Maple-syrup babies (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Dragaica, esti mai bine? Pupam burtica sa fie relaxata pana la termen

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Abia am intrat pe usa de la spital, ma simt nauca de cap dupa 6 ore de stat in perfuzii. Am sa-i laud acum pe astia de la Royal, sper sa nu-i deochi, ptiu, ptiu , au fost super rapizi si draguti.
M-am dus intai la clinica de gemeni,de acolo m-a preluat o asistenta, m-a urcat pe un scaun rulant si m-a dus la sectia de nasteri.
Mi-au facut teste peste teste sa vada daca am infectie urinara, mi-au luat probe de pe col care era lung si inchis (5,4cm) Slava Domnului.
Erau foarte calmi mai ales dupa ce-au vazut lungimea colului si rezultatele testelor. Mi-au pus perfuzii cu saruri, m-au cablat la aparate sa monitorizeze bataile inimii la bebelusi si sa-mi masoare contractiile.
Am stat asa cam 4 ore si ceva pana cand mi s-au linistit cat de cat contractiile, mi-au ai facut un control si mi-au dat drumul acasa.
Cam asta a fost aventura noastra, sper sa reusesc sa-i duc pana la macar 32-34 de saptamani.
Un sfarsit de saptamana fain

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragaica, tinem pumnii sa stea cuculetele la locusoarele lor!

Edit: cica este recall la tylenol, motrin etc in Canada si SUA (http://www.cbc.ca/health/story/2010/04/30/childrens-medicine-recall.html?ref=rss)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hello de 1Mai (muncitoresc?)

Dragaica, sanatate multa,stai cuminte in pat si daca ramai far' de no-spa da de veste ca mai am pe stoc.

Mamicilor, cu ce pot sa curat limba Sabinei? Stiu ca baietilor le-o curatam cu glicerina insa aici..?

Si inca una... vit D n-o gasesc si ca picaturi uleioase? adicatelea ca si vigantolul? ca pediavitul mi se pare f plin de tot felul de alte ingrediente si nu-s impacata sa ii dau.

noi am inceput pregatirile de botez (in iulie facem dar...), ieri a comandat sotul lumanarea la un magazin de chestii bisericesti si ornarea o fac eu, azi a fist sa vada manastirea ortodoxa, romaneasca si cred ca facem acolo si botezul si masa.

micuta e bine, far' de colici, far' de triluri insa cu chef de cercetat luminile ...noaptea. dar incerc s-o conving ca noaptea nani, ziua studiu; dar mai am de lucrat la aspectul asta.

tuturor

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Arturico, eu ii dau www.cbc.ca/health/story/2010/04/30/childrens-medicine-recall.html?ref=rss" target="_blank">D drops, se gaseste peste tot inclusiv la Walmart.
Pentru gura se gasesc servetele speciale la ToysRus, dar nursa a zis carpa umeda.
Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Dragaica stai cumintica si multa sanatate!!!!!
Vroiam sa-ti spun cu concediul de maternitate, din cate ai zis tu esti cam ca in situatia mea. Eu in 2006 n-am putut sa fac pe net ca toata lumea, aveam prea putine luni lucrate. Asa ca dupa ce m-am chinuit sa inteleg cum functioneaza am ajuns la o etapa in care mi-au spus ca am caz special si sa rezolv prin telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

multam Laura; pana una-alta ii curge nasul

sunt raciti si baietii si acum e si ea...

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Un' sunteti?

Si io tot Baby D Drops ii dau, dar treb sa le comand online, nu le-am gasit niciunde. btw, Laura, ti-ai zapacit clipboardul :P

Va dau de beut, la implinirea a 10 luni am reusit sa-l facem cetatean roman pe cupil! Am inviiiiiiins!

Diana, eu sunt tare curioasa daca iti fac certificatul fara traducerea aia cu zorzoane, iti doresc sa da, sa vezi ce circ le fac eu atunci, haha.

Merg sa arunc ceva prin oale si cratiti.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Dada, asa cum zice mQQm, din alea ii dau si eu, are la Walmart, Shoppers, parol!
Sa va traiasca micutul roman!

Edit: ce ne dai de baut?
Mai, eu am o problema. Fecioru-meu in ultima vreme e foarte mobil, nu poate sa se tarasca (prea putin se misca, tot nu stie sa ridice si kuru si mainile in acelasi timp), in schimb din trei rostogoliri e in partea cealalta a camerei, asa se transporta el. Hai ca pe jos il pazesc, dar il pazesc grozav si-n pat, pun perne in jur. Problema nu e ca trebuie sa stau eu cu geana pe el, dar mare lucru de loc nu mai ramane si n-are si el mititelu prea mare loc de desfasurare sa mai experimenteze una-alta. Intrebarea mea ar fi: oare alta metoda de securizat patul nu stiti, una care sa nu ocupe atata loc si incercata de voi?! Mersi
Ah si mai am o problema, m-am saturat de scoica aia pana peste cap, cred ca nici nu-i prea grozava am desfacut toat curelele, am scos sacul si tot abia inchid baretele (copilul fiind in continuae banana, nici vorba de marime exceptionala). Ati schimbat scaunelele de masina? de care aveti? aveti sfaturi, recomandari? as vrea ca macar scaunelul sa fie mai de soi, o sa stea totusi mai mult in el.
Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Dragaica stai cumintica si multa sanatate!!!!!
Vroiam sa-ti spun cu concediul de maternitate, din cate ai zis tu esti cam ca in situatia mea. Eu in 2006 n-am putut sa fac pe net ca toata lumea, aveam prea putine luni lucrate. Asa ca dupa ce m-am chinuit sa inteleg cum functioneaza am ajuns la o etapa in care mi-au spus ca am caz special si sa rezolv prin telefon

Am facut aplicati prin telefon dar si on line, de fapt nenea de la telefon a completat totu, eu am intrat mi-am dat acceptul si am trimis aplicatia ca sa o proceseze mai repede.
Acum mai am de trimis releveul de eploi si gata, tare sunt curioasa cat imi dau, mi-am facut calculul pe simulator da acolo imi da brutul......in sfarsit o sa vad.

Cu contractiile e mai bine, iau cate 1-2 no-spa pe zi si 500mg. de magneziu, vad ca da rezultate. Maine am rendez-vous sa vede ce-mi fac flacaii, cat au mai crescut, imi fac testul de anemie, diabet.
Traiesc cu speranta ca totul va fi bine si o sa duc sarcina cat ai mult .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dragaica, ma bucur ca esti bine, stai cuminte sa creasca bebeii.

Am uitat, bre. Cum ce va dau sa beti? Neste emoticoane:

Pentru ca eu n-am patutz mi-e cel mai simplu sa-ti spun ce fac eu: pe jos si atat! Vezi ca sunt la toysrus covorase de-alea de burete care se intrpatrund bucatile si cladeste unul de-ala pe jos.

Sa stii ca unul din cele 4 moduri de deplasare de care stiu eu este rostogolitul. Adica unii se rostogolesc, unii se trag pe fund, unii se tarasc si altii merg in 4 labe. Asa ca felicitari!!! You're in the next level! Yay!

Eu n-am avut scoica, am cumparat unul www.thingamababy.com/baby/2008/06/truefit.html" target="_blank">truefit si un eddie bauer primit. Din reviews astia spun ca truefit e comparabil cu britax, care sunt "the scaunele", dar e cam jumate pretul. Il vand toysrus si zellers. Si au reduceri din cand in cand, eu am prins $50 off la zellers. Truefitul e convertibil, eddie bauer e 3 in 1. De altele nu stiu, si despre astea pot sa spun numai pana acum, sunt tare happy cu truefitul. Io stiu mai incolo? Are reviews bune, atata stiu... Mai vin si fetele cu idei.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput