Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 13
piolica spune:
Lumi, Angelynna, Ada, merci frumos!
Ada, dar ai incercat un paracetamol? Tu esti sigura ca nu e viral ce ai tu? ca daca e viral, sa stii ca antibioticele nu vor ajuta cu nimic! Eu am avut o noapte cam nasoala, m-am trezit transpirata fleasca, asa ca luni la prinz m-am oprit in prima farmacie non stop si am cerut paracetamol. Am luat doua direct in farmacie, iar intr-o ora eram mult mai bine. Am repetat figura aseara inainte de culcare si am dormit ca un bebe. Banuiesc ca la tine e destul de nasol, la mine a fost tuse cu muci si cu junghiuri in spate, care se accentuau si de la atita mers pe jos. Dar eu faceam pe viteaza si ziceam ca sint bine si ca granulele alea homeopate sint magice. Cred ca ar fi fost daca stiam ce sa-mi administrez.:)
l.e. Ada, ti-am trimis un PM, sper sa fi ajuns la tine cu bine, ca nu-mi apare in outbox.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Paula-Laura spune:
Buna!
Eu azi noapte m-am trezit de 3 ori pentru ca mergeam astazi sa ii fac analizele pentru gradi si am visat tot felul de tampenii
Xor inteleg perfect prin ce treci 
Mimihoo sper sa va treaca repede!
Ada eu ii pun tincturile in ceva mai multa apa -30-50 ml si ii las apa la indemana sa o bea. E singurul mod in care i le pot da. In putina apa incalzita, asa cum mi-a recomandat dosctotira, nu se poate ca fuge de lingurita/seringe ca de nu stiu ce...
Tara faza cu Pops 
Lumi ce draguuuut! 
ma bag la poze cat mai doarme piticul (i-am facut varza programul azi, ca in orice zi in care sunt acasa
), sper sa nu stea diseara pana la 12 cu noi ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Mimihoo spune:
Paula, noi maine dimineata mergem la analize pentru gradinita :)
sunt curioasa ce o sa-i iasa la copro .. e deja la al 4lea scaun diareic ... uof!
Multumim de imbarbatare!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Paula-Laura spune:
Piolica, superbe pozele!
Nikolici ai o fata cu lipici! Eu nu cred ca ea face toate nebuniile alea de care povestesti, nu vezi ce fata de ingeras are? ![]()
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Intrebare: are cineva cartea "Hot to talk so kids would listen" in format electronic si mi-o poate da si mie? (sau imi puteti spune de unde sa o comand in ro?)
sau aveti vreo alta recomandare legata de modul in care trebuie sa abordam aceste "mici crize" astfel incat sa nu devina mari? (literatua de specialitate, am citit toate sfaturile legate de modul de reactie, le-am apreciat, insa simt nevoia sa aprofundez aceasta problema)
poze
gaia.nevia spune:
A ajuns bine PM, am raspuns de pe mailul meu.
Si eu am zis ca e virala, de aceea am rabdat cu stoicism 5 zile de febra peste 39 si dureri de gat oribile. Cand am ajuns pana la urma la urgenta cu toti ganglionii umflati ca pietricelele pe mine, si cu susmentionata febra, tanti s-a uitat in gat si mi-a zis ca am foarte multe puncte de puroi, ceea ce inseamna infectie, deci antibiotic, pe care altfel nu mi l-ar fi dat, zice ea.
Cum eram la limita rabdarii, n-am mai comentat... stiu si eu? Poate trebuia sa fac un exudat, dar eram epuizata as fi inghitit orice imi promitea ca nu mai dardai toata noaptea si ca pot misca gatul.
Am luat paracetamol, in forma Coldrex MAx Grip, doar ala m-a scapat putin de febra...
Acum iau un antiinflamator puternic, plus pansament gastric plus antibioticul si ma duc sa ma ascund intr-un colt ca am cedat asa usor...
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Paula, de la Teora am comandat cartea, din pacate nu o am electronic.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
MImihoo si Crina a vut azi o incercare de diaree (noi am avut ieri si azi cu totii), i-am dat smecta si hydrasec in combinatie cu ceai de menta
, sper sa fiti bine
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Mimihoo spune:
ange, multumim! o sa-i dau si eu hidrasec, desi de data asta bea apa. Ii mai dau panadol/nurofen, debridat, enterolactis si bineinteles regimul de rigoare

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Paula-Laura spune:
Ada, mersi frumos
eu dadeam search dupa denumirea in limba engleza si o gaseam doar pe amazon &co
o sa o comand la teora
poze