Pepenasi de iulie-august 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

katalyna, e poveste delicata cu "doctorul" ala.... nevasta lui si sora neveste'sii erau colegele mele de servici. Din momentul conflictului cu "dumnealui" bineinteles ca nici nevasta nu a mai vrut sa vb cu mine...Desi ea imi era chiar simpatica si o compatimeam la cat suferea alaturi de nebun (nu se intelegeau deloc si plangea mereu la birou).
De atunci m-am mai vazut cu sora ei de vro 3 ori dar o data ne-am intalnit in parc intamplator...era si nevasta care m-a tratat cu posteriorul. s-a uitat cu coada ochiului la Sofia dar nu a zis nimic, ca si cand nu existam in zona. nu a raspuns nici la saluturi..nimic nimic. asta se intampla vara trecuta, cand sofia avea 1 an...
Totusi cred ca au vazut-o pe Sofia in poze.... Oricum nu ma mai intereseaza de ei.... eu ma bucur ca noi am scapat tefere

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aloooo, bre IRLANDEZIOOO, io de citit am citit si stiu relatia ta cu rotavirusul. daa nu de aia ziceam ca dispari. ca am primit si atentionarea de furtuna pe care ai lasat-o offline. sper ca micuta pisicuta e mai bine acum. of, vai de funduletul ei ala mic cate a mai tras!

pe DANA uitasem sa o pup mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

IRISS - du-te domne la Decathlon, iei cu 75 de lei role copilului, super role, si cu inca 74 iei protectiile si basta. Cu asa bani nu iei calitate mai buna niciunde. Si sunt foarte bune, cu silicoane si alea alea. Fie-ta nu intra acuma la profesionisti, ii trebuie o rola tzapana si care sa alunece smooth.

anka, faina povestea despre canada, daca ramaneti fara bani, veniti acasa :))

Si ai pierdut esentialul in povestea cu rolele mele, eu vreau role in prima faza PT MINE, apoi pt maimutica Asa ca pt mine cica de decathlon e de naspa. Pt Yvo decathlonul cred ca are de la mas 30 (m-a cam lasat memoria din toamna, dar parca asa era). Oricum, am retinut de cand i-ai luat tu Elizei rlele. Le-ati luat cu voi?

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Iriss, le-am luat cu noi, si sunt de la marimea 27 ale Elizei, insa mai aveau o serie reglabila 24-26.
Am vazut ca vrei si pentru tine, dar eu ziceam pentru fata.
Pentru oameni mari subscriu la Roxa fara sa ma gandesc mai mult.

Sa terminam banii si sa venim acasa?? No way tata, mai bine ma duc sa muncesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

hop si eu
ca vazui ca e canadeza online la ora asta, nu mai sunt eu singura cuc nocturna...

Anko rezolvasi fomee cu secsu? ca mi-e grija de voi

Irlandezio
esti dusa fato, nu crek ca cu mine ai vorbit, cu toate epitetele alea

gajici cu slabeala, decit sala mai bine faceti secs, pe bune, am calculat eu cu caloriile si o ora e tot cam pe acolo, asa ca utilul cu placutul

despre pepenasul personal eu incep sa-mi pun neste intrebari nene: mai e vreun baietel care umbla pe tocurile masii? sau se imbraca in rochitele sora-sii ?? sau se dezpoaie si isi admira putza in oglinda ???
altfel n-am treaba, deschide frigiderul singur, isi ia de mincare ce prinde, am scapat de-o grija
de vorbit si-a dat drumul destul, deci daca inainte imi arata usa sa-l las singur la el in camera, acum imi spune suav: mami out of my room... sau... my toys, I no share ... si preferata lui : I love daddy ... (not mami )

va pup fug la nani

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Cu intarziere: La multi ani Alina si tot ce-ti doresti tu, alaturi de frumosul Darius si de toti cei dragi!

La multi ani Mikysor! Sa ai sanatate, noroc, sansa si puterea de a fi mereu o castigatoare! Esti o mamica minunata, o invingatoare! Sa ai o zi deosebita, alaturi de DD-dragosticile tale!

Vazut si pozicile noi, n-am avut vreme sa le comentez dar o s-o fac! Ma repet, a 1000a oara...avem copii atat de frumosi si de expresivi si de ingeniosi! Sa ne traiasca!

Misha pe mine nu ma deranjeaza albumul, ca doar nu e nimic aiurea; hainutele is tare frumoase, sa ai spor la vanzari!

Fetele cu pastile de slabit, pliiiz pliz, mai bine mancati aer cu paine:) dar nu exagerati cu ele....eu am ramas cu piticul pe creier, de la moartea acelui prieten. Stiu ca aparent isi fac treaba si nu dau dependenta dar, practic, nu e chiar asa! Aveti grija si spor la slabit!

Duamna Ral-u, cum adica presimti c-o sa intineresc? Deci is baba, recunosti! Asa cevaaaaaaaaaa. In loc de putina empatie acolo, un batut suav pe umarul drept, daaarrr Sun nu estem babet, estem tineret, bunaciunet, tu nuuuuu. Ma numa' prietene una si una am io! Si vezi ca anul asta, spre inceputul toamnei, ajung la Arad, sper sa te gasesc sa-ti dau un citronel (acid) ceva!

Felicitari pepenase vorbarete...iaca, Mirunica, Aida, Alexandra, Mara! Ce scumpe!

Cris, la Mihaita aveai cea mai finuta burtica; nu ne-o arati pe cea de la bebe 2? Ca mai ai putiiiin! Si poze cu Mihaita cel scumpel?

Ankule tot haioasa ai ramas; ai un stil foarte tare! Sa va mearga la superlativ!

Prof-a io-s draguta de la natura da' tu, pe langa tzatze, ai si niste picioareeeee si un...si cum io-s un ass lover

Nevi ce tare-i Tony ; e genial! Cu tocurile si rochiile da, face si Tet dar ea e fata, macar! Cu admiratul putzei, ooooo daaaaa...sta minute in sir la oglinda si admira. Ea e pasionata de chilotii nostri si de costumele de baie...pe care le scoate cand avem musafiri...sa vaza si ochiu lor lenjeria familiei, na! O sa zica el si i love mom, stai pe pace! Oricum, e un dulce si un original!

Catalina bine ai revenit! Te asteptam mai des cu vesti despre Andreiul tau. Ma bucur ca e ok cu soacra!

Mada daaa, te astept! La aeroport, la bac la Braila, undeva tot te astept eu! Iti dai seama ce liniste se va lasa in jur...cine sa mai aiba loc de noi si marmotele mici? Ai desfacut bagaje? Hai, la treaba, la treaba!

Pfiu, sunt convinsa ca mai aveam destule de zis dar nu ma mai duce neuronschi! Aah, ba da, sa ma laud si eu, ca doar e sinonim cu numele meu: fi'mea numara pana la 5 in engleza (daca tot are jucarii care fac asta, a invatat): oan, ciu, fi, fo, fai si a evoluat si cu pronuntia la i love you, zice ai lai iuuu! si intinde bratele sa te imbratiseze! Plus ca, e o pupacioasa, minim 1 pupic/juma de ora, musai bot in bot, ca altfel nu vrea...si iaca, imi darama plod alt mit. Cam asa, za cracra end!

Pupi la voi si un weekend frumos!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Neatza neatza...
Cat sta Mara mea si se uita la Maria Mirabela am si eu timp de un mesaj. (m-a convins sa ii pun filmul ca de dimineata numai "'bela, 'bela" aud ...in rest cam eu fac pe televizorul pt ea in casa)

Ce frumos sa citesc povestioare cu pepenasi! Sunt adorabili!...si mie mi se pare ca acum e o perioada tare frumoasa!

Cum sunt pepenasii vostri, eu am senzatia ca am cea mai mare obraznicatura in casa! face numai prostioare in fiecare minut, nici nu stiu de unde mai scoate atatea nazdravanii!
Imi deschide toate sertarele (nu am reusit sa le securizez ca rupe tot), scoate sticle, tuburi cu creme, unge mobila si oglinda cu crema, scoate oja si unge peretii, se suie peste tot, pe noptiera si rupe ornamente de pe pereti, scoate cd-urile si le imprastie prin casa, se suie pe chiuveta si se balaceste la apa, arunca jucarii in cada sau wc, desface pampersii, scoate tastele de la laptop etc. ,ce sa mai zic...am in caza o varza! nimic nu mai e la locul lui!
E drept ca nici eu nu ma supar prea tare, o las sa caute peste tot si sa faca orice...dar deja parca intrece unele masuri. Sa vad cat ma mai tine calmul asta.

Sun, ce tare cu I lai iuuu si oan, ciu... asa inregistreaza ei tot si asa scumpi cum reproduc!
mara il stie numai pe five, de la Five little punpkins pe care ma pune sa ii cant mereu, plus ca mai completeaza si ea cu "gate, late, air, care, run run run, funnn" a se citi in engleza iar I love you, la ea e "ai dooo"...

Ma duc ca a rasturnat toate pixurile si ma apuc de strans!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

is singura acasa cu Anna si era sa se sufoce cu niste cereale .... tremur ca varga, is terminata ... avea 3 in guritza si le aspira ... niste cereale bile cumva si f usoare pe care desteptul de tata-su le-a cumparat ieri ... nu am mai avut in casa asa ceva ... mama ma-sii de cereale :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Syb baga repede numarul de tel pe privat. Te sun ACUM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Biri daaaaaaa, si Filip cu tocurile, dar si cu ceilalti papuci, deci nu neaparat tocurile. Insa la haine prefera in mod deosebit sutienele mele pe care si le pune pe cap si desuurile mele de dantela. Le scoate si se bate cu palma pe piept si zice "achiii", semn ca acolo tre sa i le pun. Am avut si o poza pe Picasa de m-au bombanit niscaiva fumei ca dereglez copilu. Si cu putza e placere mare sa traga tare de body pana pocnesc capsele, apoi pampersu in jos si apoi se trage de putza si zice " oaaaaaa" de park are aur in chiloti. Bine, o fi valoroasa ca aurul dar...

bujo mami de Filip

Mergi la inceput