Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Joy, le gasesti pe http://www.ezrss.it/. vezi ca flashforward sa-l scrii asa legat, ca altfel nu-l gaseste, pe cind gossip girl sa-l scrii dezlegat:) (eu am facut doewnload intr-o ora la toate episoadele din martie pina acum).

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Multumesc de indicatii

Victoria, mami de Anna Sofia, 8+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

copilul meu musaca...musca tare...pe oricine si oricand cu si fara a fi provocat....am incercat toate modalitatile gandite de mine (va dati seama ca nici mie nu-mi convine sa fiu vanata toata)...m-am plans chiar si la voi si am cerut un sfat......ma pun in pielea respectivilor parinti (ma simt cu musca pe caciula) cred ca si Mark va musca la gradi......va rog sa ma credeti ca am incercat TOT ce am gandit de la vb frumos pana la urlete (de durere) pana la pedepsit (pus in patut si lasat sa planga).....nu am solutie.....ajutati-ma nu vreau sa-mi faca alti parinti plangere cum nici mie nu mi-ar conveni sa-mi vina copilul muscat sau lovit acasa.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula si eu ziceam la fel pana sa dea in diarie, insa cand am vazut ca se ingroasa gluma am zis pas...la noi au fost doar cateva scaune bine ca nu s-a lasat si cu voma sau alte chestii mai nasoale. Ai incercat milchzucker? din cate stiu e bun pt constipatie

Xor si Crina mea avea tendinte de a musca, dar la ea a functionat cand ii ziceam nu nu mai rastit si vadit suparata...mai nou si-a facut alt obicei...sa bata...pe mine azi m-a "articulat" la picioare pt ca nu am lasat-o sa faca ce vroia...nu mai stiu despre ce era vb

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

copilul meu musaca...musca tare...pe oricine si oricand cu si fara a fi provocat....am incercat toate modalitatile gandite de mine (va dati seama ca nici mie nu-mi convine sa fiu vanata toata)...m-am plans chiar si la voi si am cerut un sfat......ma pun in pielea respectivilor parinti (ma simt cu musca pe caciula) cred ca si Mark va musca la gradi......va rog sa ma credeti ca am incercat TOT ce am gandit de la vb frumos pana la urlete (de durere) pana la pedepsit (pus in patut si lasat sa planga).....nu am solutie.....ajutati-ma nu vreau sa-mi faca alti parinti plangere cum nici mie nu mi-ar conveni sa-mi vina copilul muscat sau lovit acasa.........

Imi pare rau, ai vorbit cu pediatrul? Si eu cred ca asa vrea copilul sa atraga atentia cumva si trebuie gasita calea de a ajunge la ce-si doreste el in acel moment.
Elsa a fost muscata fff rau, dar sa stii ca pe moment nu m-am impacientat, dar cind am auzit de miserupismul parintilor, m-am cam atacat.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi eu am incercat cu succes dupa ce toate medicamentele alopante au dat gres, kitul de la hyland's, chiar daca este pt copii peste 2ani, i-am dat in concentratie mai mica si e ok

Corrina tare fain ca ai luat lucrusoare pt gargaritza, sa le poarte sanatoasa

astazi fata mea s-a lovit la frunte, nu trece zi fara lovituri...de data asta din plin, i-am dat cu arnica ca deja se inrosise si incepea sa se umfle, uffff

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ma bucur ca a scris Xor de experienta ei cu Mark muscaciosul si noi avem un caz in familie, nepotica mea, acum a trecut de perioada respectiva si nu musca ca nu era bagata in seama sau neiubita, era un obicei pe care nu l-a inteles mai nimeni.Si musca pana lasa vanataie, i se spunea mereu ca nu e frumos ce face, ca nu e bine...etc si totusi a facut-o destul de mult timp.
Acum ma gandesc Piolica si la faptul ca poate din cauza ca educatoarele nu-l pot opri din astfel de practici, prefera sa-i bage pe parinti la mijloc ca nu-i intereseaza si gata, poate in felul asta se descotorosesc de copilul respectiv si gata pa si pusi pb.
Si totusi si eu iti recomand sa faci o plangere.

in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Xor, e altceva cand stii ca ti-ai dat toata silinta sa il dezveti (desi pedeapsa, dupa parerea mea, ar avea un efect contrar ), insa parintii copilului de la cresa Elsei se pare ca incurajeaza cel putin tacit aceasta atitudine. Poate ar fi o idee sa postezi fie la sectiunea 'cabinetul psi', fie la 'parintii intreaba ..'

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

De la pranz ma chinui sa scriu si eu un mesaj..n-am reusit

In primul rand.. LA MULTI ANI ANDY !!!
SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA-TI BUCURI PARINTII IN FIECARE ZI!!

Azi am facut si noi 1 an si jumate...ce repede trece timpul.
Tocmai am terminat gratarul

Multa sanatate boboceilor bolnaviori Edi de Luminita, Sofia de Mimihoo!!

Pupam vanataie de Crinuta

Nerantula am inteles ca a iesit bine testul. O sa fie bine

Piolica am vazut si eu pozele..superbeee..la fel ca Elsa
Eu am fost in calitate de muscata..aveam o vecina..m-a muscat pana la 7 ani cand am mers la scoala..culmea e ca mama ei era educatoare la gradinita..deci nu stiu care e cauza.

de CD mai stie cineva ceva?

moaaaaa Ada cate paturi aveti..esti bogata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

la multi ani!andrei de laurasa cresti frumos si sanatos

piolica
: parerea mea este sa faci plangere daca parintii sunt asa indiferenti.
In alta ordine de idei vreau sa-ti spun ca eu am fost un coppchil muscator,,,saraca mama si acum isi aduce aminte de cate ori rosea pt mine si-mi spunea in fiecare dimin cand ma lasa la gradi::''mamica nu este frumos sa musti,tr sa asculti bla bla bla''iar eu cred ca ea nici nu iesea din gradi si eu deja muscam,,,dar am depasit momnetul intrun final dupa ce toata familia numai de mine s-au ocupat

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Xor la noi a durat ceva pana a scapat de acest obicei si singura metoda era sa ii distragem atentia chiar cand se pregatea sa muste. Tipetele au agravat fenomenul si am fost nevoiti sa renuntam rapid la ele. De cele mai multe ori ma feream pur si simplu iar altfel ii explicam cat de calm se putea ca e dureros si nu imi doresc asa ceva. Alexei nu ne musca decat pe noi, niciodata alti copii. Evident cu varsta o sa treaca si nu trebuie neaparat sa fie ceva vizibil care sa il deranjeze. De exemplu noi ne-am prins ca musca mai tare dupa ce mergeam cu totii in parc si plecam impotriva vointei lui sau il pacaleam ca sa plecam. De asemenea la noi a mai mers sa il tinem strans in brate si sa ii spunem ca il iubim, ca il iubim oricand si in orice conditii, ca ne doare ce ne face el, ca pentru noi el conteaza ca persoana si nu prin prisma faptelor sale dar ii spuneam in cuvinte mai putine si de foarte, foarte multe ori.

Mergi la inceput