Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 9
babytza spune:
Neata mamici 
Monyca eu cand am zis ca esti la termen, ma refeream ca nu mai e bebe prematur in caz ca se naste ( parca asa retin din perioada odiseei) ca la 37 saptamani e deja considerat la termen.
Sper ca nu s-a inteles ceva gresit , nu iti doresc sa nasti mai devreme
Nerantula Valentina a avut o perioada pe la 1 an( a durat cam 3 saptamani) cand se trezea in urlete si numai in pat cu mine se linistea. Se pare insa ca la ea a fost din cauza pocnitorilor de pe starda , o speriasera rau. Abia trecuse revelionul si ramasese saraca cu traume. Noi avand dormitorul la strada , se auzea de parca le dadeau in pat langa noi
Insa a trecut faza aceea si apoi a inceput sa doarma linistita.
andy g si noi tot numai cu lapte adormim. Avem un bibe la 12.30 si unul la 4.30
Azi am avut trezirea la 6.30. Si acum m-am prins de ce asa devreme. Langa mine se construieste un bloc. Evident muncitorii vin la 6 si incepo munca la fundatie. Nu e un zgomot foarte mare (eu nici nu i-am auzit pana acum de oboseala) insa el ii aude si gata cu somnul. Cat au fost sarbatorile a dormit pana la 7.30.Azi insa ne-a dat alarma cum au inceput muncitorii treaba
bine ca mai au putin si termina fundatia
Nu de alta dar vine calcura si o sa las geamurile deschise . Daca ne trezim toata vara la 6.30 imi dau demisia 
Ada pup you 

Daca il schimbi inainte de a expira sau la schimbare de nume (cum o sa fac eu cand imi fac timp
) nu ai nevoie de fisa medicala.
Xor da , normal ca luni
Ca acum sunt inchise gradinitele
pupici si curaj 
, pana luni te imbarbatam mai bine ![]()
Laviniaaaa ce mai faceti ? Sunteti bine 

Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
Mihaela, multa sanatate Sofiei!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Mimihoo spune:
Monyca, felicitari! Sa ai nastere usoara si sa fie baietelul sanatos!
babytza, nu-ti mai da atata in cap cu ciocanul 
Si uitasem sa va spun ca avem poze noi ;)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
piolica spune:
'Neata!
Hristos a inviat! Ne-am intors si noi din plimbarile de Paste, a fost fff frumos unde am fost. Mi-a placut ca am fost in orasul asta de Paste, nu numai pentru oras cit si pentru ce simbolizeaza el, inainte de a se muta la Roma, papii erau aici, la Avignon.
Elsa a fost super in forma, mai ales in restaurante, dupa o masa 'super reusita' intr-un restaurant mai fitos, am cautat numai restaurante care aveau banchete ca sa o lasam pe Elsa sa se joace, alerge in voie pe banchete, ca pe scaun era jale, ea vroia tot timpul sa se ridice, sa plece, sa faca orice altceva.
o zi buna va doresc!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
felicic76 spune:
Adevarat a Inviat!
Ne-am intors aseara de la tara de la ai mei,plecati de vineri, a fost super bine pentru toata lumea, Vlad s-a acomodat repede, s-a jucat cu mielutii si s-a speriat de cocosi, a ignorat vitelul si purcelusii, se ducea sa se joace cu cainele, un ciobanesc
A ciocnit oua, a mancat ciorba de miel si drob dintre mancarurile pascale, eram pregatita cu niste pliculete de enterol, dar nu a a fost nevoie de nimic. A fost rasfatat de bunici, i s-a permis orice
S-a jucat in nisip si l-a parlit soarele pe nas si obrajori (nici prin cap nu mi-a trecut sa-l dau cu crema de soare
.
Vlad nu se trezeste deloc noaptea, a avut o perioada in care se trezea (masele, canini) dar pana sa ajung la el, adormea la loc. Doar daca face kk, trebuie sa-l schimb ca nu se suporta, deja cand ii trag pijamaua pe el adoarme. Nu se intampla des, pentru ca ultimul se intampla automat dupa ce-si bea bibele de seara.
Monyca: Sarcina usoara, atat cat a mai ramas, si o sa vezi ca te descurci. Nu o sa fie floare la ureche, dar o sa gasesti resursele neceasre 
gaia.nevia spune:
lui teo nu-i plac oua fierte.... doar de ciocnit...
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
Mimihoo spune:
Sofiei nu-i mai place galbenusul, le ciocnim, le curatam, le taiem cu furculita si vrea albusul ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
felicic76 spune:
Am observat ca lui Vlad nu-i placea textura galbenusului pe limba, scuipa cand il simtea ca se imprastie, asa ca i-l pun pe o bucatica de paine si mananca acum fara probleme. Albusul il mananca simplu, gol. Oricum, este innebunit dupa cas proaspat cu rosii, cam asta mananca la micul dejun, altfel ii mai dau patee, cascaval ras peste tartina cu unt, cereale (de adulti)cu lapte. II plac mult ochiurile si ouale moi, dar nu-i dau decat o data la doua duminici si atunci pentru ca insista tati
Nu-i place ciocolata
, deloc, nici alba, nici neagra, l-am incercat de Pasti cu niste oua de cioco, a scuipat. I-a dat tati mini-tarte cu fructe din comert, super proaspete si bune, nici pe astea nu le-a vrut. A mancat o bucatica de kiwi, crema a gustat-o si nu i-a placut.t Ramane la checul si cozonacul lui. ![]()
piolica spune:
wow, Felicia, cum maninca Vladut! Felicitari! Elsa a fost tare mofturoasa acum in weekend, desfaceam borcanele dupa borcanele, pe care evident le aruncam dupa, ca ea nu vroia mai nimic. Noroc cu fructele, painea si biscuitii, ca altfel nu stiu ce faceam. In schimb nici ea nu s-a omorit dupa ciocolata de Paste! Asta e bine!!!!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
gaia.nevia spune:
Noi am scapat fara ciocolata si anul acesta
spre fericirea lui TL.
Au fost insa de mare succes cozonacul, chiar si cel cu nuca, pe furis, pasca mea ornata cu frisca, si torturile, cel de ziua lui Teo si cel de ziua mamei mele, un excelent diplomat ornat cu iepurasi de zahar.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi