Bv Denisa, Gabi, Castelana,Lara !Iepu 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 4
dayanara spune:

castelana!

Bun venit Cezar! sa fii mancacios si cumintel

Bravo Nikole!

Bun venit Luana! abia astept sa te vad! sa fii sanatoasa si fericita! ca frumoasa e imposibil sa nu fii
abia astept s.o vad
fetelor va multumesc pt complimente!
ne acomodam bine, nu vreau sa vorbesc devreme pt ca deocamdata mananca si doarme, ceea ce eu nu.s obisnuita, avand in vedere ca ivan tipa si tipa :))
pe mine ma incearca o depresie, sau sunt hormonii care inca nu si.au gasit locul, adica imi vine sa plang din te miri ce...
in rest toate.s bune
nu stiu cine intreaba de agumentin, dar stiu si eu ca e permis in alaptat!
ivan o iubeste , ar pupa.o toata ziua, acum e plin de muci dar zic merci ca nu are febra sau ceva mai puternic, mi.e frica sa nu ia silvana dar nu am ce face nu.l pot goni de langa ea...asta e
am ceva treaba prin casa, dar urmaresc forumul cu gandul la denisa!
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
am si eu o problema...cum se manifesta icterul asta?
silvana a fost roz de cand s.a nascut si acum la fel , nu e palida deloc dar cum spuneam in mesajul de mai sus, doarme mult, de exemplu
a supt la 6-7 somn, a mai supt la 9 si acum inca doarme..,pt mine e minunat , dar cum v.am auzit de icter...
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikole Am intrat sa va spunem ca pe 1 aprilie la ora 11:30 a venit pe lume Luana, cu 3360, 50 cm, apagar 9 in primul minute si 10 dupa urmatoarele 5. |
Bun venit pe lume, Luana! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, nikole! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui castelanaC Cezar a venit pe lume astati la ora 8,15, astazi 5 aprilie!!!! 4,550 gk si 55 cm!!!!!!!! |
Bun venit pe lume, Cezar! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, castelana! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
dayanara spune:
mesaj de la denisa
"dilatatie 2,5. Mi-a pus un ovul si pana dupa masa nasc (cica).
Nu am voie cu telefon .Pup.Denisa!

Hai denisa!

sa ain nastere usoara , fara dureri sa vina repede Maya !
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
kossir spune:
| citat din mesajul lui dayanara mesaj de la denisa "dilatatie 2,5. Mi-a pus un ovul si pana dupa masa nasc (cica). Nu am voie cu telefon .Pup.Denisa! ![]() ![]() Hai denisa!![]() ![]() ![]() sa ain nastere usoara , fara dureri sa vina repede Maya ! roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)POZE |

HAI DENISA

Nastere usoara si refacere rapida.
Waw are deja 40 saptamani???????? O fi terminat cu mesterii?
Multumim Roxana

http://community.webshots.com/user/kosscar
miria_cristina spune:
DENISA - MULT NOROC SI BEBELINA FRUMOASA!

Mai, dar ce eficienta au zilel de Paste pentru bebei!![]()
![]()
![]()
Cristina +36
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
kossir spune:

HAI RIELLA_E

Nasere usoara!!!!! Asteptam vesti buune!!!
Nikole 

felicitari, refacere usoara si bebica mancacioasa. Bine ai venit LUANA Albastrica
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia de albastrei 
.
La multe lunite TANYA 

. Sa fii la fel de mancacioasa si necolicoasa ca si pana acum. 
Carmen.
Dianami 
multumim!!!
Paste linisitit in continuare, zile frumoase tuturor 

http://community.webshots.com/user/kosscar
andra_s spune:
| citat din mesajul lui nikole Hristos a inviat ![]() ![]() Am intrat sa va spunem ca pe 1 aprilie la ora 11:30 a venit pe lume Luana, cu 3360, 50 cm, apagar 9 in primul minute si 10 dupa urmatoarele 5. A fost de asta data o nastere usoara, am ajuns la spital la ora 9 cu dilatatie 8, la 11:30 s-a nascut. Greul insa abia acum incepe, facem nopti albe, nu stie sa suga, molfaie sanul ca pe suzeta dar nu pare sa traga...ne chinuim asa, sper ca incet inct va invata sa accepte sanul ![]() Felicitari mamicilor si nastere usoara si rapida celor ce se pregatesc sa-si intampine iepurasii ![]() ![]() Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 40 +cu...Albastrica/Luana "To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec |
FELICITARI!!! SA FII FERICITA ALATURI DE ALBASTREII TAI SCUMPI!!! IAR EI SA FIE SANATOSI SI NOROCOSI!
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
nafi spune:
Bun gasit fetelor! Vad ca e activitate nu gluma! 
HAI DENISA! SA SPERAM CA TRAVALIUL NU VA FI F LUNG SI PANA DESEARA O VEI TINE IN BRATE PE MAYA! HAI RIELA! NASTERE USOARA! 

BRAVO NIKOLE SI CASTELANA! SA AVETI BEBEI MANCACIOSI SI CUMINTEI!
WOW CASTELANA...4.550 KG!!!! UN CEZAR PE CINSTE CE MAI!
RECUPERARE RAPIDA FETELOR SI MULT LAPTIC!

VLADI - multumesc de urari. ma bucur ca esti mult mai bine si mai linistita. ca de obicei esti un jurnal de sfaturi bune si utile ptr fete! 
DAYANARA - sper sa iti revii repede...cred ca sunt de vina hormonii..toata tensiunea acumulata inaintea nasterii trebuie refulata cumva acum ca ai scapat...
La mine liniste si pace..cateva contractii acolo ca sa nu-mi pierd speranta...putina durere de burta dar nimic altceva...
O zi frumoasa tuturor!
39+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/