Bv Denisa, Gabi, Castelana,Lara !Iepu 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 5
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC dragile mele Cezar a venit pe lume astati la ora 8,15, astazi 5 aprilie!!!! 4,550 gk si 55 cm!!!!!!!! eu sunt acum adusa la salon, incep sa ma dezmostesc bebelusul este frumusel si maricel,are o voceeeeee, cand imi aude vocea tace!!!! va pup si cand mai pot drevin!!!!!! castelana fericita mami de Cezar ![]() luni am deschis ouletul nostru de ![]() |
WOW!!!! FELICITARI CASTELANA!!! REFACERE RAPIDA SI SA TE FACA FERICITA PRINTUL TAU GRASALAN!!! BUN VENIT PE LUME CEZAR, SA FII SANATOS SI NOROCOS!!!
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
andra_s spune:
| citat din mesajul lui bluekidoo Buna mamici si viitoare mamici ![]() eu nu am mai intrat de ceva timp si imi e tare greu sa recuperez dar incerc.. Noi suntem bine si ma laud cu o fetita tare mancacioasa si cuminte. Din fericire nu avem colici iar gaze eliberam foarte multe. De plans plange doar daca ii este foarte foame si dupa ce face caca (nu suporta pampersul murdar). Este mai activa si are 2 ore pe zi pe care nu le doarme, vrea sa ii vorbim si sa inspecteze in jurul ei.Am inceput sa zambim si vorba lui tati sa avem gesturi din ce in ce mai umane. Astazi implinim o luna iar pe mine m-a cuprins melancolia.. luna trecuta la ora asta era in format 2 in 1 si asteptam minunea ![]() Felicitari proaspetelor mamici. Sa aveti bebei sanatosi si necoliciosi. Si nastere usoara viitoarelor mamici ![]() Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/ Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 |
la multe lunite si anisori Tanya!!! Sa fii sanatoasa si sa ramai asa cumintica!
POZE
Mami de minune mica
!!!
andra_s spune:
| citat din mesajul lui dayanara mesaj de la denisa "dilatatie 2,5. Mi-a pus un ovul si pana dupa masa nasc (cica). Nu am voie cu telefon .Pup.Denisa! ![]() ![]() Hai denisa!![]() ![]() ![]() sa ain nastere usoara , fara dureri sa vina repede Maya ! roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Hai Denisa!!! Travaliu scurt si nastere usoara!!! 

POZE
Mami de minune mica
!!!
rmkristine spune:
Felicitari Castelana! Bine ai venit Cezar! Sa fii sanatos si mancacios!
Felicitari Nikole! Bine ai venit Luana!
Roxana, Silvana mi s-a parut si mie asa frumusica, curata si falcoasa! Sa va bucurati de ea si de fratior! Cred ca de la icter ar fi galbioara. Ca doarme mult e ok, am mai auzit! Si eu trebuie sa nasc saptamana asta si fi-mea tuseste si are muci! Mi-e groaza!
LA multe lunite Tanya! 
Denisa travaliu cat mai scurt si usor de suportat! 

Marina
38 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
Bumbitza spune:
Buna fetelor si Hristos a Inviat! Am ajuns si noi sambata dupa amiaza acasa, suntem bine, sanatoase amandoua, multumesc lui Dumnezeu!
Vad ca a fost o avalansa de bebei zilele astea si vreau sa felicit si eu proaspetele mamici, va doresc sa fiti sanatosi, mancaciosi, necoliciosi si mult laptic in tzitzi!
Nastere usoara Riella! 
Nastere usoara Lara! 
Nu am apucat sa recuperez decat foarte putin din capitolele trecute, nu prea mi-a mai permis timpul. Vreau sa va multumesc din suflet pentu ca mi-ati fost alaturi
, nici nu stiti cat de mult m-a ajutat dpdv moral! Eram tare descumpanita dupa doua zile de incercari de provocari de nastere care nu dadeau rezultate, membranele mele fisurate pareau ca s-au lipit la loc (am inteles ca este posibil daca fisura era in partea de sus a pungii), noroc ca a treia zi a functionat in sfarsit![]()
Bumbita mea e tare dragalasa, cuminte, doarme bine, papa bine, avem laptic destul (bine ca am luat pompa!), Doamne ajuta sa fim asa si pe viitor si sa ne ocoleasca si colicii! Am iesit din spital cu un pic de icter si asteptam sa treaca, am inteles ca nu trebuie sa fac nimic pt asta (eventual s-o pun la soare un pic...
)
Eu ma simt f bine, epiziotomia e f mica si sper sa se refaca cat mai repede (deja nu mai iau antiinflamatoare de 3 zile, mai ales ca nu suportam deloc Diclofenacul
), lohii pe terminate, sanii incerc sa-i mentin sub control ca au explodat in astea 2 zile.
Am noroc ca a venit mama la noi si ne-a ajutat cu bebelusa si am putut sa ma odihnesc, plus ca noi parca avem doua maini stangi![]()
Incerc sa pun niste pozici si daca voi mai putea azi sa mai intru va mai scriu.
Va pupam pe toate.
38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Bumbitza spune:
| citat din mesajul lui dayanara mesaj de la denisa "dilatatie 2,5. Mi-a pus un ovul si pana dupa masa nasc (cica). Nu am voie cu telefon .Pup.Denisa! ![]() ![]() Hai denisa!![]() ![]() ![]() sa ain nastere usoara , fara dureri sa vina repede Maya ! roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)POZE |

NASTERE USOARA SI TRAVALIU CAT MAI SCURT DENI! DOAMNE AJUTA! TIN PUMNII! HAI MAYA MICA! 

38+ cu micutza Ilinca
rmkristine spune:
vladi si mie mi-e frica de faptul ca o sa mi se para piticul urat!!!!
Mai ales ca mai mult ca sigur voi face rahianestezie si-l voi vedea imediat!
Apropos merci Briza de info pt ca si eu auzisem de dureri de cap dupa din cauza miscatului! Oricum, o voi intreba si pe anestezista, daca o sa mai stiu de capul meu!
Marina
38 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
dayanara spune:
rmkristine imi pare rau de fetita, sanatate multa! cat despre bebelusi, n.avem ce face...bine ca totusi sezonul de raceli ,virusi etc e pe terminate, daca doamne fereste ne prindea in plina iarna sau toamna iarna era mai rau!
nastere usoara sa ai!
la multe lunisoare si ani Tanya! sa fii cuminte ca pana acum
nafi da ai dreptate, poate fi tensiunea care s.a acumulat toata sarcina, cu mare teama am stat...
bumbita bune venit acasa! lasa ca in curand din 2 maini stangi o sa ai 2 drepte :)
e bine sa.mi pun de acum fasa din aia sa ma stranga?
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nemary spune:
felicitari, Castelana, wow ce bebe mare ai nascut! sa fie sanatos si papacios si sa va aduca numai bucurii.
Denisa 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Iulia
Bumbitza spune:
Multam Dayanara! Pup sa treaca tristetea de hormonei
Am pus doua poze cu Ilincuta aici: http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Bumbitza#
38+ cu micutza Ilinca

iar pe mine m-a cuprins melancolia.. luna trecuta la ora asta era in format 2 in 1 si asteptam minunea