Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 12
Nerantula spune:
Ma duc sa-mi iau rezultatele de la dry test, am niste emotii CAT CASA!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
luminita2008 spune:
feli, mimihoo, kllemi, pio, niko

. si eu sunt inca tare emotionata, e prima 'dovada' de dragoste, daca vreti, pana acum doar bataie pe jucarii, tras de par, bagat mana in ochi, de-astea....
kllemi, trimit PM acusica, abia astept sa ne vedem, sper sa tina si vremea cu noi
.
mimihoo, pio, vazut si eu pozele acum, aveti niste copile dragalase foc, acu' iar imi vine de duca, sa pun de-o fetita ceva....
pio, ma bucur ca esti mai bine. sa stii ca si mie tot cu paracetamol mi-a trecut. si cu sfantul Tantum Verde, care la mine face minuni de fiecare data. ma pregatisem cu penicilina, asa de rau era... la mine numai cu asta trece, sau trecea. din 2007 n-am mai patit-o, de cand am ajuns in spital cu perfuzii... brrr, nici nu vreau sa-mi mai amintesc.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici pio teoretic da, suntem in tara asta daca nu emigram in SUA de tot, Doamne Ajuta poate il conving pe al meu barbat sa ne caram din tara asta pt. un viitor luminos. Multumim pt. aprecieri. Si noi stim cantecul cel faimos cu Sur le pont d'Avignon, On y danse, on y danse. Sur le pont d'Avignon, On y danse tous en rond. in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
pai atunci ma tin de capul tau sa ne vedem! si pleci dupa in US!
daaaaa, asta e cintecelul, cu toate ca nu stiu cum dansau aia roata pe pod, ca nu e prea lat podul! :)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Ma duc sa-mi iau rezultatele de la dry test, am niste emotii CAT CASA! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
bafta multa, o sa fie bine! tinem pumnii!!
eu n-am facut Dry test-ul, nici de prim trimestru, nici de doi, poate ne spui mai multe cand ai timp. daca ti l-a recomandat dr, de ce, unde il faci... de-astea
o sa-l faci si in trim doi?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
piolica spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Ma duc sa-mi iau rezultatele de la dry test, am niste emotii CAT CASA! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
Tin pumnii sa fie bine!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)
nikolici spune:
nerantula 
in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Mimihoo spune:
Nerantula, tin pumnii!
Dar de ce il faci?
piolica, la fix, s-ar putea sa finm in Bucuresti!
nikolici, i-am spus sotului meu, sa ne mutam in Franta in Provence, si mi-a spus s-o iau inainte si sa-l chem si pe el ... na, poftim! daca nu era Sofia .. cine stie, poate ca plecam :)
lumi, sa vina fetitaaa! :))
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:
hello si de la noi
fata mea a dat trezirea la 07.00 asta dupa ce eu nu am dormit cam toata noaptea
Feli
am papaciosul, Crina mea ba sta sa pape ba alerg dupa ea, insa cand nu mai vrea ma opresc si eu![]()
Nerantula suntem alaturi de tine mami
LUmi tare dragalasi hunii

Mimihoo, Pio superbe poze 
revin
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
gaia.nevia spune:
nerantula
, tinem pumnii sa fie totul ok!
piolica, ma bag si eu la vizionat![]()
insanatosire grabnica si tie... pe mine, daca iti vine a crede, ma doare inca in gat... dupa 6 zile de antibiotic!!!!
Tusesc sec asa (din ala de risti sa faci si un pipi pe tine, cum te ia prin surprindere...) plus dureri de spate (junghiuuu) febra nu mai am... maine ma duc la homeopat sa vedem ce si cum, ca mie din carti nu prea mi-a iesit.... daca imi trecea cu antibiotic o lasam balta, dar vaz ca nu... nici urma.
lumi, superb, ce bucurie ti-au facut tie mititeii!
Si la Radu am observat asta cu muc la doua zile... Asa ca ii dau pulsatilla la culcare, doar din doua in doua zile. M-am smecherit.![]()
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Piolica, superbe pozele! Multumesc ca ne-ai dat ocazia sa vizionam
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri