Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Intrebare intrebatoare:cat dau nasii preotului la botez?

Cat cer ei, cica e taxa de biserica! Acum depinde de biserica!Unii dau mai mult decat se cere ca taxa, dar parerea mea ca taxele in Bucurest au ajuns nesimtot de mari.Ex nunta: 10 buli, botez 5 buli.( vorbesc de cazulrile noastre), nasii nu au mai dat nimic in plus.

in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

babyboy cand K cere mult sa suga e clar ca se petrece ceva, o doare pe ea ceva, dintii, burtica sau altele care de multe ori nu le dibuiesc.
Ma gandesc ca Raducu mananca de fel, deci e ceva daca acum e altfel, poate inca cresterea dintilor il enerveaza.Pupici back lu Raducu!

laura ca vroiam sa-ti raspund la o intrebare care mi-a fost adresata de catre tine acum ceva timp, am citit-o atunci si am uitat sa-ti raspund.
Karina adoarme repede, asta daca nu o bag in pat mai devreme de cat ar trebui.Vremurile alea cu fatzaiala dinainte de somn s-au dus Doamne Ajuta.Insa trezirile de noapte inca persista si sunt multe, insa sunt convinsa ca o sa incep sa ma plang de obiceiurile de alta data, atunci cand o sa o intarc.Uff ce teama imi este de clipele alea!

in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

helau fetele ...gata..nu mai pot de burta..am bagat ca o sparta.....de fapt nu am mancat mult dar am mancat din fiecare cate putin, si daca le amestec ma umflu de zici ca sunt in 4-5 luni

tzitziri o sa iti raspund si eu la fel ca NIKO depinde de fiecare biserica....fiecare preot cere cat considera el..dupa bunul lui plac...de ex. la noi au dat nasii 2 mil. si ptr. ca in acelasi timp au mai fost inca doua botezuri, la fel au dat si nasii celorlalte botezuri

babytza la fel face si galusca mea ...daca cineva ii cere un pup...bineinteles ca nu ii poate lasa nici pe ceilalti din camera nepupati...vine la fiecare din camera si se intinde cu boticul sa fie pupata ...iar eu cu ta-su daca ne vede ca ne pupam incepe si rade si vine intre noi sa nu mai continuam prea mult ...gelozia domne

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Niko offf imi pare rau de lovitura, eu de obicei nu ii mai las jucarii, sa nu aibe pt ce sa se certe, insa nu reusesc de multe ori

Oana nasii nostri au platit la botez 300ron la biserica...atat a cerut preotul

Crina a facut iarasi la oala dar a plans insa cand am aruncat kk

acumm mananca salata de ceapa(preferata ei)

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Claudinna - la Neamt am fost
Babytza - un dulce soricelul
mamidestefan - lucrurile au deviat pt ca tu nu ti-ai ales cum trebuie cuvintele pt a exprima exact ce vroiai sa spui probabil....
Ange -
Niko - inca 2 sapt si poate afli culoarea caruciorului....Mark nu tipa cine stie ce dupa jucarii dar musca si pisca ingrozitor....sunt in continuare disperata...si vanata
.....mai avem fix o sapt pana la inceperea gradinitei

Mergi la inceput

Vi-o prezint pe:
Tarancutza lu' mami frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mussete you back!

kllemi, si noi schimbam locurile de joaca f des. cel mai mult ne place, sus, langa aleea principala, langa fantani. noi iesim in cursul saptamanii de la 14 pana pe la 17-18 si in we cam dupa 15 sau daca e si tati acasa, in 2 reprize. cel mai bine e sa ne auzim la un tel ca sa ne vedem, altfel nu e nimic sigur niciodata.

paula, multumesc mult ptr raspuns!

babytza, imi pare rau de intamplare!
cat despre soricel, e mortal!

julax, multumim ca v-ati gandit la noi!

vazut tarancutza superba!!!!

xor, fii barbata! tre' sa fie bine.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Oana, depinde de biserica. In unele locuri se cere taxa, am auzit de 7 milioane, de 5... de 4...

La biserica unde au fost botezati copiii mei, nasii au intrebat care este taxa, si preotul le-a raspuns foarte frumos, ca botezul pruncilor e ceva pe care nu se poate lua taxa si sa lase pentru biserica, daca doresc, cat doresc.
Au lasat catre 3mil de fiecare data, plus ca eu cumpar icoana sfintita de acolo de cate ori merg... iti e clar ca merg cam rar!!!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Adevarat a Inviat!

Am ajuns si noi azi din deplasare, o deplasare foarte ghiftuita, cred ca o sa ma fac cat o balena sarcina asta. O sa incerc de maine, fiind luni, sa mananc mai putin, mai rational, ca deja am intrat in depresie pe tema asta.
Gruia e tot racit, tot il ineaca mucii, noaptea tuseste, nu face febra, insa e destul de deranjant pentru el. Si mananca prost, de fructe nu se mai atinge, iaurtel foarte putin, doar carnea e acceptata. Zilele astea a stat destul de mult pe afara, l-a prins putin soarele in obraji, iar acum trage tot timpul spre usa, numai pe afara ar sta.

Xor, fii curajoasa, mami, o sa fie foarte bine pentru Mark sa interactioneze cu alti copii si, dupa o perioada mai greusoara la inceput, se va obisnui si ii va face placere ... va doresc un inceput de gradi cat mai soft!

Cristina, nu stiu ce sa zic, de ce face Raducu asa, a avut si Gruia o perioada asemanatoare, din juma in juma de ora ma tragea de tricou, noaptea eram pe metereze .. acum nu mai e chiar asa. Uneori am senzatia ca daca nu l-as mai invita eu la tzitzi, s-ar indrepta lin spre intarcare, desi s-ar putea sa ma insel si sa fie vorba doar de dificultatea de a suge din cauza secretiilor in aceasta perioada cu raceli.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ah, acum am vazut, e superba tarancuta!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput