Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 10
gaia.nevia spune:
Feli, i-am dat si eu asa lui Teo, i-am pus galbenusul pe paine cu unt, si deasupra cascaval, deci chiar n-a stiut-n-a vazut ce-i... si daca ai fi vazut ce moaca a facut cand i-a ajuns galbenus in gura....
nu il mai incerc cu oua fierte numai sa nu mai vad mutra aia disperata.
Radu a mancat galbenus asa, de la mine din mana, fara probleme, si albus cateva bucatele, dar se vede ca prefera mai mult galbenusul.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
felicic76 spune:
Piolica: merci.... meritul este al lui Haplea
. Mananca bine si diversificat, plus chestii pe care eu cu greu as manca, spre exemplu morcovi fierti, daca se poate dimineata,pranz si seara
Ma bucur si ca mananca frumos: tine gurita inchisa, mesteca bine si trece mancarea de pe o parte pe alta, asezat, ca un batran
, nu mai folosim baveta de mult timp, nici macar la supa. Oricum, noi nu am avut probleme cu mancarea, nici macar cand era indispus de la dint: la el masa-i masa, frate!
In ultimul timp tot incearca smecherii: mananca cat sa-si astampere foamea apoi vrea jos din scaun. Atunci cautam o reclama si termina ce are in castron. Cred ca se plictiseste mancand si vrea inapoi la joaca. In nici un caz nu umblam cu castronul sau dumicatul dupa el prin casa, i-am interzis si D-nei Vio si vad ca functioneaza, Daca se enerveaza, il dau jos din scaun si in urmatoarele ore nu primeste nimic: nu stiks, biscuite sau fruct. Si la urmatoarea masa rupe. Asa mi-a spus pediatrul sa procedez, asa fac. Ba mi-a mai si atras atentia ca pe la 4-5-6 ani copiii au tendinta sa se constipe, datorita faptului ca se abtin daca le vine sa faca, nu vor sa paraseasca locul de joaca. Mai aveam pana atunci![]()
A inceput sa faca manifestatii la plecarea din parc, la tara a facut urat de tot cand l-am sculat din nisip, l-am lasat sa tipe si sa dea cu fundul de pamant si am plecat apoi de mana, mai mult tarandu-l pe sus. (taica-miu m-ar fi strans de gat "ca i-am suparat nepotul", mama a inteles , dar tot ii dadea apa la moara: il alinta, ii stergea lacrimile) s-a calmat dupa vreo 20-30 metri.
piolica spune:
Felicia sa stii ca 'haplea' e de apreciat. Multi pupiciei micului mincacios.
Elsa cere mnam-mnam mai tot timpul cind e acasa, insa la cresa nu, deci e clar ca m-a prins pe mine pe picior gresit si ma exploateaza la maxim. Oricum eu ii dau fructe sau paine, dar cred ca si astea-i taie apetitul. Merci ca mi-ai deschis ochii! Nu o sa-i mai dau nici eu decit daca a mincat bine. Altfel o sa astepte pina la urmatoarea masa.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
kllemi spune:
helau fetele![]()
ada problema sta in felul urmator...te duci la Udriste iti lasi vechiul permis, spui ca vrei sa-l schimbi ei iti fac o poza si-n doua ore te intorci sa-l iei...si fara nimic altceva (fisa medicala etc) 
feli dar mananca nu se incurca....si bun sfat ti-a dat pediatrul si bine ai facut ca te-ai tinut de el...noi manacm pe unde apucam...dar la fel procedez si eu daca mi-a zis ca nu mai vrea, pai nici nu mai insist
Amalia a ciocnit toate oualele lu' bunica-su...bineinteles ca si el sa pus la mintea ei si ia asezat cosul cu oua in fata...iar ea lua cate doua le ciocnea dupa care le punea la loc si lua altele ![]()
A mncat si ea un ou de paste (duminica)cu tot cu albus....a doua zi cand ne-a vazut pe noi ca manacma iar ou, a vrut doar albusul....eu stiu ce o fi in mintea lor
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
luminita2008 spune:
hello,
la magazinul ala de unde a luat Ada cioburile de le-a mancat toata saptamana trecuta, nu mai aveau, asa ca mie mi-au dat de duminica niste pioneze
. acum sa zic ca e mai ok, insa ma chinuie o tuse....
laura, sanatate multa parintilor tai!
kllemi, nush ce zici tu acolo, eu am copii cuminti, dom'le!![]()
![]()
lasand gluma, ai mei chiar sunt cuminti, ii mai apuca si pe ei, dar merge cu distragerea atentiei. inca
. e suficient sa ma schimonosesc in vreun fel cu o jucarie pe alaturi si gata. cateva minute bune se joaca cu jucaria respectiva.
eu am nr de tel pe mailul comun.
monyca.c, ma bucur tare ca ai scris, chiar ma intrebam cum mai esti, zilele astea! te pup si-ti doresc nastere usoara, ne gandim la tine si asteptam cu drag vesti!!

mimihoo, sanatate multa micutei!
feli, e extraordinar Falkone!
ma uimeti de fiecare data cand povestesti ce si cum papa. eu am doi mofturosi alaturi, mananca bine, dar cu distractie nene si TV (reclame, of course). dar nici eu nu alerg dupa ei cu lingurita, nu ma tin nervii, si daca chiar nu vor si nu vor, la fel, pana la masa urmatoare stam pe tusa.
xor, mimihoo, paula, ada, tinem pumnii luni pentru gradi. aaa, si sa nu ma uit pe mine, mda, ca si noi reincepem tot luni...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
am avut si noi o perioada, luuunga, vreo 4-5 luni, in care trezeau extrem de des. cam asa: fix la 30 min dupa ce adormeau seara, indiferent de ora la care ii culcam (devreme sau tarziu), plus de vreo 3-4 ori pe noapte (fiecare si in contra timp, ca sa am ocupatie). cam la fel faceau si la somnul de la pranz, dupa o ora se trezeau, ii mutam in pat la mine, cu mine, si mai dormeau inca 1,5h. eu am pus toata treaba pe seama dintilor, mai exact a premolarilor. cum au iesit astia, s-au linistit. acum avem caninii pe cap si iar au inceput trezirile nocturne, insa doar la Edi si doar vreo 2.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
noi in continuare avem muci. facem fix 3 saptamani de cand nu mai scapam de ei
. si culmea, 2 zile pare c-am scapat, 2 zile revin in forta
, nu mai inteleg nimic!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
aaa, sa va povestesc ceva: dimineata am avut show, de pe la 09 la 10, am zis ca nu se mai termina, Edi bazaia incontinuu. caninii, va ziceam...
.
ei bine pe mine m-a uimit tare reactia lu' fratica-su. statea lipit cumva de noi, daca ma miscam (ca m-am tot plimbat cu Edi in brate), venea dupa noi, nu ne scapa o clipa din ochi. la un moment dat, l-am pus pe Edi pe perna, pe picioare, in speranta ca asta il va calma, ca nu mai stiam ce sa-i fac, si a venit si Robi, s-a pus cumva lipit de perna aia, in fund, si a inceput sa-l mangaie pe frunte pe Edi!
zau ca nu mai stiam ce sa fac, pe care sa-l pup mai repede!! si-acum imi dau lacrimile cand imi amintesc.
abia dupa ce s-a terminat criza, a inceput si Robi sa se joace, in rest numai cu ochii dupa noi era....
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 aaa, sa va povestesc ceva: dimineata am avut show, de pe la 09 la 10, am zis ca nu se mai termina, Edi bazaia incontinuu. caninii, va ziceam... . ei bine pe mine m-a uimit tare reactia lu' fratica-su. statea lipit cumva de noi, daca ma miscam (ca m-am tot plimbat cu Edi in brate), venea dupa noi, nu ne scapa o clipa din ochi. la un moment dat, l-am pus pe Edi pe perna, pe picioare, in speranta ca asta il va calma, ca nu mai stiam ce sa-i fac, si a venit si Robi, s-a pus cumva lipit de perna aia, in fund, si a inceput sa-l mangaie pe frunte pe Edi! zau ca nu mai stiam ce sa fac, pe care sa-l pup mai repede!! si-acum imi dau lacrimile cand imi amintesc. abia dupa ce s-a terminat criza, a inceput si Robi sa se joace, in rest numai cu ochii dupa noi era.... Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
dragii de ei!

am data apa la soricei imaginandu-mi faza
kllemi spune:
vaaaiii lumiii
saracutzu Edi, imi pare rau ca-l supara canini, iar Robi un adevarat fratica ce sa mai zicem
....la noi mai trebuie sa sparga unu...ca restu se pare c-au iesit...de unde i-am asteptat 5 luni si ceva acum sau hotarat sa vina toti 
Dar la magazinul ala de cioburi, chiar nu ai mai avut si tu rabdare sa bage cioburi??
acum pe bune, le luase ada pe toate de Paste ![]()
...puteai sa mai astepti ca bagau marfa dupa Paste....ce nerabdatoare esti

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)