Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 14
angelynna82 spune:
Mimihoo
ici multi sa va revenit, eu i-am dat hidrasec pt ca nu prea bea lichide (nici biotics sau enterolactis nu aveam in casa
), vad ca nu a mai facut kk...deja facuse de trei ori...ceea ce pt ea este un record
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Nerantula spune:
Am revenit ... rezultatul nu e rau .. se putea si mai bine, dar ma multumesc cu atat: risc sindrom Down 1/1169, risc sindrom Edwards 1/16112.
Lumi, dry testul e un fel de dublu test (adica se testeaza SD, SE), in plus se face si screeningul pentru surditatea congenitala non-sindromica (cica ar aparea la 1/1000 nou nascuti) si screening pentru fibroza chistica (cea mai frecventa boala ereditara grava, intalnita cu frecventa de 1/1000 - 1/2000).
Aa, si analiza se face pe sange matern uscat.
Ada, l-am facut in principal din cauza varstei si la recomandarea medicului ginecolog.
Multumesc mult de sustinere! 
Intre timp vad ca au cam disparut mucii lui Gruia, de ieri am oprit toate siropelele, cand inca erau foarte prezenti, iar azi au cedat de buna voie!
Asteptam sa revina pofta de mancare ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
gaia.nevia spune:
Paula, pentru carti in limba engleza recomad situl www.books-express.ro/" target="_blank">Books-express.
Am comandat, vine in cateva saptamani in functie de locul de unde le aduc si ei, si te scuteste de plata cu cardul pe varii siteuri.
La ei poti plati cu OP sau la livrare, si ti le aduce acasa.
Nerantula, eu nu am mai auzit de dry-test.
Am facut triplu test, si nici macar nu am stiut ca se poate testa pt fibroza chistica si surditate...
Inteleg ca e ok testul vostru din ce spui, Doamne ajuta sa fie totul bine pana la sfarsit!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Ada, dry-testul se face numai la Medsana. Preferam un numitor mai mare la valoarea riscului pentru SD.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
tzitziri spune:
Nerantula, eu am avut cu David 1:586 de Down si m-a urmarit numarul asta toata sarcina...
Dar pana la urma si ecografic se pot observa daca exista anumite indicii de Down..si daca nu exista chiar nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Ada, dry-testul se face numai la Medsana. Preferam un numitor mai mare la valoarea riscului pentru SD. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
Cand am facut triplu test la Teo am avut 1/1660, iar la Radu si mai mic a fost numitorul, din cauza corelarii cu varsta. Riscul standard ce bagau ei la Genetic Lab era 1/380, deci far away... daca se poate zice asa, cred ca poti sta linistita
Imi amintesc ca eram stresata de chestia asta cu surditatea, si la Genetic Lab mi-au zis ca nu se poate depista in sarcina... iata ca acum se poate. Oricum, ma intreba cineva daca ieseau prost testele, PCR-ul, ce faceam... Raspunsul meu este ca-i multumesc lui Dumnezeu ca a fost alaturi de mine pas cu pas, analiza cu analiza si ecografie cu ecografie, cu vesti bune, pana l-am avut in brate pe Teo sanatos.
Azi sunt tare emotionata, pentru mine marti dupa duminica de Paste e de fapt ziua in care am nascut, in care am devenit mama. Foarte emotionanta va ramane pentru mine toata viata aceasta zi, si in fiecare an de Paste imi gust si bucuria proprie, sau mai bine zis o celebrez, ca de gustat o gust zilnic...
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Muuh spune:
Nerantula eu am avut la Sindrom Down cu Dimitri 1:250, bellow cut down cu recomandare ferma de amniocenteza, am mers pe mana ecografistei si a medicului si a fost totul ok. Vezi ce zice si medicul tau despre rezultat.
JulyMorning spune:
Buna seara si Hristos a inviat!
Am intrat special sa-i spun Nerantulei ca mie la dry test in sarcina cu Maia mi-a iesit risc de SD de 1/98! Evident, am ajuns la amniocenteza si totul s-a terminat cu bine, pana la urma. De data asta am refuzat sa mai fac orice test de genul asta, doar in trim II am facut 2 ecografii in loc de una. Herghelegiu sustine ca dry testul are o acuratete de 95% si acu' m-a certat inngrozitor ca nu l-am facut. Eu una m-am linistit definitiv cu testele astea, pana la urma sunt statistici si nu iti garanteaza nimic. Eu zic sa stai linistita, cum zicea si Miruna medicul si ecografiile pot fi mult mai concludente 
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+
babytza spune:
Nerantula ma bucur ca au iesit bine testele
Nu te mai stresa, o sa fie bine puiul 

Bine ca au fugit mucisorii 

Noi azi am papat tare bine. La pranz a mancat un borcanel (meniul lunii ) apoi dupa nani l-am incercat cu mancare gatita si a papat un bol plin
Seara a papat si un borcan de fructe , plus cereale , grisine, painica
yupiiiii ![]()
nausicaaaa pe unde esti mami ? 

Joy, Cd ce fac burticile ? 

Lumi vaaai cat de dulci sunt 

M-am topit cat de frumos ai povestit 

piolica m-ai terminat in ce locuri frumoase mergeti
Super pozele !!! Pupici multi pentru voi 

mimihoo ce dulcica e Sofia 

Imi place rau in vesta aia mare ![]()
![]()
july pupici 
Cuscra draga cum ati petrecut de Pasti ? 

Babytza si puii
Valentina
David
anamona spune:
bine v-am regasit:) hristos a inviat!
am vazut pozici frumoase, cu o frumoasa tarancuta. Bunicul v-a facut o surpriza minunata: costumul e absolut senzational.
apoi am vazut o mica domnisoara in Avignon, Poilica, ca de obicei ne dati pe spate cu locatiile de vacanta, de fiecare date sunt inedite iar locurile de cazare sunt spectaculoase :)
julax, multumim de aprecieri, ne bucuram sa mai auzim ce mai faceti