Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

copilul meu musaca...musca tare...pe oricine si oricand cu si fara a fi provocat....am incercat toate modalitatile gandite de mine (va dati seama ca nici mie nu-mi convine sa fiu vanata toata)...m-am plans chiar si la voi si am cerut un sfat......ma pun in pielea respectivilor parinti (ma simt cu musca pe caciula) cred ca si Mark va musca la gradi......va rog sa ma credeti ca am incercat TOT ce am gandit de la vb frumos pana la urlete (de durere) pana la pedepsit (pus in patut si lasat sa planga).....nu am solutie.....ajutati-ma nu vreau sa-mi faca alti parinti plangere cum nici mie nu mi-ar conveni sa-mi vina copilul muscat sau lovit acasa.........

si andrei a avut o per scurta cand a muscat ,,,noi am vb f mult cu el si vad ca a inteles
mult succes mamico sunt sigura ca v-a depasi rapid momentul,,ai sa vezi ca o sa fie bine cu ajutorul vostru

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

la multi ani! raducu de cristina
lumi:sanatate multa micutilor huni pretiosi

andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

si Vlad incepuse sa mushte... cand nu-i convenea ceva, cand vroiam sa plecam din locul unde eram... inhata mana cu care il apucam cu cei doi incisivi centraliu si lasa urme.... intorceam mana si-l mushcam si eu, controlat, dar infigeam dintii, sa simta si s-a potolit. Nu a mai muscat nici cand a avut si canini si premolari.

Fratele meu: el avea in jur de 2 ani, eu 8, sora mea mijlocie aprape 11 cea mare peste 12 ani; ne mushca la sange pe toate, cu sau fara motiv, mama educatoare avea metode. I-am luat-o nitel inainte si marturisesc, cu rusine, ca l-am articulat peste ceafa si nu mi-a mai venit randul cam a treia oara de la hotarare (noi trei faceam sedinte, eram toate trei impotriva parintilor si a "printului"): s-a vazut pocnit peste ceafa de toate trei si s-a potolit instant.... probabil mama a povestit prietenelor ei educatoare ce metoda exceptionala a descoperit (vorbea , saraca, cu el si-i explica....)
Sa nu-l compatimiti pe biet fratele meu, era atat de cuminte incat, exasperate si conditionate de multumirea lui perpetua, l-am lasat in niste boscheti, vis-a-vis de blocul nostru; ne-a caftit mama pe toate trei cand ne-a vazut fara el (ea ne supraveghea de la ferestre), l-a recuperat cand nici nu incepuse sa planga ca-i singur, macar, ne-a pedepsit crunt: nu aveam voie sa vorbim una cu alta si am dormit in camere separate, ea cu tata si cu printul s-au inghesuit intr-una si noi in celelalte, fiecare in alta
Acum "printul"este insurat si la casa lui si toate ii dorim tot binele din lume si un "printishor" ca el

Vlad (bate din palme cand il vede) si Diana (cea mare a surorii mele mari) il adora, nepotelele din Spania ii trimit pupici online (are lipici la copii ceva de speriat), dar a fost DRAC de copil, toata lumea din jur spune asta si eu imi asum cuvantul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

si Vlad incepuse sa mushte... cand nu-i convenea ceva, cand vroiam sa plecam din locul unde eram... inhata mana cu care il apucam cu cei doi incisivi centraliu si lasa urme.... intorceam mana si-l mushcam si eu, controlat, dar infigeam dintii, sa simta si s-a potolit. Nu a mai muscat nici cand a avut si canini si premolari.

Fratele meu: el avea in jur de 2 ani, eu 8, sora mea mijlocie aprape 11 cea mare peste 12 ani; ne mushca la sange pe toate, cu sau fara motiv, mama educatoare avea metode. I-am luat-o nitel inainte si marturisesc, cu rusine, ca l-am articulat peste ceafa si nu mi-a mai venit randul cam a treia oara de la hotarare (noi trei faceam sedinte, eram toate trei impotriva parintilor si a "printului"): s-a vazut pocnit peste ceafa de toate trei si s-a potolit instant.... probabil mama a povestit prietenelor ei educatoare ce metoda exceptionala a descoperit (vorbea , saraca, cu el si-i explica....)
Sa nu-l compatimiti pe biet fratele meu, era atat de cuminte incat, exasperate si conditionate de multumirea lui perpetua, l-am lasat in niste boscheti, vis-a-vis de blocul nostru; ne-a caftit mama pe toate trei cand ne-a vazut fara el (ea ne supraveghea de la ferestre), l-a recuperat cand nici nu incepuse sa planga ca-i singur, macar, ne-a pedepsit crunt: nu aveam voie sa vorbim una cu alta si am dormit in camere separate, ea cu tata si cu printul s-au inghesuit intr-una si noi in celelalte, fiecare in alta
Acum "printul"este insurat si la casa lui si toate ii dorim tot binele din lume si un "printishor" ca el

Vlad (bate din palme cand il vede) si Diana (cea mare a surorii mele mari) il adora, nepotelele din Spania ii trimit pupici online (are lipici la copii ceva de speriat)

felicic super tareee
rad de una singura pe aici
vad ca am ramas singura cucuvea de noapte fara somn

andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

nu esti singura cucuvea

Cristina multumim

Felici super tare povestesti, ici lui Vlad si tie

Iris , ce mai faceti voi?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Ma bucur ca a scris Xor de experienta ei cu Mark muscaciosul si noi avem un caz in familie, nepotica mea, acum a trecut de perioada respectiva si nu musca ca nu era bagata in seama sau neiubita, era un obicei pe care nu l-a inteles mai nimeni.Si musca pana lasa vanataie, i se spunea mereu ca nu e frumos ce face, ca nu e bine...etc si totusi a facut-o destul de mult timp.
Acum ma gandesc Piolica si la faptul ca poate din cauza ca educatoarele nu-l pot opri din astfel de practici, prefera sa-i bage pe parinti la mijloc ca nu-i intereseaza si gata, poate in felul asta se descotorosesc de copilul respectiv si gata pa si pusi pb.
Si totusi si eu iti recomand sa faci o plangere.

in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Nu stiu daca te poti descotorosi de un copil asa usor, nici nu ma gindesc ca acel copil va fi dat afara de la cresa....
nu cred ca educatoarele vor sa faca asta, in celelalte doua dati chiar mi-au zis ca asa e in comunitate si ca ele fac tot posibilul sa nu se mai intimple (atunci au fost muscaturi mici, nu ca acum) insa cred ca au ajuns la capatul puterilor cu el. Si nu cred ca educatoarea ne-ar fi sugerat sa facem plingere daca ar fi stiut ca parintii fac tot posibilul sa-l faca pe copil sa nu mai muste si nu reusesc, cred ca ne-ar fi spus ca e ceva iesit din comun, parintii sint disperati, chestii de genul asta. Insa se pare ca micutul musca in fiecare zi citiva copii, si multi, multi altii sint salvati din coltisorii inculpatului.

O sa va tin la curent cu demersurile.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

nu esti singura cucuvea

Cristina multumim

Felici super tare povestesti, ici lui Vlad si tie

Iris , ce mai faceti voi?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

suntem bine sanatosi,,crestem mari si facem numai nazdravenii
e un scumpp ne surprinde in fiecare zi cu ceva fromos,,ce sa mai il iubesc la maximmm

andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Iriss, ma bucur mult ca sunteti bine

Si pe noi ne surprinde pe fiecare zi cu cate ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Felicia, mor de ris, esti fenomenala! ai un stil extraordinar de-a povesti (cum esti mai, frate, contabila, ar fi trebuit sa fii scriitor!!!)
La multi anisori Raducule
iriss, si tu, copchil muscator?

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Si eu mai sunt...ma ghiftuiesc cu prajituri

Iriss, Pio multu

Am pus niste pozici de la Paste aici

Ma bag la vizionat si eu episodul 14 din Flash forward.
Sa stiti ca a aparut si episodul 19 din Grey..l-am vazut deja ..astept pe 20

Mergi la inceput