Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 15
anamona spune:
ada, nikolici, unde gasiti voi lapticul Parmalat?
ma gandeam sa incep si eu sa ii dau, penru inceput in combinatie cu cerealele de dimineata....
Monyca.C spune:
Seara buna !!!!
Multumesc mult fetelor ptr cuvintele frumose, sunteti niste dragute, dragute Julax, Nerantula, Tzitziri, Babytza, Mimihoo, Felicic, Luminita, m-au emotionat puii tai frumosi ![]()
Nerantula, nu mai lucrez de o luna
, gata !!! mi-a ajuns !!!![]()
stai linistita, nu te stresa, bebe e bine acolo in burtica lui mami...eu am ales sa nu-mi fac nici un test, poate am facut rau, poate am facut bine, habar nu am...am decis cu sotul sa mergem cu incredere in Dumnezeu inainte si ce-o fi o fi, indiferent de rezultat, oricum pastram bebe..asa ca nu faceam decat sa am stres 9 luni de zile..alegerea nostra
pupici!!!!
vazut poze superbe la Piolica !!! si Elsa e o dulceata !!!
Nikolici eu am aflat ce ascund in burtica la 12 sapt
..poate poate se vede ceva...
37+ cu
NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
anamona spune:
Monyca, uau, cum a trecut timpul de repede. Iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare si o nastere rapida.
imi e dor de frumoasa Eva, ne-o mai arati la fatzuca?
pupici
piolica spune:
Nerantula, si eu zic sa vorbesti cu doctorul tau si sa nu te impacientezi, astea sint numai statistici. Si oricum tie ti-a iesit destul de bine comparativ cu ce spun fetele, si uite ce copii frumosi si sanatosi au avut! Multi pupici!
babytza, anamona, monica, multumesc frumos!
anamona, am vazut si eu acum pozele voastre, ce trendy e Thea! mi-au placut mult hainutele pline de culori (ale amindurora):):)!
si am vazut si pozele Andreei, pozele cu numele m, dar eu nu am recunoscut bobocica
sa ma bata cineva!!!!
Monica, sarcina usoara in continuare. Pina la urma v-ati reintors in Belgia? Am niste fosti colegi care locuiesc acolo si din cite mi-au spus le place foarte mult la Bruxelles.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
gaia.nevia spune:
am culcat un copil intr-un pat, si altul in celalalt pat (ne stiti pe noi, aia cu cinci paturi), cu mentiunea ca ambele paturi si ambii copii erau in aceeasi camera.
asa am avut seara TV, am bagat cu tati popcorn si seriale la greu, si acum am venit si eu in dormitor sa aleg cu care copil sa dorm noaptea asta...
cand, ce sa vezi, surpriza... Radu a fost asa dragut sa-mi elibereze patul lui, l-am gasit dormind imbratisat cu fratica Teo, amandoi in patul meu... probabil ma asteapta sa ma var si eu acolo 

ma culc repede ca prevad treziri dese din motiv de suturi.
anamona 
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia (ne stiti pe noi, aia cu cinci paturi) |
6 paturi, daca-l pui si pe ala pliant la socoteala

Noapte buna!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Nerantula spune:
Neatza!
Dau un biberon de lapte, cafea, ceai, pepsi si ceva cozonac.
In legatura cu dry-testul, azi merg la (noul meu) doctor .. nu sunt ingrijorata, stiu ca e statistic, imi dau seama ca nu e un risc mare, insa este, totusi un risc, chiar daca as putea avea 1166 marturii de la mamici fara nici o problema cu acest rezultat. Ca sa vedeti ca-s optimista, acum gandul amniocentezei e putin mai indepartat decat inainte de test. Ceea ce ma nelinisteste cel mai mult e varsta mea, ovulele fiind chiar mai batrane cu vreo 2-3 ani, avand in vedere ca am facut si o fertilizare in vitro cu o stimulare foarte eficienta ...
Ada, 5 paturi?? Dar stiu ca aveti! Cum a fost noaptea, pana la urma, care pe unde?
La noi a fost prima noapte fara plimbari
, poate si-a revenit, desi is putin sceptica .. S-a trezit o data la 3, a bagat tzitzi pe pozitie si a adormit la loc pe la 4, apoi trezirea finala la 6:30 
Pio, caut in urma dupa poze, ca am ratat ieri .. cand ai inseminarea?
Anamona, Parmalat Prima Crescita se gaseste prin super/hipermarketuri, fie la raionul de mancarici de bebe, sau la laptele UHT. Pana acum ii faceai cereale tot cu lapte muls?
Babytza, ce papacios ai acolo!
Bravo lui! Hai, veniti si pe la noi sa ne faceti pofta
Am vazut ca Gruia se indeamna la mancat cu alti copii, pe afara mananca uneori cubulete de fructe daca vede si alti copii, iar de Pasti s-a intalnit cu o verisoara papacioasa rau si asa a mai gustat si el cate ceva, cand o vedea pe aia mica infulecand ca lupul ![]()
July, Miruna, Monyca, Ada, Oana multumesc de raspuns
O sa fac si ecografii la Pop, sper sa fie bine pana la urma! Intr-adevar, nimeni nu poate oferi nici o garantie, dar macar mai minimizezi riscul .. eu nu as fi capabila sa merg pana la capat cu sarcina no matter what ![]()
Paula, eu am luat cartea acum ceva vreme de la Humanitasul din Auchan, dar se poate lua si de pe net, de la Teora, cred.
Bobocele de Mimihoo si Angelynna, sper ca sunteti bine azi si a fost doar o alarma falsa! 
Ada, cum te mai simti azi?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
Nerantula spune:
Am vazut poze de Piolica!
Te invidiez sincer, frumos si din plin!
Elsa e o scumpa delicata si cocheta, care seamana leit cu mama ei, ai o familie foarte reusita si se pare ca si o viata pe masura!
M-au incantat teribil pozele tale ...
neghinita
Nerantula spune:
Lumiiiii, m-a topit postarea ta! Iar ma gandesc cat de plina ti-o fi inima! Multa sanatate hunilor! 
Mucii sunt, se pare, si la Gruia, numai ca, de cand am intrerupt Mucosolvanul, nu mai curg, insa am scos cu batista o multime de urati grosi
care il inecau seara.
Si noi tot cu premolarii ne luptam acum, au tasnit 3, al 4-lea e pe drum, insa nu ma mai lasa sa ma uit .. poate de la asta o fi somnul rebel? 
neghinita