Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 16
claudinna spune:
neata!
multumesc de
!!
ce mamici matinale!!
Ada, esti mortala cu cele 5 paturi ale tale
abia astept sa vad cum ati dormit pana la urma![]()
Nerantula, sa dea DD sa fie totul bine pana la urma!! tu ai facut feritilizare acum?
Nerantula spune:
Claudinna, fertilizare am facut acum 5.5 ani, eram casatorita cu altcineva, cu probleme de fertilitate. N-a fost sa fie .. nici una, nici alta. Probabil legate ...
Vai, atat de tare imi place sa o citesc pe Felicic, mai ales povestind de Vladut. esti o mamica aleasa, stii?
Ai o incantare de copil, sa-ti ramana asa toata viata! 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
babytza spune:
claudina eu as vrea sa dorm pana lesin in somn....dar nu ma lasa piciul
Nerantula te astept cu drag sa se imbie unul pe altul, ca nu mancam mereu asa. Acum astea sunt zile excelente cand papa asa
Asa ca te astept pe la noi 
Ada ia zi maica, cum se doarme pe la voi ? Ca si eu sunt curioasa rau cum a iesit pana la urma ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
anamona prima crescinta am gasit numai la Mega Image, am cautat si in hypermarketuri dar nu am vazut.
babytza cum mai sa lesini in somn?![]()
![]()
Lesin eu de ras acum !
monyca ce ma bucur si eu ca am aflat vesti despre tine, iti doresc o nastere cat mai usoara si bb sa fie super sanatos sa va bucurati de moment.Cine o sa te ajute cu bebicii?
in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:

babytza, mortal! Da, si eu mi-as dori sa lesin in somn, de atata somn, o, da
...
anamona,
ca nu ti-am raspuns aseara, Prima Crescita am luat de obicei din Carrefour, de la raionul de bebelusi. Insa nu am mai gasit in ultima vreme, asa ca am luat numai Humana. Am impresia ca e si un pic mai ieftin, in orice caz cutiile de H au 450ml, iar cele de Parmalat numai 400...
Mai nou s-a deschis Cora la colt ca sa zic asa... si au avut oferte bune la laptic, si praf si lichid, si la multe altele vs. C4
de dormit... n-am dormit. Asta a fost "the other night" ca tot va ziceam ca Radu se trezeste noaptea si se plimba prin casa every other night...
Am dormit pana la ora 2... cand m-am trezit cu Radu peste mine. S-a foit ce s-a foit pana la 4, cand s-a dat jos... s-a trezit si Teo, din fericire doar pentru a se muta si el peste noi in pat.... asa ca eu cu Radu ne-am mutat in patul celalalt ramas liber... si iara ne-am foit si ne-am sucit, cu incercari de evadare, scancete, chicoteli, dat in leagan si altele... pana la 5 cand am adormit eu ca nu mai puteam.
Se pare ca si el cumva a adormit... si vai ce bine am dormit eu pana la 8, cand s-a trezit Teo si a inceput sa comenteze in surdina.
Tzup la el in pat, sa-l conving sa ma mai lase sa dorm nitel... nu prea m-a lasat, dar am zacut asa pana la 9 cand s-a trezit Radu si a si tasnit spre bucatarie bombanind pa-pa-pa-pa-pa-pa...
So... Radu a dormit de la 8 la 2, apoi de la 5 la 9. Asta-i somn??!!!
Iar eu care nu ma pot culca asa la 8... am dormit de la 12 la 2 si apoi de la 5 la 8. Teo insa a fost grozav, a dormit de la 7.30 la 8 dimineata, cu o singura intrerupere somnambula cand a schimbat paturile, si ma bucur ca toata foiala noastra de 3 ore nu l-a deranjat deloc.
Acum sunt mancati si devasteaza in mod organizat sufrageria.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Istoria celor cinci paturi e destul de haioasa... sotul meu care tine foarte mult la spatiu, uraste mobila, si-si dorea paturi suprapuse din copilarie - dar nu le-a avut, s-a gandit ce bine ar fi sa ne luam noi un pat suprapus de la Ikea (aka 2 paturi
) ca el vrea sa doarma sus, ca eu si asa dorm cu Teo si nu dorm cu el, iar dupa ce voi naste (eram gravi cu Radu) voi dormi cu bebelusul, etc, etc... si uite ce loc e in camera...
Zis si facut, am achizitionat patul, eu cu burta mea uriasa nu se pune problema sa ma fi urcat in cel de sus, iar TL a dormit fix de doua ori acolo, de lene!!! Se aseza in patul de jos, si adormea acolo, la TV, si eu ajungeam invariabil sa dorm pe canapea.
Dupa ce s-a nascut Radu am folosit eu patul de sus, si Radu, il alaptam acolo si multa vreme il si lasam sa doarma sau dormeam cu el acolo.
Asta pentru ca Te(r)o se cocota peste el in patutul de bebe, si-mi era frica sa nu ii faca ceva.
La un moment dat am aranjat si cealalta camera, unde nu mai aveam pat, patul nostru dublu il dadusem mamei de mult. Eu imi doream o canapea, extensibila, si l-am trimis pe TL la Ikea sa imi ia una.
Si s-a intors foarte fericit. Cu al doilea pat supraetajat, iata deci cum numar de paturi a sarit la 4.
Ca sa nu ma mai lungesc, Radu de cand misuna prin toata casa, n-are decat o obsesie. Sa se catzere pe scarile de la paturile de sus.
Asa ca, pentru a evita accidentele, am scos scarile. Ca atare ambele paturi de sus sunt inaccesbile, spre supararea lui Teo care avea voie sa se catzere acolo pentru a se juca cu diverse jucarii periculoase pentru Radu...
Unul a devenit depozit, sunt o gramade de lucruri inghesuite acolo, asternuturile si pernele, pentru ca daca nu le cocotz acolo le tarasc astia doi pe jos toata ziua, cartile mai pretioase ale lui Teo, ca sa nu le faca Radu praf, diverse jucarii "interzise", balansoarele, magarusul... cutiute cu masinute si alte prostii.
Iata-ma deci cu doar doua paturi, intr-unul doarme Radu, in celalalt Teo cu TL si eu sfarseam deseori pe canapea (canapeaua asta e ingusta, cu sezutul modelat in 3 parti, deci te trezesti ca sectionat dupa ce dormi pe ea nitel)... si mi-am cerut din nou canapeaua mea extensibila... (in plus cand venea mama sa doarma la mine, n-avea unde dormi, pentru ca ea n-ar dormi in pat cu copilul, mi-a zis destul de clar asta, din diverse motive de igiena si sanate trebuie sa fiu de acord cu ea) n-a fost sa fie, TL a mai cumparat un pat, de data asta simplu, si mi l-a pus mie in dormitor, aka in camera unde doarme Radu, in caz ca n-ati inteles nimic din ce am balmajit eu aici, nu-i nimic... e greu de inteles atata prostie... iar eu inca visez la canapeaua mea.... doreste cineva un pat? simplu? cu etaj? foetaj?
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anamona spune:
nerantula, i-am facut cerealele cu lapte muls pana acum o luna (pompam la pranz) - foloseam cerelalele bio de la Milupa, apoi am cumparat cerealele cu lapte inclus. Cum insa nu sunt multumita de continutul de zahar si arome, ma gandesc sa le folosesc tot pe cele bio cu lapte separat.
Ada, nikolici, nerantula multumesc de raspusuri - cautasem intial la carrefour si nu gasisem, incercam si celelalte variante
Nerantula spune:
Moama, Ada, deci eu ar trebui sa fie super-happy chiar si daca ar trebui sa fiu instalata definitiv in canapeaua din sufragerie, care are aproape 4mp (in forma de L)! Si de care fuge toata lumea, ca nu se doarme bine in ea, fiind sectionata din metru in metru (are 4 perne patrate cu latura de aproximativ 1m)
Ada, te compatimesc ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
Xor spune:
Buna dimineata si de la noi....in continuare fara treziri nocturne
Nerantula - consider ca valoarea e ok....mie dr m-a spus sa fac doar triplu test pt ca dublu test da f multe rezultate eronate.....
Lumi - tie medicul nu ti-a indicat dublu sau triplu test pt ca nu au indicatori pt sarcina gemelara....
Nikolici - la 12 sapt am aflat si eu ca am un cuculet
(asta ca sa ma faca sa uit ca eu eram sigura ca va fi fetita...care se va numi Karina Theodora
) asa incat, mai exista sanse...
Lumi
hunisorii iubareti....zilnic suntem surprinse de gesturile lor...ieri de ex mi-au dat si mie lacrimile cand am condus la usa musafirii, Mark s-a uitat dupa ei, apoi a impins usa sa se inchida, dupa care m-a luat de mana, a inaintat catre tatal lui ce se afla la o oarecare distanta si l-a luat de mana si pe el (cu mana libera
) si cu mine de o mana, cu tata de o mana a mers pana in camera unde ne-a dat drumul si si-a vazut de joaca lui...ceva de genul..."gata, musafirii au plecat, voi treceti in casa cu mine"
Iar astazi, s-a trezit dim si l-am luat sa-l alint putin...i-am spus "da-mi pup" iar maimutica mea (care nu e f vorbaret) a inceput sa repete "pup" dar cu toata gura si din tot sufletul....m-am topit toata....
Ada - aveti mute paturi...dar si spatiu![]()
![]()
Piolica - intru si eu acum la vizionat....multumim ca ne oferi ocazia sa ne mai clatim ochii