Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

si Vlad incepuse sa mushte... cand nu-i convenea ceva, cand vroiam sa plecam din locul unde eram... inhata mana cu care il apucam cu cei doi incisivi centraliu si lasa urme.... intorceam mana si-l mushcam si eu, controlat, dar infigeam dintii, sa simta si s-a potolit. Nu a mai muscat nici cand a avut si canini si premolari.

Mai drastica metoda ta, insa tind sa-ti dau dreptate. Xor, acum nu mult timp m-am plans si eu pe forum de "muscaturi". Intre timp fenomenul a disparut, si ma bucur si eu ca am scapat de vanatai Iti spun cum am procedat: cand ma musca Sofia pe mine sau pe sot, daca nu reuseam sa evitam "atacul", ii spuneam ferm ca doare, sa dea drumul, si daca continua o trageam de ureche.

La varsta lor ei nu percep la adevarata intensitate durerea pe care o pricinuiesc muscand si tind sa cred ca nici treaba cu empatia nu tine (degeaba am tot zis eu "au, au, au, o doare pe mami"...) Tragand-o nu f tare de ureche i-am creat un disconfort pe care cred ca il asociaza acum cu muscatul.

Victoria, mami de Anna Sofia, 8+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Eu am terminat prajiturile
Ma bag la somn. Sa aveti o noapte linistita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Acum am terminat treaba

Am intrat sa urez si eu sarbatoritului : La multi ani Andy !!!! Sa fii iubit si fericit !!!! Sa ai o viata plina de bucurii si sa ii asculti pe mami si pe tati ! Laura sa ita traiasca puiul !

Va pupacesc , restul citesc dimineata ca sunt obosita Maine sper sa inceapa munca pe santier dupa 7 ca daca asa o tinem toata vara , ma sui pe pereti La pranz a dormit piciul o ora din cauza de zgomot. Cred ca ma mut in parc cu somnul de dupa-amiaza ca acasa nu avem sanse

Noapte buna si linistita

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Neatza!
Laptic, cafea, ceai si pepsi pentru amatoare!

In fiecare dimineata, la 6 sau 6:30 cand se trezeste puiul, incep sa visez la ora 10 cand vine mama sa il scoata afara, ca ma voi arunca direct in pat la urmatorul somn ... dar nu-mi reuseste (in principal din motive de Grey ) si sunt un zombie pana seara, cand imi propun sa ma culc imediat dupa ce il adorm, insa iar nu-mi iese, cam din acelasi motiv .
Abia astept sa se termine!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza ?

ce sa se termine? Grey? crezi ca ajuta?
eu am luni flash fw, marti harper, dar inainte de harper era genesis, joi CSI si minti criminale... iar in zilele fara seriale sa nu credeti ca ma culc... este forum...sau altceva. (cred ca imbatranesc, cand eram "tanara" ma culcam la 9 seara, fara regrete si fara seriale)
aseara Te(r)o a refuzat sa adorma pana aproape de 12... se uita la TV la golf frate... si cum incercam sa sting TV se punea pe un urlet... asa ca s-a uitat o gramada, eu am adormit de 2-3 ori si el inca se uita si comenta acolo sotto-voce... a nimerit.... n-a nimerit... asta a nimerit... ala cu bluza albastra nimereste?
Nu mai mentionez ca la 7 era cat se poate de activ... iar de R ce sa zic, culcat de la 8... normal ca la 6.30 tzopaia prin camera.
Macar au dormit amandoi toata noaptea.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Fac capitol nou.

Gaia, muma pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ada, dupa ce s-a terminat Prison Break, m-am simtit eliberata ... o buna vreme, pana v-am auzit in disperare pe aici cu Grey .. mi-e ciuda ca nici macar nu-mi place prea tare, cam la 20% din cat mi-a placut PB, insa e ca o punga de seminte, nu te lasi pana nu termini!
Da, mai e si Flash Forward, dar macar din asta nu vad 4 episoade pe zi. Sper sa nu va mai vina si alta idee .. in masa

In alta ordine de idei, a fost a doua noapte a lui Gruia cu o singura trezire si fara plimbare prin casa, oare i-o fi trecut??

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Cap 275

Gaia, muma pentru voi:

Mergi la inceput