Pepenasi de iulie-august 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 20
flo1980 spune:
Multam de raspunsuri fetili meli!
Am fost si plecati mai des in ultimul timp, acolo e alta clima....
Dana vad ca ti-au raspuns fetele....apropo, eu cand ai pus albumul cu burtica si era pe coperta am crezut ca e Clara cu mana pe coca dospita de cozonac
nu radeati ca era o poza pe DC la un concurs, "clipe de viata" parca cu niste manute pe coca.
Am fugit afara! Offf ce viata palpitanta am! si mai fac si treeejjjj'de ani saptamana asta

_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
mcoca spune:
Bai Flo, hazbandu nu are decat sa se hraneasca singur
, deci scoate-l din calcul ![]()
Vicky si Printzesone
MissJJ spune:
Vicky daca ar fi cursuri speciale pt soti sa se hraneasca singuri mai des sau sa faca mai putine mofturi bine ar fi. De obicei e multumit da mai aud da de ce ai pus si mazare si tot felul de din astea de imi vine sai dau cu farfuria de cap.
Eu inca tre sa fac trei feluri unu pt noi, unu pt ele dar Ami nu papa mereu ce fac deci mai trebe unu pt ea.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
Nati spune:
mada, ar fi super daca ar fi si aici organizatii, sa donez tona de jucarii, da astia aici nu au asa ceva.
Iar sa dai altei familii cu copii, nici asa nu mere, ca nu primesc, japonezii cumpara tot nou nout.
Am trimis colete cu hainutele care iau ramas mititele, da cu jucariile nu am cum, cantaresc mult si ma costa la fel de mult.
Asta e !
Deci de la tine a venit vremea asta nasoala, acum la mine ploua cu galeata, bate vantul ca nebunul, ia ca ti-l trimit inapoi , vantul
.
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
MissJJ spune:
Nati atunci chiar ca e nasol aici se poarta reciclarea de jucarii ori la charity ori la prieteni ori le vinzi.
Vantul mai e si la noi sa stii nu a plecat acusi si ploua ca s-a intunecat de numa.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
mcoca spune:
Mada te intzeleg perfect. Cat a stat Maya acasa saptamana trecuta cu soacra-mea, mancarea mi-a scos peri albi. Asa nu am treaba domnule. Fac o chestie mica pentru seara si cu asta basta.
Vicky si Printzesone