Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Niko - ai o tarancutza minunata...frange inima oricui
Lumi, Nerantula - multumesc pt incurajari...Doamne Ajuta sa fie bine......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Multumesc pt aprecieri la dra tarancutza.A primit de la bunicu care este foarte foarte mandru ca e banatean, un costum popular facut special pt a lui nepotica de o batrana dintr-un sat de pe acolo.Va dati seama ce surpriza ne-a facut, iar Karinutza i tare mandra in el.

xor cum sa te alin?Cum sa-ti spun ca o sa fie bine si tu sa ma crezi pe cuvant?Eu va tin pumnii stransi si te rog sa ne tii la curent cu acomodarea lu Mark.Tie o imbratisare calda!

angy sa lasi kk mami data viitoare in oala, sa nu mai faci Crinuta sa planga.

nerantula sanatate puiului.Zici ca ai mancat mult, eu nu am putut si imi e greata de mor de o zi.

in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nicolee superbaaaaa Karina

Va multumesc mult pentru raspunsuri Nicole, Tzitziri, Nerantula.
Uneori e si tzitzi de voie buna..sau conectare cu baza..dar de o saptamana nu stiu ce are....eu ma tot gandesc ca de la dinti ..ca baga mereu mana in gura..si e si agitat..parca are librici..ca de asta s-a lovit si la ochi

Asta seara a mancat drob..i-a placut mult de tot..a bagat la greu

Sper sa treaca mai repede perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

niko ...fara cuvinte

lumi si eu ma gandeam la asta..sa schimbam nr. de tel...noi ajungem in parc sa zic in jur de ora 17...deci, apucam sa stam macar o ora

angi ...lasa domne kk la copil....sa vedem ce face cu el .....oricum sti ca ma roade rau invidia pe voi ......apropo ai gasit ceva de lucru ??? si eu sunt in cautari

xor tin pumnii, stransi...sa se acomodeze cat mai repede

nerantula oooffff...imi pare rau ca si acum are muci...cat ave-ti de gand sa o mai tine-ti asa??...aaaaaa???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Azi am fost la ai mei...tatal meu a cazut,s-a lovit la genunchi,exact la piciorul cu probleme,mama s-a chinuit sa-l ridice si a facu intindere musculara..unul intr-un pat .unul in celalalt:(..mama e un pic mai bine ,da' tata cred ca va trebui operat la genunchi:(

Babytza vazut soricel superb

Niko cat ma bucur ca ati rezolvat cu adormitul de seara...tarancutza e frumoasa foc

lumi,ange va

xor tin pumnii sa fie bine

nerantula off sa va treaca si voua cat mai repede

julax ma bucur sa te citesc

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Niko, Kllemi ma "bate" gandul sa il las, insa nu garantez ce va face

Vazut o tarancutza frumoasa foc, sa iti traiasca mamico

Kllemi inca nu am gasit ceva permanent da's in cautari

Cristina poate fi si de la dinti

Laura multa sanatate parintilor tai

Xor capul sus, se va acomoda puiul la cresa

Nerantula sanatate puiului mic

Apropo de muci si raceli, la Crina a functiionat fff bine kitul de la Hyland's, pic de muci nu mai are de ceva timp

Asta seara abia a gustat ceva, nici afara nu prea a stat, poate maine va fi mai frumos

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Am si eu o intrebare, intrebatoare: si copii vostri sunt la fel de marariti si smiorcaiti cand nu le convine ceva???....ca pe mine ma disperat...a iau pe campii...daca nu ii dai ce vrea, daca nu te duci unde vrea ea, daca nu o lasi sa faca ce vrea etc..incepe si se smiorcaie...dar chestia asta se intampla numai in casa...afara nu face asa ceva....ma enerveaza rau bazaiala asta ...si am impresia ca asta o face numai cu mine...ca daca o las cu soacra-mea nu face asa, decat daca este foarte obosita

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Andy.p imi pare rau pentru parintii tai...ce ghinion. Multa sanatate

Nerantula sa scapati repede de mucisori

Babytza am uitat sa zic..vazut pupaciosu

Ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Uof, Laura, imi pare rau de necazurile tale, iti doresc sa se faca bine cat mai repede si mai usor parintii tai!
Ange, kitul de la H e pentru copii mai mari de 2 ani, nu am indraznit sa i-l dau acum

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Kllemi, Gruia plange pana la epuizare daca nu fac ceva ce vrea el, foarte greu merge cu distrasul atentiei, explicatiile inca nu ajung la el si, chiar daca ar intelege, in momentele acelea nu conteaza; insa incerc sa nu cedez in timpul crizei, desi mi-e foarte greu. Uneori se linisteste la tzitzi, dar nici asta nu mai merge acum, trebuie sa vin cu ceva chiar interesant in compensatie ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput