Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 11
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 aaa, sa va povestesc ceva: dimineata am avut show, de pe la 09 la 10, am zis ca nu se mai termina, Edi bazaia incontinuu. caninii, va ziceam... . ei bine pe mine m-a uimit tare reactia lu' fratica-su. statea lipit cumva de noi, daca ma miscam (ca m-am tot plimbat cu Edi in brate), venea dupa noi, nu ne scapa o clipa din ochi. la un moment dat, l-am pus pe Edi pe perna, pe picioare, in speranta ca asta il va calma, ca nu mai stiam ce sa-i fac, si a venit si Robi, s-a pus cumva lipit de perna aia, in fund, si a inceput sa-l mangaie pe frunte pe Edi! zau ca nu mai stiam ce sa fac, pe care sa-l pup mai repede!! si-acum imi dau lacrimile cand imi amintesc. abia dupa ce s-a terminat criza, a inceput si Robi sa se joace, in rest numai cu ochii dupa noi era.... Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
vai ce emotionant! si eu i-as fi luat pe pupat :)
Multumesc pentru gandurile bune, sper si eu sa-i treaca repede

piolica

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
piolica spune:
Lumi, cred ca au fost tare dragalasi, micutii de ei! Ce scumpi!
Ultimele cioburi le-am luat eu, d'aia nu ai mai gasit tu, eu credeam ca nu mai au nici piuneze, fir-ar! Sa stii ca eu am suferit cu tusea, mucii pina ieri la prinz (am stat pe homeopate, dar cred ca le luam aiurea, ca ba aveam tuse uscata, ba grasa...) cind mi-a trecut prin cap sa iau doua pastile de paracetamol. Iar acum sint ca noua, 'aproape', ca vad ca exagerez. Oricum, sint bineeeeee, nu am mai tusit de citeva ore, plus ca nu ma mai doare spatele, ca la mine asta era cel mai nasol.
Ada, tu cum mai esti? Sper ca nu ti-ai reinnoit stocul de cioburi....
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
nikolici spune:
lumi ce hunisori draguti, vezi mami cum o sa aibe ei grija unul de altul cand nu sunteti voi in preajma?Ai baieti mari ce mai, sa-ti traiasca si sa ti bucure sufletul mereu!
in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
Aaaaaa.... am uitat sa va multumesc ptr. rapsunsuri nerantula, babytza, lumi sper ca nu am uitat pe cineva...intr-un fel ma bucur ca nu suntem singurii agitati...dar pe de alta ma intristez ca nu stiu ce sa-i fac
lumi ma bucur ca la tine sunt cumiti...a mea cred ca face cat trei la un loc....stau si ma gandesc daca ai tai erau la fel de nazdravani si sa nu te prea intelegi cu ei (fiind si doi) cred ca o luai pe campii
...glumesc desigur 
In alta ordine de idei...o sa iti trimit eu nr meu de tel pe PM....din cauza motivului ca mie nu imi prea merge cal si drept urmare nu pot intrat pe nici un mail comun....a venit unu si mia spus ca trebuie resoftat...acum eu nu stiu prea multe...in fine
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
piolica spune:
Mimihoo,
you back! am vazut noile poze, tare dragalasa mai e Sofia!
Am pus si eu poze de la Avignon aici. Am stat intr-o pensiune de 'charm' cum se numeste pe aici, era o casa imensa din piatra a la Provence, iar camera noastra era decorata ca intr-o piesa de teatru.
nikolici spune:
xor zicai ca in 2 saptamani voi afla culoarea caruciorului samburelului ce-l port in pantec, insa din pacate va trebui sa mai astept nitelus.
Am prima morfologie luni la 11 sapt si cateva zile, nu cred ca o sa se vada mare lucru acum.Iar urmatoarea eco cred ca va fi peste o luna caci intre timp plecam in vacanta cateva saptamani, dar nu-i bai sanatos sa fie ca sincer nu-mi doresc neaparat o fetita sau un baiat.Imi doresc doar sa fie sanatos, fie el si scorpion.![]()
in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Mimihoo spune:
Piolica, multumim!
Am vazut pozele voastre; ati avut o vacanta minunata, iar Elsa e atat de mare si frumoasa
. Cand veniti in Ro? sper ca nu in prima jumatate a lui mai cand vom fi noi plecate ...
mai fetelor, lasati pionezele, luatri niste miere sa le indulciti, poate pleaca la ele acasa

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
nikolici spune:
pio superbe poze, foarte frumos oraselul.Elsa nu a tras de dna din camera fara cap?![]()
Si intrebare suplimentara: podul respectiv a fost vreodata terminat?
piolica spune:
Mimihoo, saru'mina! In Ro venim pe 14 mai, asa ca poate ne vedem daca ai timp. Eu vreau sa vad cit mai multi bobocei si mamici de bobocei, sper sa-mi si iasa!
Nikole, saru'mina si tie. Podul ala a fost distrus de apele Rhonului in citeva rinduri, asa ca l-au abandonat. Tot farmecul lui acum e ca nu leaga cele doua maluri ale Rhonului. Este fff cunoscut in Franta dupa un cintecel pentru copii, nu stiu daca Elsa a inteles ca noi chiar am fost sa-i aratam podul din ciontecel, cu toate ca noi ne-am straduit:)
Cit despre Dna fara cap, Elsa s-a multumit sa se ascunda dupa rochia ei si sa faca cucu bau!
Apropos, tu esti in Bucuresti dupa 14 mai? Ca sa o vad si eu pe tarancuta ta (am vazut pozele, e super tare. mama ce mindra e de ea) si sa te vad si cu burtica. Eu stau 2 saptamini, nu stiu exact cit o sa fiu la Bucuresti, dar sper sa ne vedem.
nikolici spune:
pio teoretic da, suntem in tara asta daca nu emigram in SUA de tot, Doamne Ajuta poate il conving pe al meu barbat sa ne caram din tara asta pt. un viitor luminos.![]()
Multumim pt. aprecieri.
Si noi stim cantecul cel faimos cu
Sur le pont d'Avignon,
On y danse, on y danse.
Sur le pont d'Avignon,
On y danse tous en rond.

.