Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 7
julax spune:
Monyca,mai e putin pana la marea intalnire,am asa emotii cand citesc ca trebuie sa mai vina cate un bobocel,e asa frumos...Nastere usoara!Ioana tuseste latratorTuse de asta n-a mai avut,mi se pare mai aiurita decat cea productiva,of!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Nerantula spune:
Monyca, ce vesti extraordinare!! Aproape ai ajuns la termen, Eva e o scumpica papacioasa, te-ai intors in Belgia! Super! Iti doresc sa-ti fie cat mai usor si asteptam in continuare, cu sufletul la gura, vesti de la tine ... mai mergi la munca?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
Nerantula spune:
Eu nu inteleg ce se intampla noaptea cu Gruia, de ce schimbarea aceasta brusca! Pana acum se trezea, scancea sau plangea, cum simtea tzitzi se calma, sugea si adormea la loc ... acum incepe sa se foiasca in somn, plange, daca ii ofer tzitzi ma impinge cu putere, se agata de mine si imi arata usa, nu vrea altundeva decat in canapeaua din living! Daca ne asezam acolo, accepta tzitzi si adoarme dupa ceva vreme. O trezire dinastea dureaza mai bine de o ora, dar nu inteleg!
Corrina spune:
Hristos a inviat! si de la noi.
Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 18s3z
Mihnea se face mare Gargaritza
tzitziri spune:
Multumesc de raspunsurile legate de botez...o sa ma interesez daca biserica are preturi afisate si daca nu o sa ii dau cat cere..desi mi se pare aiurea cerutul asta de la obraz asa ca nu suntem la piata.Dar in fine...
Monyca, nastere usoara si sa va fie bine de la inceput in formatie de 4
Nerantula, l-o fi speriat ceva pe Gruia la el in camera?e ceva nou (o jucarie, un dispozitiv ceva) care in loc sa ii placa il sperie?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Eu nu inteleg ce se intampla noaptea cu Gruia, de ce schimbarea aceasta brusca! Pana acum se trezea, scancea sau plangea, cum simtea tzitzi se calma, sugea si adormea la loc ... acum incepe sa se foiasca in somn, plange, daca ii ofer tzitzi ma impinge cu putere, se agata de mine si imi arata usa, nu vrea altundeva decat in canapeaua din living! Daca ne asezam acolo, accepta tzitzi si adoarme dupa ceva vreme. O trezire dinastea dureaza mai bine de o ora, dar nu inteleg! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
daca vrei, si daca poti, fa o singura incercare. Culca-l de cu seara pe canapea, si lasa-l acolo. Daca nu ai treziri, mai incearca si in alta noapte, apoi poti sa-i duci canapeaua la el in camera...
Ma rog, nu mi-o lua in nume de rau, ca nu vreau sa decorez pe la tine prin casa, e doar o parere!
si nopti cat mai linistite, cat mai curand!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Neatza si o galeata de ... sa combatem ploaia de afara.
Azi vroiam sa ma duc la politie, sa-mi schimb permisul, care va expira luna aceasta. Cand ce sa vezi, m-am trezit la Venetia. Pai cum ajung eu in Pipera, tocmai din Venetia, si nici barca n-am... (inchiriez una... Nocom... este?)
Apropos de asta, daca si-a schimbat cineva permisul doar pt ca expira, dar inainte de a expira, sa-mi povesteasca si mie experienta, multumesc!
Gaia, muma pentru voi:
tzitziri spune:
Ada, soacra'mea si-a schimbat permisul acum vreo 2-3 saptamani (maxim o luna).Nu a fost coada si i l-a dat in 2 ore pe cel nou.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Nerantula spune:
Oana, asta ar fi cea mai la indemana cautare, dar nu s-a schimbat nimic din ce as putea observa eu. Locul din canapeaua din living pe care il doreste este cel in care il alaptez ziua. Seara adoarme fara probleme in patul/camera lui, spunem povesti, sta la tzitzi, il las cu muzica in surdina uneori ..
Ada, dupa ce adoarme in living, ramane acolo, insa in max jumatate de ora se trezeste din nou si iar vrea la plimbare .. fara sa il mai multumeasca nimic Nu-l pot culca de seara acolo, ca stam noi dupa ce adoarme el la un film, internet ceva.
Multumesc de idei!
Sper sa fie doar o faza, ca daca il tine asa si cand plecam prin alte parti, nu prea as putea sa-i fac turul unui hotel noaptea, de exemplu .. am incercat sa il las (nu singur, cu el, mangaiat, imbratisat, dar nu plimbat) sa planga poate renunta, insa e din ce in ce mai grav, cred ca ar putea plange pana dimineata.
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Ada, soacra'mea si-a schimbat permisul acum vreo 2-3 saptamani (maxim o luna).Nu a fost coada si i l-a dat in 2 ore pe cel nou. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
inainte de data expirarii? as vrea sa stiu daca pot fara fisa medicala, in lege asa scrie dar nu e destul de clar...
Gaia, muma pentru voi: