Pepenasi de iulie-august 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 19
flo1980 spune:
Doamneee cred ca medicii astia alearga numai dupa bani, mai era o doctora ginecolog pe care o stiu, insa cred ca nu e singura, la toate fetele zicea "ai rana pe col, trebuie sa vii cand ai timp sa ti-o cauterizez" mai dar lasa-ma, toate tinerele au rana pe col???? asta se intampla acum 10 ani.
Marina eu cred ca e dus logopedul ala, auzi exercitii de vorbire la varsta asta, hmmmm!!!
Hai ca vroiam sa ma intreb ceva dar am uitat
printre care "Copii vostri sforaie cand sunt prea obositi? sau au ai mei ceva?
Sun spor la invatat!
Mina multam de idee, la cate oua am, o crema de zahar ars e numai potrivita 
Iriss te-ai distrat nu gluma ![]()
Am fugit la treburi, mai viu' io'....![]()
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
maitreyi spune:
marina se zice ca bebeii care nu vb au o viata interioara bogata si le ajunge pt moment. nu ca cei care vb nu ar avea-o
lasa cupilu in pace, serios. azi dimineata la gradi chiar vb despre asta cu educatoarea si ma intreaba senin: "da' ce ati vrea sa spuna la 1 an si 10 luni?". baby vb, insa numai cand are chef. eu cica vb f bine dar singura in camera. cand ma intreba mama de ce nu vb ii spuneam f clar "pt ca nu vreau EU
". pe mine ma surprinde zilnic cu cat de multe stie, e un copil superb, minunat, care oricare altul
cred ca s-a prins ca noi intelegem orice ne zice si ne cere si nu isi mai bate capul sa si vb. in ultima saptamana insa a facut niste salturi f mari din punctul meu de vedere. asa ca mai ai nitica rabdare. nu o frustra. sustine-o, incurajeaza-o si va vb cand va fi pregatita 
-----
Mami de
+
16 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
maitreyi spune:
flo si marmoten sforaie cand e obosita tare. ca si noi astia batrani de altfel. te relaxezi nitel mai tare si te apuca sforaiala ![]()
pastila aia de care zici suna asemanator cu SS...
-----
Mami de
+
16 s
Slava Tie, Doamne!
MissJJ spune:
Flo eu am o trupa de sforaitori in casa Flo sforaie langa mine in pat, Ami si Ari la ele in camera da le aud in ala de ascultat
deci da-ti seama cum dorm io, mai ales ca is si genul odata ce ma trezesc pana ma frasui eu sa imi gasesc o pozitie si etc se face dim sau se scoala Flo sau ceva se intampla si logic ca nu mai reusesc sa dorm.
Ele sforaie de la oboseala sau cand au nasucul oleaca infundat si cu vremea asta asa schimbatoare cam mereu e nasul infundat.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
Nati spune:
Salutare,
Marina, nu te panica si nu stresa cupilul degeaba.
Matei nu stie decat in engleza cuvinte si astea sunt: masina, tata si hello. Atat si nimic mai mult, balmaseste el ceva acolo, da el stie ce zice.
De inteles intelege ce ii spun, se executa, da de vb pauza.
Are 1 an si 10 luni si nici acum nu vrea sa zica suc, apa ori foame, papa, nici in romana da nici in engleza.
Ai rabdare care are sa-i turuie gurita de numa, ai sa vrei liniste 1 minut sa-ti auzi macar gandurile tale
.
Cauta alt logoped daca esti ingrijorata.
mada_mxm, mersi, are o pofta de condus de numa, atata mi-a plans ieri in masina, a avut proasta inspiratie sotul sa-l aseze in masina la volan, si cand sa-l pun in scaunul lui sa plecam, doamne ce urlete.
Asa ca directia magazin de jucarii si luat machineta cu volan sa aiba ce conduce.
Ce fac eu cu atatea jucarii dupa ce creste el? gunoiul stie de ele.
flo, al meu sforaie de rupe patul cand e obosit, mai nasol cand incepe si sotul, ma car la parter bodoganind, sa apuc sa dorm si eu ceva.
Ori are nasucul infundat ori e rupt de oboseala.
Nici Matei nu pronunta h-ul, la hello el zice ello,la hot zice at.
Am fugit ca s-a trezit si sigur ii e sete, ca a mancat o ditamai portia de spaghetti cu mult usturoi.
Mai revin daca ma lasa juniorul.
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
dana81 spune:
FLO Clara sforaie cand are nasucul infundat nu cand e obosita.Stiu ca ma speriasem si eu si am tot urmarit-o.Auzisem ca de la polipi ar putea sforai.Da nu cred ca e o regula
Intrebare: cine intra sa vada hainutzele pe picassa poate vizualiza si albumele noastre?Eu momentan l-am sters ca nu stiu regulile si nu prea mi s-a parut safe.Luminati-ma.Tecky sa nu o iei personal.Pur si simplu nu stiu cum e cu picassa si nici nu sunt dispusa sa mi impart "burta" cu multi alti ochi curiosi.
29+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
MissJJ spune:
Dana nu le poate vizualiza decat daca is publice, cel mai bine e sa pui albumul cu sign in required.

Nati si noi avem tone de jucarii acuma am dat o parte la charity o parte le-am vandut si o parte mi-au mai ramas vad eu cum le marit si de acuma mai rarutz ca ma dau afara din casa, in garaj nu era loc sa arunci un ac de la atatea sacose, cutii si saci cu plasticaria cantareatza.
_
Mami de A
& A 
flo1980 spune:
Mmmda... mai facui' ce mai facui'... ce sa mai fac ca mai e nitzel si vine ora sa iau puradelul al' mare de la gradi si puradelul mic inca doarme si e si nemancat
cum sa fac? sa il trezesc din somn si sa-i dau sa manance ar fi cam aiurea, sa-l trezesc, sa plec la gradinita si cand vin tre sa le dau la ambii de mancare, si nu mai trece mult si vine si hasband-ul si trebe si el hranit
this is the questions!
Mada scrisei bine in engleza? ![]()
Iriss cum o cheama pana la urma pe nepotica Eva sau Ema? ca io' nu mai inteleg 
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
maitreyi spune:
dana daca nu ai albumul la privat il vad cei care intra la hainute, da. eu periodic le trec la privat pe cele care nu sunt. acum erau toate in afara de hainute deci nu trebuia sa il stergi 
-----
Mami de
+
16 s
Slava Tie, Doamne!
MissJJ spune:
Flo aproape
fara s la question la final ca e plural atunci. Deci this is the question.
Cunosc dilemaaaa.
Abia astept sa mearga amanadoua la scoala full time noi la servici si sa mancam toti acelasi lucru la aceeasi ora, o sa fie bliss.
_
Mami de A
& A