Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici
Ne-am adunat si noi de pe drumuri din vizita Ne-am distrat tare bine. Mai era un bebic de 1 an si 3 luni Un dulce pustiul A papat soricelul meu si fructele si o bucata de copan de pui la gratar nu mai spun de grisine , biscuiti , cereale. Iar acasa la nani, a baut si lapticul

Niko wooooow, e superba tarancutza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laura imi pare tare rau de intamplare Sanatate multa

kllemi la noi nu e bazaiala, ci de-a dreptul urlete Ma omoara cu zile cand face asa. Are niste decibeli...jur ca stie tot parcul si nu numai cand face asa E inconfundabil soricelul cand nu ii convine ceva

Xor maine incepeti ? Va tin pumnii, o sa fie bine sunt sigura

Nerantula uffffff cati muci mai aveti mai mami ???? Nu mai scapati de ei ....
Iar tu, ia si papa, ca ai unde sa pui

Angelyna felicitari pentru kk la olita !!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi si la noi sunt urlete, mai merge uneori cu distrasul atentiei dar cateodata ma si paruie

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumesc fetelor...miercuri sau joi merge la control si sa vedem ce zice dr.,mama e mai bine..oricum pe ea nu o intereseaza persoana ei,adica rabda si tace..tatal meu e pe primul plan.

Kllemi,Alexia sta agatata de piciorul meu pana ma duc unde vrea ea..altfel se pune pe plans.
In ultimul timp e jale:nici la toaleta nu pot merge:singura solutie e sa o pun in scaunul de masa si sa-i pun Pocoyo,da nu oricare ,daca nu ii place se pune pe marait si-si astupa urechile,asa ca eu caut pana gasesc,apoi fuug la baie si ma cronometrez i cat timp tre sa ies

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

hmmmm.... zici tu Kllemi, ca se smiorcaie? Sa-l auzi pe RAdu cand ii iau periuta de dinti dupa ce freaca gresia cu ea... zici ca a luat foc si vin pompierii.
Periuta e doar un exemplu, face asa la orice nu-i convine, fie ca incerci sa-i schimbi putin directia in parc, sa-l dezbraci, sa-i pui pampers sau sa-i iei biberonul gol.
Simpatic baiat. Ta-su nu-l mai suporta.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna seara fetelor si Hristos a Inviat !!!

Nu am mai intrat de fff mult timp, dar sunt la curent cu aproape toate ...

Felicitari din suflet tuturor viitoarelor mamici frumoase, m-am bucurat in liniste alaturi de voi ..Nerantula, Nikolici, Joy, Abe..sarcini la termen va doresc si bebei sanatosi si frumosi !!!

Noi suntem bine, va scriu de pe meleaguri straine, din nou la Bruxelles, din nou de unde am plecat

Eva creste, e o zburdalnica, mananca foarte bine, chiar cateodata ma sperie cat papa...alearga non stop, rade, ne certam parte in parte atunci cand ridic degetul la ea, mi-l ridica si ea pe al ei incruntandu-si sprancenele..ce mai..cred ca ies scantei mai incolo..doar la tata'sau tace si nu comenteza

Eu ma simt bine, ca o elefantica, ma misc greoi si abia astept sa scap, mai am asa putin...avem emotii in ceea ce o priveste pe Eva, cum o sa-l primeasca, cum o sa se poarte cu el ...cum o sa ma descurc cu amandoi pici mici.. nici nu vreau sa ma gandesc...

pup u all si va citesc cu placere aproape in fiecare seara dupa ce Eva se baga la nani :)))))

37+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Monyca yupiiiii ,ai ajuns la termen !!!!! Ce putin mai este pana vine bebel Nastere usoara si un pui sanatos si papacios !!! Abia astept vestea cea mare Sa ne anunti si pe noi Cand ai DPN ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Monyca cat ma bucur ca ai intrat cu vesti, urmaream odiseea de flori de liliac...poate poate vreo veste despre tine. Nastere usoara, bebe sanatos, mult laptic, numai bine. O am pe frumoasa Eva si pe tine cat si pe Nicolas
Te vei descurca de minune cu doi pui

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Babytza,multumesc pentru parolaMa bucur ca v-ati simtit bine,simpatic foc pupaciosul vostruAnamona,am vazut pozele,superbe,mda,aparat profesional,protagonisti frumosi,poze superreusiteClaudinna,cred ca te gandesti la bb2,lasa ganurile si treci la fapteAngelynna,felicitari pentru performanta la olitza!Ca sa ma laud si eu,Ioana nu mai face de cateva luni bune kk in pampers(bine ca ea e constipata de fel,asta e alta poveste).Am vazut ca mai sunt si alti bobocei constipati,i-am dat si eu siropel de la hipocrate,nu stiu ce sa zic,parca nu am vazut efecte spectaculoase,acum incerc mai mult cu seminte de in macinate dimineata(inainte de masa) si seara,cu iaurt,parca e mai bine.Andy,sanatate multa parintilor!Greu e sa-i vezi neputinciosi...Kllemi,Ioana tipa si ea cand ii iau un lucru cu care nu are voie,de exemplu dupa ce o spal pe dinti,se spala si ea,dar vrea sa plece cu periuta in camera,nu o las,incepe sa bata din picioare si sa tipe,ma cobor la nivelul ei,ii spun ca venim mai tarziu si ne spalam din nou si intelege(de cele mai multe ori).Daca e vorba de altceva mai merge cu distragerea atentiei.Nikolici,foarte frumoasa tarancutza,superb si costumul!Xor,sper sa se acomodeze usor bobocelulIoana avea in seara asta 37,8,nu i-am dat nimic,acum pare sa nu mai aiba nimic,doarme,dar a tusit sec o data,de fapt o combinatie intre sec si productiv,Alex deja tuseste identic ca TL,mda,capricioasa primavara,iar mie nu-mi place tusea deloc.Cui ii place,nu?O noapte linistita!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Babytza, Angelynna

multumesc mult ptr urari, asa e mai am asa putin, cateodata simt ca nu ma pot, ma misc f greu, ma ridic greu, Eva ma cheauneste, vrea atentie, chiar in momentul asta am nist arsuuuuuuuuri de mooooor stau si ma gandesc cum o sa fie cand ma va vedea cu baiatul la san sau in brate, cred ca va trage de mine pana am s-o iau si pe ea..o s-o iau cu siguranta :) ea pe un brat, el pe celalalt..dar ce fac cand alaptez ????

Babytza termenul este pe 29 aprilie dar simt ca o sa fie mai devreme, nu stiu de ce...

Anglynna sunt la odiseea de liliaci dar sunt asa lenesa la scris....;

37+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...

Mergi la inceput

Julax si Crina mea e cam constipata...nu prea mai reusesc cu siropelul acela, am sa vad ce zice dr ei si sper sa fiti bine

Monyca sfaturi nu am da' macar te imbarbatez putin

va pup cu drag pe fiecare in parte, ma duc la somn ca mi's rupta

Mergi la inceput