Maple-syrup babies (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Delia, si pe mine ma intereseaza crema de soare, asteptamsa-ti raspunda lumea tie si apoi sa iau si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Revin cu intrebarea despre cremele de protectie solara , voi ce folositi la bebei? Eu, dupa ceva gugalit, am luat o crema de la banana boat, cu factor 60 de protectie. Dar nu sunt convinsa ca ar fi cea mai buna alegere. So, please help.

Hai, ca m-am intins ca o placinta.

p.s. vazut ieri burtica frumoasa de dragaica, dulce rau

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Am vazut emisiunea unui dermatolog despre crema solara la copii, nu stiu daca am mai scris despre asta sper sa nu ma repet, spune ca nu recomanda crema solara la copii sub 1 an. Pentru protectia solara el recomada vitamina D lichid, din experienta mea la "Le Naturiste" se recomanda ulei de Emu, aveti aici mai multe informatii http://www.ehow.com/how_5284215_enjoy-source-life-not-burned.html
Eu am baut,puneam cateva picaturi in suc(nu de portocale sau ananas ca e acid), l-am folosit vaginal(e super pentru candidoze, i-am dat mamei pentru problemele ginecologice asociate menopauzei), il amestec cu crema mea de fata, crema de maini.
La mine a functionat, daca vreti sa incercati luati intai flaconul mic sa vedeti daca functioneaza ca sa nu aruncati banii pe geam , produsul e destul de piperat la pret.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Revin cu intrebarea despre cremele de protectie solara , voi ce folositi la bebei? Eu, dupa ceva gugalit, am luat o crema de la banana boat, cu factor 60 de protectie. Dar nu sunt convinsa ca ar fi cea mai buna alegere. So, please help.

Hai, ca m-am intins ca o placinta.

p.s. vazut ieri burtica frumoasa de dragaica, dulce rau

Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Am vazut emisiunea unui dermatolog despre crema solara la copii, nu stiu daca am mai scris despre asta sper sa nu ma repet, spune ca nu recomanda crema solara la copii sub 1 an. Pentru protectia solara el recomada vitamina D lichid, din experienta mea la "Le Naturiste" se recomanda ulei de Emu, aveti aici mai multe informatii http://www.ehow.com/how_5284215_enjoy-source-life-not-burned.html
Eu am baut,puneam cateva picaturi in suc(nu de portocale sau ananas ca e acid), l-am folosit vaginal(e super pentru candidoze, i-am dat mamei pentru problemele ginecologice asociate menopauzei), il amestec cu crema mea de fata, crema de maini.
La mine a functionat, daca vreti sa incercati luati intai flaconul mic sa vedeti daca functioneaza ca sa nu aruncati banii pe geam , produsul e destul de piperat la pret.

Merci mult Andreea!!!! Nu stiam nimic de uleiul asta si acum rascolesc internetul avida de info. Se pare ca e o mica minune ascunsa printre sutele de produse chimice din farmacii. Personal, chiar asa ceva cautam, fara sa gasesc vreun indiciu. Voi comanda cat de repede, tu de unde il cumperi? Am vazut ca sunt mai multe firme canadiene care-l comercializeaza. Karma buna pt tine Ce fac baietii?

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Delia il gasesti la magazinele cu produse naturiste.
Eu am folosit cu succes si sapunul, de fapt e singurul sapun acceptat de al meu sot.

Baietii sunt bine, cresc, sunt miscaciosi, abia astept sa-i vad la eco saptamana viitoare.
Te-am sunat in seara asta, vroiam sa te intreb cum ai facut aplicatia pentru concediu de maternitate. Tot citesc pe site-ul lor de 1 ora.... ma ametesc si mai tare, se face o singura cere sau sunt 2 una de maternitate si alta pentru parental
Cred ca pana la urma am sa fac aplicatia la telefon chiar daca o sa dureze mai mult decat cea on-line.

Pupam la soimita, sotu e mort dupa ea

Mergi la inceput

Dragaica, se face o singura aplicatie din cate tin minte, cred ca poti sa faci linistit prin telefon, si la cea online dureaza, ca te verifica prin posta. Avantajul la cea online e ca iti vezi info cum ar fi ROE (record of employment; habar nu am cum ii zice in engleza) si te poti convinge ca ce au dat cei de la job este corect, iti vezi CCPs, din astea. Acum ceea ce nu stiu e daca la sfarsit trebuie sa si "dezaplici"...eu am zile de concediu ramase de anul trecut si o sa mi le iau, deci nu apuc sa stau cele 52 de sapt integral.
Mie mi-a zis HR ce sa fac, ca am o leneeeeee (nici pt cetatenie nu am aplicat desi am zilele de aproape doua luni deja; gizas).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Quebec ar putea avea niste reguli diferite...

Si eu am completat tot o singura aplicatie. Sa o faci cat de repede dupa ce intri in concediu de maternitate. Daca astepti prea mult, asa cum calculeaza ei, ar putea chiar sa-ti scada beneficiile!

Llaura, din cate stiu eu trebuie sa-i anunti prin telefon ca ai revenit la munca - chiar daca asta e de fapt concediu. Ideea e ca daca primesti orice fel de salariu (suplimentele pentru perioada de maternitate pe care ti le plateste angajatorul permanent ca sa te reintorci la el, si care la mine sunt de exemplu "pana la un-anume-procent-din-salariul-de-baza", intra in alta categorie si nu afecteaza beneficiile de la guvern) ii anunti pe cei de la EI si ei te scot din sistemul lor.

Dar, daca tu nu poti sa-ti iei toate cele 35 de saptamani parentale conform legii, puteti (daca aveti nevoie si e ok cu serviciul sotului) ca sotul/partenerul sa beneficieze de concediu parental platit de EI pentru diferenta de saptamani necerute de tine , si asta oricand pana la implinitea a 52 de saptamani de la nasterea copilului...

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La plaja eu am folosit aveene spf 50 sunblock pe maini si picioare, un pic pe obraji. Aici am o retinere sa-l dau cu sunscreen pt ca ar trebui sa-l dau pe maini si el e cu ele-n gura constant si pe fata, unde iar am o retinere, ca umblat-am cu ailalti doi la pediatric dermatologist ca am obosit. Orice as folsi natural musai trebe si oxid de titaniu sau de zinc, altfel nu functioneaza. Asa ca al meu deja are manusi maro. Folosesc deocamdata palariute, copertine de carutz si umbra, daca aveti vreo idee pana la vara citesc cu interes.

Delia, ba nu merge pepitul, mai, el e guerilla inca, in coate si varful degetelor mari de la picioare se deplaseaza.

Soatzamio are 'pointmen marti la consulat, ca zic imediat ce ma enervez ce noutati sunt.

Bebelusul meu e ca un video game pe nivele, deja incepe sa ne bata. La inceput a descoperit fireplace tarand-se. La momentu asta am cumparat floor mat moale de la toysrus sa nu mai alunece, era parchet. Apoi a invatat sa se ridice tinandu-se de el. Si apoi aia a facut: sus-jos-sus-jos-... In timpu'n care soatzamiu se scarpina'n cap de cum sa-l protejeze de treapta de piatra si in care io'i spuneam ca nu dureaza mult faza, al mic a descoperit manerele de la usi. Inchis-deschis-inchis-deschis-... Acu am schimbat strategia, ca-si prinde destele, asa ca in timp ce noi ne brainstorm acolo cum sa blocam usile alea, al mic a descoperit ca poa sa-si puna genunchii pe treapta de piatra care se tinea sa se ridice numai cu cateva zile in urma. Maine cred ca-l vad in picioare pe aia, usile deja sunt prea jos, incerc sa prevad ce urmeaza... Ori se baga-n fireplace cu totul ori isi "work his way" mai sus, spre tv care e deasupra.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

M-am uitat in MSDS la zinc oxide, are cica toxicitate mica, asta peste rata de absorbtie cam 20% ...ar trebui sa fim ok cu sunscreen pt adulti. Astia www.babycenter.ca/baby/travel/sunprotectionbuyingguide/" target="_blank">aici spun ca ar exista produse speciale de bebei, drept e ca in magazine bengoase sau la toysrus n-am fost, dar in astea banale nu au. Ochelari de soare ati luat?
Edit:
LauraB, ai dreptate cu concediul...am insa numai 13 zile, pntru 13 zile nu stiu daca mai merita tot balamucul fa claim la EI, hartogaraie (faza e ca barbatu-meu a fost promovat asta in 2008; de atunci si pana acum duce si vechiul si noul job, fara bani in plus dar poate sa bank hours...tinand cont ca o sa mergem cam o sapt in vacanta, poate lejer sa isi ia liber si sa mai lucreze de acasa, presupunand bineinteles ca situatia asta imposibila se va termina in curand, fara sa mai faca si el claim la EI. Daca o fi si o fi, o sa faca, asta e. )

Ah, voi dormiti inca cu bebeii in pat? good! de vreo doua zile asta micu se atarna de marginea patutului si trage sa se ridice, adica gata, e timpul sa coboram patutul. Aualeu spatele meu De tarat nici vorba, ridica kuru si bratele, dar pe rand.

Edit la edit: cu sunscreen care contine numai filtru organic eu nu i-as da, zincutu e mult mai prietenos.

Mergi la inceput

Hai ca am cumparat sunscreen, ii zice Banana Boat Baby, de la toysrus. E cu factor 60, cu oxid de titaniu, cica pediatrician tested, protectie UVA/UVB, tear free, fragrance free. Intentionez sa ii dau cu ea, dar deocamdata n-avem soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Aveeno ala de care spuneam e pt baby, asa ii spune aveeno baby bla bla. De acord. De-aia ziceam ca nu m-as lasa pe produsele organice naturale cu protectia de soare.

Daaaa, are ochelari. Fo $8 de la bonnie togs luati, da nu stiu daca au meritat, oricum i-a tinut cat de-o poza jumate, inainte sa dea cu ei de pamant in mod repetat. Dar ii place sa-i manance. Gudlac! :))

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput