Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 8
Nerantula spune:
Ada, eu in 2008 l-am schimbat inainte de data expirarii, tocmai ca sa scap de fisa medicala; si nu mi-a trebuit fisa. Politia era in sediul vechi, pe Udriste.
Oana, o idee ar fi sa o intrebi pe femeia de la lumanari, ea sigur are astfel de info.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
Mimihoo spune:
neata si Hristos a Inviat!
Nerantula, pupam Gruia sa-i treaca raceala! Nu stiu ce sa spun de dormitul pe canapea, Sofia a inceput pe la 10 luni sa se trezeasca asa in touiul noptii si nu mai vroia deloc in patul ei. Si acum se trezeste la 3 o iau langa mine si doarme pana la 9 ... am tot incercat, nu de multe ori, dat fiind ora, si n-am reusit sa o culc inapoi
Sofia a inceput dimineata cu kk moale si febra .. sper sa fie un canin, dar nu prea cred. M-am saturat sa o doara burtica! nu e de la mancare ca nu amancat nimic care sa-i fi dat asa ceva. Ii dau nurofen si enterolactis.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
gaia.nevia spune:
ooof, e tare greu cand nu pot sa spuna ce-i supara.
Ce-i drept, si Radu se trezeste noaptea, cam una din doua nopti, si misuna de face sant prin pat... dar nu plange, nu cere nimic, si cum are doua paturi si un leagan la dispozitie, nu-i problema daca isi schimba locul, se mai muta uneori cu soarec si cu perna cu tot in leagan si doarme acolo.
Eu ma trezesc intotdeauna macar asa putin cat sa ma asigur ca nu se culca pe parchet, dar sotul nu simte aceste miscari si e foarte surprins cand gaseste copilul in alt pat sau in leagan...
La munte s-a mai culcat si pe jos, acolo era groaznic de cald in camera. Il mutam frumos inapoi in pat dupa ce adormea, dar repet, parfum este pentru ca nu plange si nu deranjeaza. Daca n-as avea somnul asa de usor, nici n-as sti.
Si acuma sa va zic una despre Teo... pe burtica lui o cheama Popps, si mai vorbim despre ea la persoana a treia, e un fel de joc, uneori destul de util, de exemplu se mai sacrifica Teo si mai mananca si ce n-are el chef (numa paine ar manca el de ex... nu si legume) ca sa-i fie bine si lui Pops....
Ei, si azi dimineata m-a trezit din somn (si nu e prima oara, s-a mai intamplat) sa-mi spuna ca o doare ceva pe Popps. M-am cam speriat, cum spuneam nu e prima oara, si nu am reusit sa-i pun intrebarile corect in asa fel incat sa inteleg sigur daca ii e doar foame sau e cazul sa-l duc la doctor.
Si asta cu doctorul e cu dus si-ntors, investigatiile la stomac sunt traumatizante.
Pana la urma mi-a cerut un lapte pentru Popps, si niste cozonac pentru el... si zice ca nu-o mai doare nimic pe burtica, ca avea o bubica dar a trecut acum.
Si m-a intrebat cum o cheama pe burtica lui RAdu. De fapt il intreba pe Radu, dar cum el nu poate intra in joc, i-am scornit eu un nume, o cheama Popper.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
tzitziri spune:
Ada, nu i-a trebuit fisa medicala. Tocmai ca l-a schimbat inainte de expirare
Nerantula, daca ma gandesc bine si David a avut vreo 2-3 zile acum cateva luni in care se trezea noaptea si era de neconsolat.El doarme cu noi deci nu era problema ca era ceva nou sa il supere...pur si simplu se ridica in fund si incepea sa planga....o data ne-am speriat asa de tare ca ma gandeam sa il ducem la dr sa vedem ce are, ca nu s-a oprit din plans un sfert de ora in toiul noptii.
Dar asa cum au venit crizele respective asa au si trecut....au fost total izolate.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Xor spune:
Multumesc tuturor pt incurajari
Babytza - luni incepem...
Nerantula - Mark mai face asa...da senzatia ca nu vrea sa doarma sau ca patul lui il sperie, atunci cand este f obosit....Gruia nu a avut un program mai solicitant in ultimele zile?
Xor spune:
Ce mai stiti de Lala, Alessia, Ratonelu??? Nu au mai scris de mult timp si ele erau intr-o vreme destul de active.....
Nerantula spune:
Xor, chestia asta coincide cu data debutului racelii, dar nu reusesc sa fac o legatura ... altceva nu s-a schimbat ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
gaia.nevia spune:
Xor, iti tin pumnii!!!
Si noi reincepem luni... cu mama mai stresata decat copiii...
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
andy_galro spune:
Neatza! Hristos a inviat!!!
a trecut si Pastele....cam repede dupa parerea mea...eu deja lucrez azi si cu toate ca am dormit ceva mai bine in weekend-ul asta, am o oboseala in mine de nu va pot povesti.....
vad ca va plangeti de somnul bebeilor......Andrei inca se trezeste cel putin de 2 ori pe noapte si nu il pot consola decat cu lapte....cum se trezeste striga: aaate, aaaate.....e singura modalitate prin care adoarme la loc...daca nu-i dau laptele plaaaaaangeeeee si urlaaaaa pana se ineaca si tot nu adoarme la loc....si mie sincer nu mi se pare ok....plus ca pe mine ma termina trezirile astea...zici ca sunt daca ma vezi....
Mimihoo spune:
Daa, si noi suntem stresati din cauza gradinitei ... sper sa se rezolve cu burtica repede
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei