Maple-syrup babies (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

mQQm, eu nu-l las in patut la joaca (patut=somn), il mai tin in patul nostru mare si pe ala l-as securiza; pe jos il tin pe un comforter dar ideea cu salteluta e ff buna, am sa merg si eu sa ii iau. Poate sunt eu exagerata, dar de cand cu rostogoleala asta vad numai colturi peste tot, ca sa nu mai zic ca ieri s-a aruncat din bumbo chair dintr-o singura miscare
Arata bine rau scaunul ala, mersi, am sa bag un drum la Zellers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Io vorbesc sa ma aflu-n treaba acum, c-o cazut din pat si azi si ieri. Dintr-o data am hotarat sa il culc la pranz in patul meu si iata! Norocul e ca eu mi-am desfiintat patul acum vreo luna, acu dormim cu salteaua direct pe covor. Nici macar boxuri n-am la ea. Dar tot plange. :D Si il invat sa coboare din pat cu spatele, dar uita cand e cu ochii carpiti de somn.

Pana mai deunazi il culcam pe jos la parter pe-o salteluta pusa pe jos. Ma intorc la acest obicei.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Cam drastic dar eficient si te inteleg perfect. Pupam pepitz miscacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Doamnelor, buna ziulica!

Infanta doarme, a adormit cu capul pe birou, de altfel, in timp ce eu citeam una-alta :)

Mutat-o in patut (ca in patul mare no way singura, fix din motive de rostogoliri!!!!) si am doua miini libere sa tastez, sa povestesc ce minuni mai facem noi!

Vorba Dianei, parca e in transee, asa se misca. Mai tiris, mai fundul sus, mai in patru labe cite doi "pasi", mai pe burta mai pe fund, citeodata pe barbita si virful picioarelor ca o piramida umblatoare, ce sa mai, merge de colo colo toata ziulica.
Mergatorul e pericol public, oi sa cada cu el in curind in pragul de la bucatarie, trebuie sa gasim o metoda sa facem o panta acolo si sa securizam sertarele (sau sa le golim, pur si simplu, cum am facut la Radu :)

La mincare am deocheat-o, ieri i-am dat peste si si-a facut mina sita si-a tras o miscare in semicerc de la stinga la dreapta, ni l-a distribuit direct intre ochi, fiecare a primit cite putin :) Brocolli e cih!, dovlecelul ramine lipit de cerul gurii cite 10 minute, timp in care ea ne boscorodeste in treaba ei, si pe urma e scuipat cu precizie in capul meu, avocado ramine in top si merg cerealele date cu lingurita destul de bine. Da' sa nu fie moi (ca nu stie sa le manince) si nici tari (ca le impinge afara cu limbuta). Iaurtul e bun, in schimb, n-am apucat sa-i cumpar pt. ea, da' se milogeste zilnic la mice, asa ca ii dau si pictam impreuna :).

Ah, si facem dus cu ea!!!! Nu cu totii in acelasi timp, ca nu incapem in cabina de dus, pe rind, da' ii place de nu mai poate. Se intoarce cu fata la jet si se staduieste sa prinda apa, cu ambele minute! Cute au bout!, ca sa zic asa. Singura problema, of course, e cind e data cu sapun, ca e alunecoasa ca un supozitor si tre tinuta bine, dar bine!

Dragaica, am gasit asta pe net, nu-s daca te intereseaza:
http://www.pourenfant.ca/poussettes-sieges-auto/10166-poussette-double-perego.html

Llaura, ar fi sa cumperi plase de-ale de protectie pt. copii mai mari, dar mie la virsta asta nu mi se par safe, o data se ridica in genunchi si se da peste cap si e in cadere libera cu capul inainte. Tot mai bine pe jos!

Mai e cineva care are lincul pt. calculatorul ala de bani de gradinita?

Amu' ma duc sa stau degeaba :)

Pupici,
s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Acum m-am intors de la spital, a facut testul de anemie si diabet, nu-mi ramane decat sa astept rezultatele. Dupa ce-am baut ce-am baut substanta aia dubioasa eram asa de nauca, copii au inceput sa se miste in ritmuri de salsa din aceeasi cauza

La ecografie totul a fost ok, bebeA are 720g iar bebeB are 680g, se pare ca-si pastreaza diferenta de 0,40g intre ei. Pentru a fi siguri de lungimea colului mi-au facut si o ecografie vaginala, colul spre bucuria mea la fel de lung si inchis, 5,4cm, au zis cu asa lungime sa nu-mi fac griji, sa continui sa beau apa multa, le-am zis ca am luat de capul meu magneziu si mi-au zis foarte bine .(de raspuns a mai fost si asta Dumnezeu stie)
Mi-au recomandat centura mai ales cand stau in picioare sau merg, cand ies din casa, asa ca am sa incep sa o port, Delia iti multumesc din suflet ca ti-ai facut mila de mine cu centura, sa stii ca o sa ma port frumos cu ea.
Pentru ca totul merge asa de bine urmatorul control va fi pe 2 iunie, adica la 7 luni si 1 zi dupa care or sa fie cam la 2 saptamani.....pana atunci sanatate si apa calda

Aaaa........uitasem partea mai nasoala , cand am ajuns acolo asistenta mi-a zis ca nutritionista vrea sa ma vada , mama ce ofticata eram credeam ca scap de ea da ti-ai gasit
Ce vroia sa-mi zica, i-a ghiciti.......ca sunt peste greutate , normal, mama ei de greutate si de nutritionista nebuna cu tot cu graficile ei facute pentru anorexice
Mi-a bagat iar graficul in fata, eu era normal undeva pe aratura fata de grafic, diferenta de 4 kg..... cica ar fi trebuit sa am 67kg. si eu am 71kg. Asta e .....soarta, mi-a zis sa reduc untul si alte grasimi, e dusa cu pluta fata, mananc de 3-4 ori pe luna unt si nu ma las de el , nici de carnatii mei cu usturoi
Va pup, a duc sa bobinez ceva c-am o foame de lesin

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am uitat sa va mai povestesc ceva care m-a suparat foarte tare.
Dupa experienta neplacuta cu ecografia morfologica de la R.V. am decis sa merg la Procrea pentru o a doua parere.
Astia de la Procrea au descoperit ca bebeA are o anomalie la cordonul ombilical, adica, in loc sa aiba 3 vase de alimentare intre placenta si copil el are doar 2. Mi s-a explicat ca nu e grav si ca intalnesc des situatii de genul asta, plus bebelu era mai marisor cu 0,40g fata de fratele lui cu cordon ombilical normal.
ei au trimis o copie a raportului si la R.V. ca sa fie pus la dosarul meu in cazul in care astia nu au observat pana acum sa fie atentie si sa urmareasca cu atentie dezvoltarea bebelului.
Se pare insa ca astia s-au ca ofuscat, ca "Stiti aici locurile sunt limitate, daca decideti sa faceti la privat nu mmai faceti si la stat, lasati locul unei alte persoane".
M-am facut rosie ca focul, m-am calmat si i-am zis: "Daca as fi fost multumita de ecografia facuta aici, daca nu as fi avut dubii nu m-as fi dus in alta parte. Dar dupa cum s-a observat au fost anumite chestii care aici nu apar in raport ceea ce ma face sa cred ca ecografia a fost superficiala."
Mama ce nevi mi-au facut, e prima data cand am nevoie de sistemul lor, cand apelez la ei, pana acum am trecut numai cu asigurarea privata. Iar acum dintr-o data eu sunt aia care face gaura in buget
si profita de sistem.....of, of....mai, mai.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Dragaica, felicitari pt vestile bune de la eco, bravo fata . Cu kg si nutritionistii, uneori am impresia ca astia n-au ce face pe lumea asta, clar sunt exagerati. Am patit-o si eu, m-au linistit fetele aici. Cu procrea, invata sa fii un pic egoista, aka durere la basca de ce cred/zic cei de la stat. Trebuia sa le si faci o reclamatie ca n-au vazut ''problema importanta'' sa vezi ce frumos scadea tonul , hai ca m-am si enervat. In alta ordine de idei, sa porti centura cand stai in picioare, oki? Eram sigura ca puii sunt perfecti .

Simonna, esti belea, m-am amuzat tare cu experientele voaste culinare. Am sa incerc si eu faza cu dusul, ca-i place la apa soimitei de nu mai poate .

Noi la capitolul mancare stam in felul urmator: dimineata pe la 10 fructe si biscuiti de orez (cei de grau sunt cah), dar prin fructe intelegem portocala, ca restul doar le pupa; pe la 2-3 masa principala, adica supa, legume la abur si biscuitel; iar seara, daca o nimeresc cu ora, leftovers de la pranz si fructe, unde again, portocala rulz . As vrea sa mai incerc o masa pe la 7-8 dimineata, inainte de primul somnuc regulamentar de jumate de ora. Jur ca pot sa-mi fixez ceasul dupa somnul ei .

A mea se rostogoleste frate in toate partile si tipa de rupe cand ajunge pe burtica, asa ca imi fac de treaba pe langa ea, ca-s solicitata frecvent . E o mare provocare sa o fac sa indoaie genunchii, ii place tare sa stea in picioare. Azi anuntam o mare achizitie, mult cautatul pre-mergator luat de la anunturi , deci ne distram si noi de-acum. Am frecat la el sa-l curat.... si rotile tot murdare par, astept sa apara sotz acasa sa-mi arate ca el e puternic si poate mai mult . Vad ca se deplaseaza, dar cu spatele .

Nu mi-ati spus ce as putea s-o rog pe mama sa-mi aduca din ro, ''ceva'' ce nu se gaseste aici (gen crema de galbenele)

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Un' sunteti?

Va dau de beut, la implinirea a 10 luni am reusit sa-l facem cetatean roman pe cupil! Am inviiiiiiins!

Diana, eu sunt tare curioasa daca iti fac certificatul fara traducerea aia cu zorzoane, iti doresc sa da, sa vezi ce circ le fac eu atunci, haha.

pepit

La multe luni inainte ! Felicitari pentru victorie !
Maine e joi, termenul pe care mi l-am dat si n-am ajuns la Consulat A fost prea frumos afara zilele astea de vacanta (pentru mine) ca sa fac drum pana in downtown. Asa ca atunci cand ma duc si rezolv ceva va zic.
Ce mai arunci prin oale pentru Oliver ?

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Sa stii ca unul din cele 4 moduri de deplasare de care stiu eu este rostogolitul. Adica unii se rostogolesc, unii se trag pe fund, unii se tarasc si altii merg in 4 labe. Asa ca felicitari!!! You're in the next level! Yay!

pepit

Dar de fete din astea cucuiete ca a mea de nu vor in nici un level din asta n-ati auzit ? Sta in fund infipta si intinde mainile ca o caracatita (daca o ignori face ca elicopterul cu ele) se prinde tare de mainile mele, se ridica in picioare si dai ture prin casa, pe afara. Eu m-am cocosat, pana o merge, lombago scrie pe mine ca mi-s si mititica.
Nu ma vait totusi, ca o alerg asa si cade lata cand e vorba de somn. Dar sunt curioasa, i-o lua mult pana merge singura ?
Victor la sase luni se tara, apoi a prins miscarea cu mersul de-a busilea, incet incet s-a ridicat singur, dar de mers fara ajutor, undeva dupa 13 luni.
De rostogolit, Sonia inca nu se intoarce de pe o parte pe alta, n-o intereseaza.
Llaura, si eu zic tot ca MQQM, lasa-l pe jos, creeaza-i o zona safe si stai si priveste-l rostogolindu-se

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Ai vazut Delia ca se regleaza somnicul soimitei ? Pai daca deja iti poti regla ceasul dupa ea, sunteti mari, ma bucur tare, mai ales pentru tine
Sa stii ca m-am tot gandit la intrebarea ta cu ce sa-ti aduca mama din Romania, dar nu prea stiu, ca daca nu ai folosit de la inceput produse de acolo ... Eu i-am mai cerut mamei, in afara de crema de galbenele, ser fiziologic de pus in nas (e cam acelasi lucru cu apa aia de mare de dai 5 dolari pe 25 de ml ), Bepanten, ca am folosit la Sonia cand mai era rosie la fundulet. Acum mai ma gandesc la niste chestii pentru viitor, caci din toamna soimita incepe gradi, asta inseamna virusi, muuuulti virusi. Si cum aici deviza e totul se trateaza cu Tempra pt febra, Salinex in nas, umidificator si saltea ridicata la pat, si as adauga nopti nedormite si zile lipsite de la servici, ai putea sa-ti faci o rezerva de siropuri naturale, din plante imunostimulatoare (cel putin asa le lauda). Eu am luat din Ro din magazinele Plafar, unul ii zicea Imunobaby, altul Imunogrip. Plus siropuri de tuse, eu am luat unul de muguri de pin cu propolis (asta e bun dupa un an) si altul de patlagina.

Felicitari Dragaica pentru vestile bune ! Si nu te mai enerva !!! Nu face bine la bebelini. Enjoy vremea asta frumoasa si momentele unice ale sarcinii. Si eu am avut o prietena quebecoasa care a facut ecografia in ambele parti, dar e drept ca nu au fost diferente, nu i-a zis nimeni nimic, poate i-ai lovit in orgoliu Iar cu nutritionista, chiar trebuie sa te duci la ea sa te enerveze ? Spune-i ca nu mananci decat salate, si asta-i rezultatul. A luat si in considerare faptul ca nu poti sa faci prea multa miscare din cauza contractiilor ? La mine lipsa gym-ului (ca miscare am facut destula cu serviciu si scoala) a insemnat 6 kg in plus fata de prima sarcina, cel putin asa mi-am explicat-o eu. Stiu senzatia aia de rau de foame, o mai am si acum cate o data si o dau pe seama alaptarii, sper sa nu raman si dupa cu ea ca e de rau.

Mergi la inceput