Maple-syrup babies (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Diana, Sonia are 13 KILE??????? Nu ma prosti, ca am vazut-o si nu parea.... Pe miine, dupa 9.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Hai ca o sa scot de la semnatura cele 13 kg care imi atarna dupa ce am nascut, mie personal, nu fetei. Eu le-am pus acolo ca sa-mi intre in ochi de fiecare data cand intru pe forum, n-au legatura cu fata. Ne vedem maine, vezi ca ii dau breakfast-ul la tine !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+13 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

se vede ca a venit caldura, ati plecat toate prin parcuri cu copiii

dragaica nu-ti fie frica ca nu-i de doua ori mai greu cu gemeni, iar pana se termina concediul sotului o sa aveti un program fixat cat de cat, iar bebeii poate o sa suga deja in acelasi timp (de la tine), asa ca o sa prinzi mai mult somn
nu vreau sa te sperii, doar sa stii ce te asteapta: ale mele s-au trezit sa manance tot la 3 ore dar au fost decalate 1 ora in primele 2 luni - cand stiam ca am de dormit doua ore ma intorceam pe burta
dupa ce au inceput sa suga in acelasi timp a fost mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Diana si Simonna, sa va fie de bine intalnirea (imi rod usor unghiile de invidie ). Ce fac frumoasele alea mici?

Doamnelor, eu am o noua nelamurire. Cadita de baie de bebe a soimitei a devenit neincapatoare, in special datorita curutului dolofan . Asa ca m-am apucat de cautat un scaunel din ala special pt cada de baie, ca sa putem continua buna traditie de a face baie . Nu am gasit decat un model (safety 1) care nu poate fi folosit la cada in colt, cum avem noi. Acum stiu ca sunt de vanzare pe kijiji dintr-alea regular, dar pe mine nu ma ajuta treaba asta, ca nu ma pot deplasa . Asa ca am achizitionat frumoasa ratza gonflabila, ieftina si buna. Doar ca cupilu parca il vede pe draqu cand e ora de baie, asa intr-un hal urla si se zbate. M-am bagat si eu pana la coate cu ea in respectiva ratza, cantam, clipocim apa, facem cucu-bau..... nema rezultate. Toti bebeii sunt asa speriosi si refractari la nou????? Sau e soimita speciala ? Ca sa stiu..... Mai, da' nu ne da o pauza, zero sanse de plictiseala la noi.....

pupici la siropei

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

se vede ca a venit caldura, ati plecat toate prin parcuri cu copiii

dragaica nu-ti fie frica ca nu-i de doua ori mai greu cu gemeni, iar pana se termina concediul sotului o sa aveti un program fixat cat de cat, iar bebeii poate o sa suga deja in acelasi timp (de la tine), asa ca o sa prinzi mai mult somn
nu vreau sa te sperii, doar sa stii ce te asteapta: ale mele s-au trezit sa manance tot la 3 ore dar au fost decalate 1 ora in primele 2 luni - cand stiam ca am de dormit doua ore ma intorceam pe burta
dupa ce au inceput sa suga in acelasi timp a fost mai usor

O sa vedem noi cum ne descurcam, daca nu si nu o sa aducem o bunica, nu suntem nici primii nici ultimii cu gemeni, cu Domnu inainte.

Delia uite cadita noastra, in asa ceva nu incape???

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Cadita ta e din, categoria ratustei gonflabile, incape funducul, nu-i problema . Cadita noastra de bebe este www.spababytubs.com/purchase.php" target="_blank">acesta, pe care a adorat-o din ziua 5 (cand ne-am intors de la spital).

Ti-am admirat lucrusoarele bebei , dulci foc. Eu am luat multe hainute 0-3 luni si am cam dat banii degeaba. Una ca am primit foarte multe, al doilea ca a crescut soimita ca din apa . Cel mai mult ne-am folosit de hainutele 6-9 luni, asta cand avea 4-5 luni, ca acum suntem la 9-12 luni . Dar depinde de fiecare copil. Oricum, mi-am clatit ochii la pozele tale .

Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Cadita ta e din, categoria ratustei gonflabile, incape funducul, nu-i problema . Cadita noastra de bebe este www.spababytubs.com/purchase.php" target="_blank">acesta, pe care a adorat-o din ziua 5 (cand ne-am intors de la spital).

Ti-am admirat lucrusoarele bebei , dulci foc. Eu am luat multe hainute 0-3 luni si am cam dat banii degeaba. Una ca am primit foarte multe, al doilea ca a crescut soimita ca din apa . Cel mai mult ne-am folosit de hainutele 6-9 luni, asta cand avea 4-5 luni, ca acum suntem la 9-12 luni . Dar depinde de fiecare copil. Oricum, mi-am clatit ochii la pozele tale .

Pozici Sofia botez
Photos

Banuiesc ca soimita ta a fost marisoara la nastere, ai mei, tinand cont ca sunt 2, or sa fie mai micuti.
Eu sper sa aibe macar 2,500kg. fiecare sa evit statul la prematuri.
La hainute sa stii ca am gresit, am luat unele de new born tare micute, maine merg sa le schimb, mai bine un pic mai largute decat stramte.

Cum e in Candiac, noi ne tot uitam la case acolo.

Mergi la inceput

De biberoane v-am intrebat da de couche lavables ce parere aveti????

Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

delia, ca eu am dat ideea cu cadita rata Las-o prin casa sa se joace cu ea, apoi pune-o in cada. Sa se obisnuiasca sa puna jucarele in ea in afara cazii si apoi o sa o convingi si sa faca baie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

delia, ca eu am dat ideea cu cadita rata Las-o prin casa sa se joace cu ea, apoi pune-o in cada. Sa se obisnuiasca sa puna jucarele in ea in afara cazii si apoi o sa o convingi si sa faca baie.

Uite cine are experienta, pe mine nu m-a uds capu la asta

Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

La noi ratza e la mare cautare. Mai are una mica aproape identica cu care se joaca in ratza mare si eu fac teatru pe roluri cu Daniel, ratusca Maricica si ratusca Floricica si el rade cu hohote.
Dragaica, al meu a fost 2.700kg si in primele cateva saptamani au fost f bune hainutele de newborn.
Week end placut! Pupam!

Mergi la inceput