lui AFr.
Revenind la lucruri serioase, trimite-mi un nr. tel pe pm ca sa vedem cum faci sa vii sa iei hainele cu pricina.

Noi ne plimbam de ne capiem de cap, cite 3 pre pe zi, ma dor picioarele.... Acum e afara in carut, ma uit la ea pe geam cum da din picioare, dar e multumita sa fie acolo, pentru moment.

Se tiraste big time, face turul covorului in urmarirea unui cub de cirpa care cinta dar care-i prea mare sa-l prinda, prooblema-i cind ajunge pe parchet ca aluneca...

Gata, adios, nu mai e multumita!
Cti sa ma laud si-aici ca m-au sunat cu loc in gradinita CPE din septembrie... Yes!!!!! Sapt. viitoare merg sa vad gradi si va spun si voua ce si cum.

Gata, ca scoala cartierul Mindramea :)

S.

Mergi la inceput