Pepenasi de iulie-august 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

mdea, am citit, RALU, imi iau cuvintele inapoi, na!ca vaz ca tot obraznic ai comentat. of.

ANKULEEEE, ma gandeam oare acu, cine o sa mai fie carcotasha sefa aici? da ie-te ca ai gasit tu ceva de zis.

MADA da, bre, o sa vorbeasca, da io voiam sa-m invat sa zica schopenhauer, na!

IRLANDEZIOOOO da bine ca offline-urile nasoale le gasesti , da alea bune nu!Auzi, da sms ul meu de pasti a ajuns? sau e cu fusul orar in urma?

SUNULETZ atenta ca intotdeauna.Tet e geniala!!!

BOTI, SURSU (bai io tot nu te reperez la divertis)MAI3, ANNABABY (noi cand ne mai vedem in parc???, DIDI, DIA, TECKY (scumpa si saritoare!!!)KATA, MINA, IOANA (spor la intarcat!)ANACO, MIKY,MARINA (cand mai veniti la bacau?)FLO (da tu tare grasa esti!!!), KIMMY (mai lasa bre slabitu ala ca ai sa mori intr-o zi! esti fff frumoasa asa cum esti tu. viu si te leg daca mai iei pastile de alea odioase. cel mult gasste metode a la ANKALAURA) IRISS (ce te-am mai urat pentru chilotii aia, domle! noroc ca e un fals!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Madam Prof-a Io nu dispar fata am anuntat ca dispar (din motive di butoi) si ca revin cand ies (din butoi). Na. Cat despre tztz, fata butonei butonei da' io tot le umbesc na! Mai zi ceva Hai mai ia un poa' iti mai trece din nervii pe mini

Mergi la inceput

Madam Prof-a fata sms tau a ajuns da' ieri c-am uitat telifonu' acasa si ne-am carat oleaca prin tari straineze (vezi daca citeai stiai ) Ne-am intors miercuri dimineata. Iar telifonu' l-am incarcat azi noapte. Ce offline-uri bune bre? aaaa glumita zici? O citesesi si pe aia fata da' io inca dorm ca auzi e abia 8 am undi am fost io o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna fetelor, hristos a inviat!
mai intru si eu din cand in cand...va citesc, dar de scris, mai putin...
noutati despre noi...m-am impacat cu soacra..asta e cel mai important
am inceput lucrul...si andrei sta cu soacra cand e si al meu ca bradu' la munca, el lucreaza in 3 schimburi. nu am reusit sa gasesc cresa..si pna la vara..nici o sansa, am inteles ca sunt copii inscrisi, dar nu ii duc parintii decat cateva zile pe luna..si tin locul ocupat...... dar mi s-a spus de la primarie ca o sa se faca un control si in cazurile acestea o sa ii puna sa isi retraga copii...sa faca loc pentru cine chiar are nevoie...in sectorul 5 sunt doar 2 crese de stat, si inscrierea se face la primarie, vine acasa sa faca ancheta sociala...dar locuri la cresa..oha..
am citit mesajele de la multi ani, va multumesc foarte mult pentru urari..
cu dintii..stam binisor..are 4 masele, toti dintii din fata, 2 canini de sus, si acum cred ca ii ies cei de jos..ca numai perechi ii ies, la 2-3 zile diferenta
cu vorbitul...nu vrea de loc..mai zice un papa, tata, caca...dar mama nu vrea de loc...se mai prosteste si zice baba in loc de mama..
in rest, toate bune si frumoase, de inviere am fost toti 4 la slujba..adica si cu soacra si sotul si nazdravanul...se plictisise la inceput, dar cand a inceput slujba s-a potolit si a ascultat cuminte.
cam asta e deocamdata, va pup pe toate si pe toti pepenasii nostri frumosi...apropos de asta...am uitat id-ul si parola de la picasa......poate ma ajutati si pe mine sa mai vad si eu bostana...

vad ca tot nu am reusit sa schimb semnatura...nici asta nu mai stiu cum se face...

Mergi la inceput

Ashea...

Amu' sa le iau la rand desi neuronu' e tot adormit!

Deci...Prof-o io am disparut nene pt ca Julia mi-a facut rotavirusul si a slabit rau de tot (a ajuns in final la 9kg de la amaratele de 10 si juma cate avea!), de mi s-a pus pe suflet. Nu mai zic ca mi-a vomat 3 zile non stop si am ajuns cu ea la urgente ca se albastrise la gura si avea extremitatile albastre si reci. Vb aia plimbarea la urgente a fost numa' cireasa de pe tort!! Si m-a palit (iar) depresia. Dupa Julia, la vreo 4 zile asa a facut Sonia rotavirusul. Ultima voma a fost pe avion in drum spre Chicago. Fun eh? Si normal si io l-am facut, fara voma, doar cu stat pe toaleta cam 4 ore dn cele 8 de zbor si petrecut cam o ora si jumate tot acolo dupa fiecare masa. Noroc ca n-am dat la rate ca altfel nu ne mai duceam nicaieri!! In fine, ne-am distrat da! De tampa de cap ce eram am uitat telefonul acasa asa ca in USA am fost pe nr lu' Mick si fara access la numerele de telefon de care aveam nevoie. De asemenea pe calc lui Mick fara yahoo mess si cu time limit ca asta a si muncit in asa zisa noastra vacanta. Acu' is oleaca mai bine, doar ma stii cum is. In toane okay-ish daca am cupii cat de cat ok. Fata recupereaza si a inceput sa pape si sa mai si rontaie intre mese. Sonia a slabit si ea dar la ea nu e asa de grav oricum si a reinceput si ea sa pape bine. Cam asta e povestea sa te aduc la zi

Mada fata nu platesc ca n-am de undi am cheltuit tot da' si tie

Sunisor fata daca ar fi cuminte n-ar fi ea T. Las' sa te faca sa simti ca ai cupil na E promisiune aia cu asteptatu' la aeroport? Cu bici sau fara tare mult m-as bucura sa-ti vad silueta draga si fatuca dulce a Theei!!!

Ioana felicitari pentru alaptat pana acum!! Si multa bafta la intarcat

Sursu imi pare rau sa aud de virusei si ca sunteti bolnaviori!! Multa sanatate si recuperare rapida va doresc si sa va reveniti la normalul happy go lucky care va caracterizeaza!

Anko vezi ca ti-a prins bine mustruluiala na ca ai scris huh! Fata imi pare bine sa aud ca incepeti sa va adaptati. Sa va fie de bine si sa fiti fericiti acolo!! Venim sa va vizitam ca se pare ca sunteti cam la 6 ore si ceva de condus de unde s-ar putea sa fim noi

Katalyna si voua sanatate

Mno atata m-a dus...

revin

Pupi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Referitor la ce ziceam mai devreme ca mergem maine in Herastrau: a picat, pt ca se anunta ploi si ne-am hotarat brusc sa mergem la Valcea maine, la parintii lui Cristi.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

Anko vezi ca ti-a prins bine mustruluiala na ca ai scris huh! Fata imi pare bine sa aud ca incepeti sa va adaptati. Sa va fie de bine si sa fiti fericiti acolo!! Venim sa va vizitam ca se pare ca sunteti cam la 6 ore si ceva de condus de unde s-ar putea sa fim noi

Pupi la toata lumea

Madalina , mami de 2 spiriduse

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-)

YES YES YES Say when say when!!!! Neaparat neaparat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am inteles ca zicea sun ca va fi spre 2 ani o explozie de cuvinte bebelicesti se pare ca a inceput bocanila il invata pe "bambu" sa zica "bird" la un moment dat. pana a invatat bambi a invatat baby umbla prin casa si zicea "berd" si tot azi a invatat ca pe bunica o cheama "lili" si ca dragos e tati. da' la intrebarea cum o cheama pe mami raspunde "mama" chiar daca imi stie numele are o voce atat de dulce

-----

Mami de + 15 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Miki nu am luat ce ia Botezatu, doar 2 sapt. + inca 6 zile capsula de slabit de la arpfarm.

FLO1980 Adica 20 de zile capsula de slabit de la arpfarm?
Si cum e? Da rezultate? Faci si ceva sport intens ori numai cu copii(ocupatie)? Mananci normal?

MAI3 esti gravi mamico?

ANKALAURA sa va priasca tara si ma bucur pt acomodare!

MADAMAXIM cum mai sunt fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

MAI3 tu postasei inaintea mea dar cred ca sunt chioara k nu am vazut!

FELICITARI MAMICO!SA AI O SARCINA USOARA SI PANA LA CAPAT!

Mergi la inceput